Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

            ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ           ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ  5,45 π.μ. ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Global Meditation for World Peace - Hollywood Florida Beach ...
Αγαπητοί φίλοι,
 
Πρίν από το ξημέρωμα της Κυριακής 5 Απριλίου συμμετέχουμε στόν Παγκόσμιο διαλογισμό, προσθέτοντας Ευγνωμόνως τις εκπομπές μας, στό Φως που θα εκπέμψει η ίδια η ενσαρκωμένη Ανθρωπότητα, εφελκύοντας και ανταποκρινόμενη στο Φως.
 
Ας λειτουργήσουμε μ' Εμπιστοσύνη, δημιουργώντας Συνειδητώς, με την συμμετοχή και τον οραματισμό μας, τις συνθήκες ανατροπής κακώς κειμένων και ενισχύσεως
του Οράματος του Υδροχόου: ο Άνθρωπος Ελεύθερος.
 
Ας αρχίσουμε τον διαλογισμό με "ολόκληρη αναπνοή" Εμπιστοσύνης-Ευγνωμοσύνης.
Και ας ολοκληρώσουμε βεβαιώνοντας: Αλήθεια Αγάπη Ελευθερία
 


ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ 05 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020, 05.45π.μ.
 
Στις 5 Απριλίου του 2020, 5.45π.μ, ώρα Ελλάδος, θα ανοίξει μια τεράστια αστρολογική πύλη μέσω της οποίας η ανθρωπότητα χρειάζεται να ενωθεί ως ένα μυαλό, μία συνείδηση, μία πρόθεση ώστε να εδραιώσει την ανεξαρτησία μας από το σύστημα υποδούλωσης που ιδρύθηκε πριν από 700 χρόνια, να διαγράψει τον κορονοϊό και τον φόβο που τον περιβάλλει και να τερματίσει το δίκτυο 5G και τη θανατηφόρα ακτινοβολία του (πιθανότατα ο σημαντικότερος παράγοντας σε ό, τι συνέβη στο Wuhan της Κίνας, με αναφορές τώρα 3 εκατομμυρίων ανθρώπων που έχουν πεθάνει από την δηλητηριώδη ακτινοβολία του).
Η δύναμη που θα έχουμε στη διάθεσή μας στις 5 Απριλίου, 05.45 π.μ. ώρα Ελλάδος, είναι πραγματικά και κυριολεκτικά Αστρονομική, όταν οι πλανήτες του Δία και του Πλούτωνα συναντιούνται στον ουρανό εκείνη την ημέρα, και πρωτοφανή κύματα Φωτός (5ης διάστασης γάμα κύματα) θα πλημμυρίσουν τον πλανήτη μας. Υπάρχουν Λεγεώνες Φωτεινών Όντων που έχουν εισέλθει στον Γαλαξία μας αυτή τη στιγμή για να μας βοηθήσουν στην ανάληψή μας και να βοηθήσουν να κατευθύνουμε αυτό το υψηλής διαστάσεων Φως εκείνη τη στιγμή. Εμείς χρειάζεται συλλογικά, ενωμένοι να δηλώσουμε την πρόθεση μας.


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ
Με όλα τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω μας, είναι επιτακτικό, εμείς, που είμαστε οι αληθινοί Φορείς του Φωτός να συναντηθούμε σε έναν Παγκόσμιο Διαλογισμό και με βαθιά ειλικρινή Αγάπη να ενωθούμε ώστε να αποτελέσουμε εκατομμύρια σημεία φωτός που θα αγκυροβολήσουν, θα γειώσουν τις ενέργειες της Ειρήνης, Αρμονίας, Αφθονίας, Ελευθερίας, Θεραπείας και την πιο θετική χρονογραμμή της Ανύψωσης της Συνείδησης της ανθρωπότητας που μπορείτε να φανταστείτε!
 
Voyages of Light: Jared Rand's Guided Global Meditation Call (5/27 ...

ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ
Προτεινόμενος χρόνος διαλογισμού 20 λεπτά
1. Χρησιμοποιήστε τη δική σας τεχνική για να χαλαρώσετε.
2. Δηλώστε την πρόθεσή σας να χρησιμοποιήσετε αυτό το διαλογισμό ως εργαλείο για να μετακινηθεί ο πλανήτης στην πιο βέλτιστη χρονογραμμή, και επίσης ως εργαλείο για την πλήρη απομάκρυνση του κορονοϊού.
3. Οραματιστείτε μια στήλη λαμπρού λευκού Φωτός που προέρχεται από τον Κοσμικό Κεντρικό Ήλιο να διανέμεται στους Κεντρικούς Ήλιους όλων των γαλαξιών σε αυτό το σύμπαν. Δείτε τώρα αυτό το Φως να εισέρχεται μέσω του Γαλαξιακού Κεντρικού Ήλιου, μέσα στον Γαλαξία μας, να μπαίνει στο Ηλιακό μας Σύστημα και περνώντας μέσα από όλα τα όντα Φωτός μέσα στο Ηλιακό μας Σύστημα, να μπαίνει μέσα σε όλα τα όντα στον πλανήτη Γη και μέσα από το σώμα μας να μπαίνει στο κέντρο της Γης.
4. Οραματιστείτε αυτό το Φως να μεταλλάσσει όλα τα υπολείμματα του κορονοϊού στη Γη, να απολυμαίνει όλες τις μολυσμένες περιοχές του πλανήτη, θεραπεύοντας όλους τους ασθενείς, αφαιρώντας κάθε φόβο που σχετίζεται με αυτή την επιδημία και αποκαθιστώντας τη σταθερότητα και την γαλήνη.
5. Οραματιστείτε την πορεία των γεγονότων στον πλανήτη Γη ακολουθώντας την πιο θετική χρονοσειρά, απομακρύνοντας όλες τις επιδημίες, μακριά από όλους τους πολέμους, μακριά από κάθε παγκόσμια κυριαρχία. Οραματιστείτε το λευκό, ροζ, μπλε και χρυσό Φως που θεραπεύουν όλες τις ανισότητες και ανωμαλίες, να σβήνουν κάθε φτώχεια και να φέρνουν αφθονία σε όλη την ανθρωπότητα σε όλα τα επίπεδα. Δείτε ένα νέο μεγάλο κοσμικό κύκλο γεγονότων της Εποχής του Υδροχόου που αρχίζει, φέρνοντας καθαρό Φως, Αγάπη, Ευτυχία, Χαρά, Αρμονία, Ομόνοια, Ενότητα, Ειρήνη, Αφθονία σε όλα τα όντα στη Γη.
Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ
D5 2012 Global meditation, Guided meditation, Ascension, Pleiades ...

2 σχόλια:

  1. ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 5,45 π.μ. ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 5,45 π.μ. ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή