Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020


ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Coaching-Τεχνογνωσία Ζωής 

Αποτέλεσμα εικόνας για life coaching
Δωρεάν Σεμινάριο Coaching-Τεχνογνωσία Ζωής 16+16 ωρών. Δηλώστε τη συμμετοχή σας για σειρά προτεραιότητας.


ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ COACHING : «Τεχνογνωσία Ζωής»
 Δύο Σαββατοκύριακα 16+16 ωρών: 10:00πμ -6:30μμ,

21,22 Μαρτίου 2020 στην Παναρκαδική Ομοσπονδία - Τζωρτζ 9-10682 Αθήνα
28,29 Μαρτίου 2020 στην Κρητική φοιτητική Εστία – Στράβωνος 12 -11634 Παγκράτι.

Λίγα λόγια για το σεμινάριο

Αυτό το σεμινάριο Προσωπικής Ανάπτυξης είναι σχεδιασμένο για άτομα, κυρίως, νεαρών σε ηλικία. Αποτελεί ένα αποτελεσματικό εργαλείο για την αύξηση της αυτοπεποίθησης, την ενίσχυση της αυτονομίας, την αναγνώριση του προσωπικού συστήματος αξιών και επιλογών, την απελευθέρωση από περιοριστικές πεποιθήσεις, την ανάληψη της ευθύνης, την διεύρυνση της αντίληψης, την υπέρβαση εμποδίων, την διασφάλιση επίτευξης στόχων και συνεργασιών με συναίνεση 100%,  την επιλογή και ανεύρεση εργασίας κλπ, όπως αναλύονται στο πρόγραμμα. Με αυτή τη διοργάνωση αισιοδοξούμε ότι να διευρύνουμε τους ορίζοντες ως προς την κατεύθυνση νέων δυνατοτήτων, προοπτικών και ευκαιριών και να δώσουμε «Τεχνογνωσία» και πολύτιμες πληροφορίες σε όλους τους τομείς της «Ζωής», ώστε να ανταπεξέρχεστε στις προκλήσεις της ζωής με γνώση, διευρυμένη αντίληψη, σθένος, σιγουριά και χαρούμενη διάθεση.

Η «τεχνογνωσία ζωής», έχει εφαρμογή σε όλους τους τομείς της Ζωής. Το σχεδιάσαμε ώστε να συνεισφέρει στο να αναπτύξετε αίσθηση ευθύνης και ικανότητας σε προσωπικό, οικογενειακό, επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο και να αποκτήσετε τις ποιότητες του Συμβούλου του εαυτού σας ή των κοντινών σας.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε δύο Σαββατοκύριακα στις 21-22/3/2020 στην Παναρκαδική Ομοσπονδία  στην οδό Τζωρτζ 9 Αθήνα 1ος όροφος και στις 28-29/3/2020, στην οδό Στράβωνος 12, 116 34 Παγκράτι, στην Κρητική Φοιτητική Εστία. Η συνολική διάρκεια του σεμιναρίου είναι 32 εκπαιδευτικές ώρες και το ωράριο παρακολούθησης από τις 10:30 μέχρι και τις 18:30. Η προσέλευση είναι στις 10:00πμ. Το σεμινάριο είναι δωρεάν, (όχι επιχορηγούμενο) και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης σε όσους παρακολουθήσουν τουλάχιστον το ένα από τα δύο Σαββατοκύριακα (με παρουσιολόγιο).  

Η διοργάνωση γίνεται από τους συλλόγους α) ΛΕΩ ΝΑΙ για ΕΝΑ, β) Οικότροφων Κρητικής Εστίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και για αιτήσεις συμμετοχής στο www.leonai.gr ή συμπλήρωση της παρακάτω φόρμας: https://forms.gle/95A2F7UetEcfLEKs6. Επίσης, αιτήσεις γίνονται δεκτές με mail στο info@leonai.gr ή στο φαξ 2130340629. Για τις εγγραφές προηγούνται οι οικότροφοι της Κρητικής Φοιτητικής Εστίας, τα μέλη του ΛΕΩ ΝΑΙ, τα μέλη της Παναρκαδικής και τα μέλη του ΔΑΣ. Οι λοιποί ενδιαφερόμενοι θα επιλεχθούν κατά ηλικιακή σειρά προτεραιότητας. Για να επιβεβαιωθεί οριστικά η συμμετοχή σας, παρακαλείστε να τηλεφωνήσετε μετά τις  01/03/2020 στα τηλέφωνα 2109232876 και στο 6970233390 κα Τριτοπούλου Δέσποινα.

Τα Βιογραφικά Εισηγητών, την Αναλυτική Θεματολογία και το Πρόγραμμα του Σεμιναρίου θα τα βρείτε στο www.leonai.gr.

Εισηγητές αλφαβητικά: Κα Δόλγυρα Ντίνα, κος Θεοφανίδης Κώστας, κα Κουρή Λιλίκα, κα Μαρή Ιωάννα, κος Μπεμπεδέλης Γεώργιος, κα Ντέρου Ελένη, κος Οικονομίδης Πίτερ, κα Στεφανίδου Βασιλική, κος Τασιόπουλος Χρήστος, κα Τριτοπουλου Δέσποινα, κος Φλαμούρης Δημήτριος , κα Χανδρινού Κάλλι.

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας την χαρά μου, που διοργανώσαμε, για τους νεώτερους σε ηλικία, αυτό το σεμινάριο. Είναι ένα εργαλείο που θα διευρύνει τους ορίζοντές τους και θα τους δώσει νέες προοπτικές και πολύτιμη γνώση.
Το ΛΕΩ ΝΑΙ είναι προσανατολισμένο στο να φέρει «Τεχνογνωσία Ζωής»  μέσα από δωρεάν και μη επιδοτούμενα σεμινάρια. Τα σεμινάριά μας χρηματοδοτούνται από το «νόμισμα της αγάπης» δηλαδή τον εθελοντισμό.
Επειδή ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών είναι 80 άτομα για κάθε αίθουσα, παρακαλούμε να στείλετε συμπληρωμένη τη λίστα συμμετοχής με τα στοιχεία που ζητάμε, για σειρά προτεραιότητας.

Τα στοιχεία σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους σκοπούς του σεμιναρίου και όσοι επιθυμείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για όλες τις δωρεάν δράσεις μας, παρακαλώ να στείλτε μέιλ  «επιθυμώ να ενημερώνομαι» ή όσοι δεν θέλετε να ενημερώνεστε, στείλτε μέιλ «διαγραφή από ενημέρωση».

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις και τα δωρεάν σεμινάρια του ΛΕΩ ΝΑΙ θα βρείτε στην αρχική σελίδα www.leonai.gr

Με εκτίμηση
Για το ΛΕΩ ΝΑΙ
Δέσποινα Τριτοπούλου
Αποτέλεσμα εικόνας για life coaching


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου