Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

 

ΕΣΥ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ

 

Lightworkers And Light Warriors: This Is How To Protect Yourself — Tips And  Techniques – Inner Intuitions


   Οι Εργάτες του Φωτός είναι οι απλοί αφυπνισμένοι συνάνθρωποι μας που μέσω των καθημερινών συνειδητοποιημένων σκέψεων και δραστηριοτήτων τους εξελίσσουν τη μαζική συνείδηση και μετουσιώνουν το σκοτάδι σε Φως στο πνευματικό επίπεδο.

   Οι Μαχητές του Φωτός είναι οι αφυπνισμένοι ένοπλοι συνάνθρωποι μας ή και αυτοί που τους διοικούν οι οποίοι μέσω των καθημερινών δραστηριοτήτων τους εκκαθαρίζουν σε πολλαπλά επίπεδα το σκοτάδι στο φυσικό επίπεδο.

 

   Το συλλογικό συνειδητό των κατοίκων αυτού του Πλανήτη τα τελευταία χρόνια έχει προωθηθεί στις χαμηλές οκτάβες της τέταρτης διάστασης μέσα από τις διεργασίες των Εργατών του Φωτός και των Μαχητών του Φωτός και οδεύει ακόμη υψηλότερα συμπαρασύροντας σε ένα ντόμινο αφύπνισης όλους όσους αδρανούν μέσα από παθητική στάση και άγνοια.

 


Δηλαδή με πολύ απλά λόγια, εσύ κι εγώ, όλοι εμείς, με το να προωθούμε την νέα εξελιγμένη συνείδηση του Φωτός ανεβάζουμε τη δόνηση όλου του Πλανήτη κι όλοι ανεξαρτήτως ακολουθούν σε αυτό το νέο και τελικό πρότυπο της Χρυσής Εποχής.

 

Όσο ανεβαίνουμε τις οκτάβες της 4ης διάστασης όλα όσα στα οποία εστιάζουμε ενδυναμώνονται μέσα από την πρόθεση μας και υλοποιούνται πολύ γρηγορότερα από ό,τι παλιότερα. Εμείς τα έλκουμε πολύ πιο σύντομα γιατί η συλλογική δόνηση αναπτύσσεται και επίσης υλοποιούμε αμεσότερα όλα όσα έλκουμε…θετικά ή αρνητικά είναι αυτά αναλόγως της πρόθεσης μας και της ικανότητας να ελέγχουμε τις σκέψεις μας.


Message For Light Warriors "“ Game On! -

Όσοι ακολουθούν ως ανώριμες ψυχές τους τρόπους και τις μεθοδολογίες του σκότους βρίσκονται στις πρώτες και χαμηλότερες οκτάβες της τρίτης διάστασης, όπου είναι το βασικό επίπεδο από όπου μπορεί να αρχίσει να φιλοξενείται η ανθρώπινη εξατομικευμένη εμπειρία.

Είναι η βάση της δυαδικότητας και η πηγή του ανθρώπινου πόνου και ταλαιπωρίας. Είναι η συχνότητα του «εμείς» και οι «άλλοι» όπου όλες οι γνώσεις προέρχονται σε συντριπτική πλειοψηφία μέσα από εμπειρίες που περιλαμβάνουν την ψυχική οδύνη και τον φυσικό πόνο.

 

 

 

Τα όντα που έχουν κολλήσει σε αυτή τη πολύ χαμηλή συχνότητα έλκουν τα αποτελέσματα των πράξεων τους πολύ καθυστερημένα σε σύγκριση με όσους βρίσκονται στις μεσαίες οκτάβες της 4ης διάστασης.

 


Αυτός είναι ο λόγος που παρ’ όλο ότι όλοι αυτοί εγκληματούν και κακομεταχειρίζονται τόσους συνανθρώπους μας προκαλώντας τόσο πόνο, φαινομενικά δεν παθαίνουν σχεδόν τίποτα σε σύγκριση με όλους εμάς που λαμβάνουμε άμεσα τις επιπτώσεις των πράξεων μας.

 

Έλκουν στον αργό χρόνο της τρίτης διάστασης τις επιπτώσεις των πράξεων τους πάνω τους, βάσει των Συμπαντικών νόμων της Δράσης - Αντίδρασης και Αιτίας – Αποτελέσματος…αυτό που λανθασμένα κάποιοι αποκαλούν «κάρμα».

 

 

 

Μέχρι εδώ ελπίζω να έγινα απόλυτα κατανοητός γιατί όλα αυτά είναι υψίστης σημασίας ώστε να μπορέσετε να αντιληφθείτε τα παρακάτω.

 144,000 Light Warriors Guarding Gaia and Humanity from the Dark - Higher  Self Portal


Σε ό,τι εστιάζουμε την προσοχή μας, αυτό τρέφουμε και παρ’ όλο που συνήθως δεν μας αρέσει, το ενισχύουμε και αυτό γιγαντώνεται.

 

 

Οι περισσότεροι συνάνθρωποι μας έχουν άγνοια και μέσα από την άγνοια ή την εσκεμμένη από το σκότος αντιπληροφόρηση γεννούν μέσα τους τον φόβο για όσα αγνοούν ή εσφαλμένα θεωρούν ως αληθινά.

 

Αυτή τη χρονική στιγμή το 80% των συνανθρώπων μας παγκόσμια κινείται και λειτουργεί στις χαμηλές συχνότητες του φόβου, του θυμού, και της ταλαιπωρίας εξ αιτίας της εσφαλμένης εστίασης του.

 

Ένας απλός άνθρωπος που κινείται σε θετική δόνηση καθημερινά έχει τη δυνατότητα να μετουσιώσει τις αρνητικές / χαμηλές σκέψεις και έργα 96.000 αρνητικών συνανθρώπων του.

 

Ένας ο οποίος είναι γκουρού ή διδάσκαλος επηρεάζει μόνος του και μετουσιώνει δεκάδες εκατομμύρια αρνητικές πρακτικές και τεχνικές των χαμηλών δονήσεων.

 

Ενώ μια υπεροντότητα όπως ο Διδάσκαλος Ιησούς ή ο Γκαουτάμα Βούδδα ή η Κουάν Γιν μπορούν να μετουσιώνουν ακαριαία τις αρνητικές δονήσεις όλου του Πλανήτη.

 

Αυτός είναι ο κύριος λόγος που αυτός ο Πλανήτης δεν έχει εξαϋλωθεί εδώ και εκατοντάδες ή και χιλιάδες χρόνια.


Εμείς όλοι της 4ης διάστασης μέσα από τις φυσικές ή πνευματικές μας εργασίες Φωτός εξαναγκάζουμε όλους ανεξαρτήτως να εγκαταλείψουν την Τρίτη διάσταση και να περάσουν το κατώφλι της τέταρτης διάστασης ό,τι κι αν κάνουν ή θέλουν να κάνουν.

Είναι μια συμπαντική διεργασία της εξέλιξης των κόσμων σε ανώτερες πραγματικότητες της Ύπαρξης και είναι αμετάκλητη.

 

Είναι ο προθάλαμος της Ανάληψης η οποία απαιτεί υψηλότερη συνείδηση. Πρώτα εξελίσσεται η συνείδηση και το φυσικό σώμα πάντα ακολουθεί αυτή τη διεργασία.

 


Ποτέ δε συμβαίνει αντίστροφα. Δηλαδή αν θέλετε να αναληφθείτε χρειάζεται να αυξήσετε τη συνείδηση σας ώστε να αυξηθούν οι δονήσεις σας. Οι Ανώτερες Πραγματικότητες της Ύπαρξης λειτουργούν σε Υψηλή Συχνότητα.

 LETTER TO ALL LIGHT WARRIORS — Teresa Pimenta


 

   Με λίγα λόγια, με το να εστιάζουμε σε αυτό που θέλουμε ως βέλτιστο σενάριο να συμβεί, συμπαρασύρουμε όλους τους συνανθρώπους μας των χαμηλών συχνοτήτων αλλά επίσης κι όλα τα σκοτεινά όντα που τους χειραγωγούν, κι έτσι θα εισπράττουν άμεσα τα αποτελέσματα και τις προσωπικές επιπτώσεις των πράξεων τους πλέον.

 

Τα σκοτεινά όντα γνωρίζουν με άπλετες λεπτομέρειες την νοητική μας ισχύ και γι’ αυτό έχουν κάνει τα πάντα για να την καταστείλουν, περιορίσουν και εξαφανίσουν.

Φοβούνται αυτή την ισχύ του πνεύματος σας όσο τίποτε άλλο.

 

Τώρα, θα σκεφτεί κάποιος:

 

«Καλές οι πληροφορίες που μας παραθέτεις Αρίστανδρε, αλλά εμείς σε πρακτικό επίπεδο τι μπορούμε να κάνουμε για να αλλάξει προς το καλύτερο όλο αυτό το αίσχος που βιώνουμε;»

 

Μέσα από την κατανόηση των Φυσικών Συμπαντικών Νόμων και διεργασιών ο κάθε ένας μπορεί να κάνει ό,τι θεωρεί καλύτερο ως ψυχή για να βοηθήσει, αναλόγως της αντίληψης του, της πρόθεσης του και των μέσων που διαθέτει.

 

Δε θα σας προτείνω να είστε θετικοί και συνειδητοποιημένοι καθημερινά όσο το δυνατόν περισσότερο, διότι οι περισσότεροι που συντονίζεστε σε όσα τώρα διαβάζετε, ως Θεία Ανθρώπινα όντα το κάνετε ήδη και είστε εκ φύσεως.

 

Μια όμως, πολύ καλή πρόταση για να αγωνιστείτε κατά του σκότους εξελίσσοντας το πνεύμα σας παράλληλα, είναι να συμμετέχετε στους παγκόσμια συντονισμένους ομαδικούς διαλογισμούς που έχουν αποδειχτεί και επιστημονικά πλέον πως ανατρέπουν όλα τα σκοτεινά σχέδια και έργα σε άμεσο και ακραίο βαθμό. Είναι κάτι που δε χρειάζεται κόπο κι ο καθένας μας μπορεί να το κάνει από το σπίτι του μια στο τόσο συμμετέχοντας για λίγα μόνο λεπτά, όταν αυτοί ανακοινώνονται.

 

Κλείνετε τα μάτια και ακούγοντας την ηχητική καθοδήγηση οραματίζεστε και δημιουργείτε θετικές σκεπτομορφές που άμεσα ή έμμεσα παίρνουν υλική φωτεινή υπόσταση στο φυσικό πεδίο.


Ανοίγετε τρύπες στο Πέπλο της Μήτρας (Matrix) επιτρέποντας περισσότερο Θείο Φως να εισέλθει στη Γη μας και να αποδομήσει τη Μήτρα σταθερά και σταδιακά.

 

 Let There Be Light! | Spirituality, Consciousness, Meditation

Όσοι, πιο προχωρημένοι, αισθάνεστε ανάλογα καθοδηγούμενοι μπορείτε να κάνετε καθημερινά θετικούς οραματισμούς για λίγα λεπτά της ώρας.

 

Επίσης θα ήθελα να σας παρουσιάσω και μια αλάνθαστη τεχνική που μας έχουν προτείνει οι Πλειάδειοι, το Κίνημα της Αντίστασης μέχρι και οι Οικογένειες των Δράκων της Ασίας , η οποία λειτουργεί απόλυτα που πολλοί θα αγαπήσετε, γιατί περιλαμβάνει το μόνο πράγμα που μας ξεχωρίζει από τους μακρινούς συγγενείς μας τα ζώα…κι αυτό είναι η ανθρώπινη ικανότητα της φαντασίας.

Δηλαδή, να βρείτε χρόνο έχοντας ένα στυλό και ένα χαρτί και να γράψετε με λεπτομέρειες όλα όσα θέλετε να συμβούν και να έχετε στη ζωή σας…όσο «τρελά» κι αν νομίζετε πως μπορεί να είναι αυτά.

 

Όσο πιο έντονες είναι οι λεπτομέρειες που μπορεί να περιλαμβάνουν όλες τις αισθήσεις σας, τόσο πιο ισχυρή είναι η έλξη κι η υλοποίηση των στόχων σας.

 

Δε χρειάζεται να είστε συγγραφέας και να γράψετε ένα μυθιστόρημα αλλά θα πρέπει αρχικά να ξαναβρείτε τη χαμένη σας φαντασία που έχει καταπιεστεί και φυλακιστεί ώστε να εκφράσετε όλη την ομορφιά που έχετε μέσα σας και θέλετε να βλέπετε γύρω σας.

 

Γράψτε πως θέλετε να είστε, που να ζείτε, τι να κάνετε, τι να έχετε στην κατοχή σας, τα χρώματα, τις μυρωδιές, την αφή τους, τη γεύση και τον ήχο των πιο τρελών σας ονείρων και απαιτήσεων. Δηλώστε ποιές εμπειρίες θέλετε να έχετε, μέσω της γραφής.

 

Μην περιοριστείτε καθόλου…Δεν υπάρχουν όρια για τον Άνθρωπο.

 

Αποβάλετε όλους τους προγραμματισμούς των ορίων που μας έχουν επιβάλει και υποβάλει, ακόμη και τους φυσικούς.

 

Μπορεί αυτή η γειωμένη φαντασία σας να είναι μια σελίδα ή δεκάδες…δεν έχει πολύ μεγάλη σημασία.


Ιδιαίτερη σημασία έχει η εστιασμένη πρόθεση και η έλξη των σκεπτομορφών που δημιουργείτε στο εδώ και το τώρα σας μέσα από τις «ανατριχιαστικές» λεπτομέρειες.

 


Galactic Light Warriors Meditation. ⋆ The Soul Matrix

Όταν γράφεις κάτι ο ίδιος ή η ίδια σε χαρτί μπαίνουν σε διεργασία άλλες άγνωστες ενέργειες που ενισχύουν την πρόθεση και υποστηρίζουν την όλο και αμεσότερη υλοποίηση των σκέψεων σας.
 

Δίνετε την άδεια να γεννηθούν και να εισέλθουν με σάρκα και οστά υγιείς και θετικές σκεπτομορφές από τα υψηλότερα πεδία σε αυτό το φυσικό πεδίο, εξαφανίζοντας το σκοτάδι και λούζοντας τη Θεία Δημιουργία στο Άπλετο Φως της Αγάπης και της Γνώσης.

 

 

Φυσικά, χρειάζεται να είμαστε ενήμεροι σχετικά με τα σχέδια του σκότους ώστε να είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι για να δράσουμε και να αντιδράσουμε, αλλά δεν πρέπει να εστιάζουμε την προσοχή μας μόνο σε αυτές τις πληροφορίες διότι τις μεγεθύνουμε και τις ισχυροποιούμε.

 

Εννοείται ότι θα ενημερωθείτε για τα αίσχη που προωθεί η εκάστοτε κυβέρνηση με άδικους και παράλογους νόμους εις βάρος σας ή για το δίκτυο παιδοφιλίας, ή την 5G απειλή, αλλά με κανένα τρόπο μην εστιάζετε το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητα σας στα αρνητικά που συντελούνται διότι τα ενισχύετε.

 

Η εστίαση της προσοχής σας χρειάζεται να είναι πάντα και μόνο θετική αν έχετε στο νου ένα θετικό μέλλον για εσάς και όλους γύρω σας.


 

Ο Σωκράτης είχε πει -με απλά λόγια- πως ο νέος καλύτερος κόσμος φτιάχνεται από αυτούς που τον χτίζουν κι όχι από αυτούς που γκρεμίζουν τον παλιό.

 

Ίσως στην περίπτωση αυτού του Πλανήτη ο παλιός αυτός κόσμος να χρειάζεται γκρέμισμα και παράλληλα το χτίσιμο ενός νέου καλύτερου.

 

Για την αποδόμηση αυτού του παλιού κόσμου έχουν αναλάβει οι Μαχητές του Φωτός που έχουν τα μέσα να το κάνουν περιορίζοντας και εκκαθαρίζοντας το σκότος και τους υποτακτικούς του παγκοσμίως με φυσικό τρόπο.

Εμείς ως Εργάτες του Φωτός χρειαζόμαστε για να ενημερώνουμε τους συνανθρώπους για όσα συντελούνται, θετικά ή αρνητικά, αλλά επί τω πλείστων να τους δείχνουμε τρόπους, τεχνικές και πρακτικές ανοικοδόμησης αυτού του νέου κόσμου μέσα από την προσωπική πνευματική ισχύ του κάθε ένα από εμάς και από τον Συλλογικό Νου του Πλανήτη μας.

Συντονιστείτε με το Ουράνιο Φως μέσα από την Αήττητη Ισχύ της Εγκεφαλικής και Καρδιακής σας Υπερνόησης.

 

Είναι σε όλους μας μια έμφυτη ικανότητα και δύναμη η οποία δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο.

 

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή που εστιάζετε, γιατί εκεί που "κοιτάζεις" εκεί "πηγαίνεις".

 

 

Αρίστανδρος

https://universalblessing.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου