Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020


ΤΡΟΠΟΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΧΑΟΥΣ
Αποτέλεσμα εικόνας για ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Από Κωνσταντίνο Χαρίτο

Δια-δώστε παντού ώστε να μάθουν ΌΛΟΙ._!!!
#ΜΗΝΥΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΑΝΩ-(sunrise is coming for human beings)
Λ
Επειδή θέλω να προλαβαίνετε το κακό πριν σας προλάβει αυτό σας αναρτώ τα ακόλουθα και ίσως μας κόψουν το δικαίωμα να επικοινωνούμε σύντομα!
Σας επιβεβαιώνω ότι ο στρατός με την αστυνομία στους δρόμους από την Πέμπτη, δεν θα φυλάνε, μην και πιάσουν τον Ιό στην Αθήνα!
Σας επιβεβαιώνω ότι το ΠΝΠ που βγήκε, δεν είναι για να πιάσουν τον ιό κάτω από την πολυκατοικία σας, ή στην μονοκατοικία σας ή στις παραλίες και στα βουνά, που τρέξατε να περάσετε καλά, αφού δεν σας αφήνουν με τίποτα να αυξήσετε την θετική σας ενέργεια!
Εγώ πάλι σας επιβεβαιώνω ότι όσο εσείς αυξάνετε την Βιοενέργεια σας, κανείς ιός δεν θα αναπτυχθεί μέσα στο σώμα σας!
Σας επιβεβαιώνω πάλι, ότι επειδή γίνεται άρση των προσωπικών σας δεδομένων από την Τετάρτη και μετά, δεν γίνεται για να πιάσουν κάποιον ιό μέσα στην τσάντα σας, στα κινητά σας ή στα αυτοκίνητα σας!
Σας επιβεβαιώνω πάλι, ότι η αστυνομία καθώς και ο Στράτος που θα βρίσκεται στην Αθήνα και σε μεγάλες πόλεις, δεν θα παίρνουν εντολές από τους Έλληνες διοικητές τους!
Σας επιβεβαιώνω ότι δεν θα κρατήσει πολύ αυτό το πανηγύρι με τον ιό και την στρατονομευση και θα υπάρξουν απρόσμενες ανατροπές και δυσμενής αλλαγές για όσους τρίβουν τα χέρια τους με την τρομοκρατία που σκορπίζουν μέσω ιού!
Ξαναλέω πολύ προσεκτικά σε όλους σας!
Ξέρουν ότι δεν είναι μόνοι τους για να σας δουλεύουν μέρα νύχτα,
Και ξέρουμε ότι η συχνότητα των όλων των θετικών συνειδήσεων, θα τους αφαιρέσει το χτύπημα που ετοιμάζουν μέσω του 5G!
Θα το ξαναπώ, βάλτε όλη σας την βιοενέργεια να διώξετε το κακό και να επιστραφεί στην πηγή που το δημιουργεί!
Ο πόλεμος είναι γένους αρσενικού και η δημιουργία του Κακού πρέπει να τελειώσει στον τόπο που ξεκίνησε το Καλό!
Από εδώ ξεκίνησαν όλα και εδώ οφείλουμε όλοι μαζί να το τελειώσουμε!
Καταλαβαίνω τις προσπάθειες που κάνουν κάποιοι με τον δικό τους τρόπο, δήθεν να σας προφυλάξουν, επειδή δεν ξέρουν την πραγματικότητα!
ΜΗΝ δίνετε την πίστη σας στο κακό που σπέρνουν!
Κινδυνεύουν πολλές ζωές από εδώ και μπρος γιατί η υψηλή συχνότητα του 5G,ματώνει, αιμορραγεί και σπάει τα πάντα, αν θελήσουν!
Ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε τον θάνατο πολλών από την επόμενη εβδομάδα, δήθεν λόγω ιού!
ΟΠΩΣ είναι γνωστό στην γλώσσα τους, θα σας πω, ότι ο ιός αυτός δεν είναι μεταδοτικός, αλλά δημιουργείται εντός του σώματος, μετά από αύξηση της συχνότητας μαγνητικών κυμάτων που σπάει τα πάντα μέσα στο σώμα και μπορεί να θανατώσει οποιονδήποτε!
Μιλάνε για τους μεγάλους σε ηλικία ότι είναι η κρίσιμη ομάδα και τους ταλαιπωρημένους από καρκίνο, καρδιά κλπ, κοινώς με χαμηλό ανοσοποιητικό οργανισμό, γιατί όλοι αυτοί έχουν ήδη χαμηλή βιοενέργεια και ασθενούν οι ίδιοι τον εαυτό τους μέσω του υψηλού φόβου και της υψηλής αρνητικής ενέργειας που θα διοχετευτεί από την έναρξη του 5G!
Ήδη μέσα στα σπίτια μας, υπάρχουν λωρίδες που δεν έχει καθόλου εμβέλεια το δίκτυο, δεν έχει καθόλου σήμα κάποιες μέρες και κόβεται στα συγκεκριμένα σημεία και αυτό συμβαίνει κάποιες ώρες τις ημέρας!
Αυτό συμβαίνει διότι ενεργοποιούν το 5G και αν πέσεις πάνω στη λωρίδα αυτή, αρχίζει και πονά το σώμα σου σε διάφορα σημεία, που ίσως να έχεις πρόβλημα ήδη, έχεις ζαλάδες και αστάθεια, καθώς ιλίγγους!
Αυτά με πολύ μεγάλη προσοχή  σας τα γράφω γιατί θέλω όλοι σας να αυξήσετε την βιοενέργεια σας με Καλοσύνες, με Χαρούμενα πράγματα, να ακουμπάτε τη γη με γυμνά πόδια, να βρεθείτε στα δάση, στην εξοχή παντού όπου μπορείτε για να πάρετε την ενέργεια της γης που είναι η υψηλότερη θετική ενέργεια όλων!
Δια-δώστε παντού ώστε να μάθουν ακόμη και λεκτικά τι μέτρα πρέπει να πάρετε για να είστε όλοι καλά και να ξέρετε ότι όλοι οι Άνω είναι εδώ και σε Τελική Κρούση με τη ρίζα του Κακού!
Είμαστε σε Πόλεμο γιατί θέλουν τον θάνατο της Οργανικής Ζωής και της Γης!
Όλα τα καιρικά φαινόμενα που βλέπετε να δρουν τώρα σε όλη την Ελλάδα, είναι φτιαγμένα από το 5G και την Μαγνητική Αρνητική Ενέργεια που χτυπάνε τον Ουράνιο θόλο!
Να είστε όλοι θετικοι, δυνατοί και να αυξάνετε την βιοενέργεια σας συνέχεια!
ΜΗΝ το βάλει κάτω κάνεις!
Σας θέλω όλους Άνω, Θετικους, Δυνατούς!
Εσείς έχετε την ΕΞΟΥΣΊΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΆΤΕ!
Λ
ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
http://kyklosfotos.blogspot.com/2020/03/blog-post_17.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου