Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020



Το βιβλίο, το οποίο περιέχει σημαντικές πληροφορίες για τον κοροναϊό, ονομάζεται ''The Eyes of Darkness''!





Πολλές φήμες έχουν ανατραφεί για το Coronavirus, αλλά το βιβλίο,''The Eyes of Darkness'', το οποίο γράφτηκε το 1981, είναι το πιο εντυπωσιακό από αυτά.

Το κείμενο της σελίδας 312 του βιβλίου που έγραψε ο Dean Koontz το 1981 επισημαίνει το έτος 2020.

Ακολουθεί αυτό που έγραψε σε αυτή την παράγραφο ...

ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: In around 2020 a severe pneumonia-like illness will spread throughout the globe, attacking the lungs and the bronchial tubes and resisting all known treatments. Almost more baffling than the illness itself will be the fact that it will suddenly vanish as quickly as it arrived, attack again ten years later, and then disappear completely.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Περίπου το 2020 μία σοβαρή ασθένεια σαν την πνευμονία θα εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο. Η ασθένεια αυτή θα χτυπά τους πνεύμονες και τους βρογχους, ενώ θα είναι ανθεκτική σε όλες τις γνωστές θεραπείες. Το πιο ουσιώδες γύρω από την ασθένεια είναι πως θα εξαφανιστεί απότομα όπως και εμφανίστηκε ενώ θα ξαναχτυπήσει πάλι 10 χρόνια αργότερα και στην συνέχεια θα εξαλειφθεί οριστικά.

Αποδείχθηκε ότι πρόβλεψε το ξέσπασμα του κοροναϊού στην Κίνα στο μυθιστόρημα του 1981 "Τα μάτια του σκότους", το οποίο συμπεριλήφθηκε στον κατάλογο των bestseller του συγγραφέα Dean Koontz στις ΗΠΑ.

Το μυθιστόρημα λέει την ιστορία ενός κινεζικού στρατιωτικού εργαστηρίου που παράγει έναν νέο ιό για χρήση ως βιολογικό όπλο κατά τη διάρκεια του πολέμου. Κατά ειρωνικό τρόπο, το όνομα του νέου ιού που παράγεται είναι το Wuhan-400.

Στο μυθιστόρημα, ο ιός Wuhan-400 περιγράφεται ως "τέλειο όπλο" επειδή μπορεί να επηρεάσει μόνο τους ανθρώπους. Επιπλέον, αυτός ο ιός, ο οποίος παράγεται σε εργαστηριακό περιβάλλον, δεν μπορεί να ζήσει στο ανθρώπινο σώμα για περισσότερο από ένα λεπτό.

Σύμφωνα με τα νέα της South China Morning Post, Ο Koontz, ο οποίος δημοσίευσε το πρώτο του βιβλίο "Star Quest" το 1968, είναι ένας πολύ παραγωγικός συγγραφέας και από τότε έχει δημοσιεύσει περισσότερα από 80 μυθιστορήματα και 74 ιστορίες.

Ο 74χρονος συγγραφέας που ζει στην πολιτεία της Καλιφόρνια, ΗΠΑ. Ο Albert Wan, ο οποίος διευθύνει ένα βιβλιοπωλείο που ονομάζεται Bleak House Books στην περιοχή San Po Kong του Χονγκ Κονγκ, δήλωσε ότι η Wuhan έχει  πολλές εγκαταστάσεις με εργαστήρια επιστημονικής έρευνας, που ασχολούνται με την μικροβιολογία και την ιολογία.

Ο Albert Wan πιστεύει ότι οι έξυπνοι και διορατικοί συγγραφείς όπως ο Dean Koontz γνωρίζουν αυτό το γεγονός και χρησιμοποιούν αυτή τη γνώση για να δημιουργήσουν μια πιστή και εντυπωσιακή ιστορία.

 Σύνδεση με τη νόσο του κοροναϊού

Το όνομα του βιολογικού όπλου στην πρώτη έκδοση του μυθιστορήματος ήταν "Gorki-400", άσχετο με το Wuhan. Αργότερα άλλαξε καθώς το εργαστήριο του μυθιστορήματος μεταφέρθηκε και μετονομάστηκε μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης το 1991.

Η ασθένεια του κοροναϊού 2019 που ανακαλύφθηκε στην Wuhan της Κίνας το 2019 επέστησε παραλληλισμούς με το βιολογικό όπλο Wuhan-400 του μυθιστορήματος, εμπνέοντας τόσο τις θεωρίες περί συνωμοσίας που μας κάνουν να αναρωτιόμαστε για την γνωστή τεχνική της cabal να σχεδιάζει γεγονότα... να τα δημοσιεύει στη συνέχεια και μετά από χρόνια να τα υλοποιεί... όπως πχ. με τους Δίδυμους Πύργους στη Ν.Υόρκη, την πτώση του ελικοπτέρου του Κόμπι Μπράιαντ κ.ά. 


https://gateoflight.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου