Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ 



Αριθμολογία 2020: Προσωπικές Προβλέψεις από την Άντα Λεούση ...
Παγκόσμια χρονιά 4
Αριθμολογική προσέγγιση των γεγονότων.
Όπως έχουμε πει η χρονιά μας φέτος είναι 4 (2+2). Επίσης έχουμε πει σε προηγούμενη ανάρτηση, ότι θα είναι μια χρονιά έξαρσης συναισθημάτων με πολύ αρνητικές δονήσεις αυτή την εποχή και ειδικά της ανασφάλειας και του φόβου , ο οποίος φόβος μπορεί εύκολα να γίνει συναισθηματική αστάθεια, άγχος , στηθάγχη και κρίσεις πανικού.
Είναι ακόμα η χρονιά της τετράγωνης λογικής, άρα Γήινη χρονιά και εμπεριέχει σκληρότητα ατομικής συμπεριφοράς αλλά και σκληρότητα γεγονότων. Περιέχει επίσης απομόνωση , εγκλωβισμό και περιορισμό. Νομίζω ότι όλα αυτά τα βιώνουμε σε παγκόσμιο επίπεδο αυτή την εποχή.
Ο μήνας Μάρτιος είναι 7 σε μια χρονιά 4 , ένας μήνας 7 στις αρνητικές του δονήσεις φέρνει εκτός από την απομόνωση και ασθένειες , μολύνσεις, επιδημίες και θανάτους.
Στις θετικές του δονήσεις φέρνει πνευματική ανύψωση, περισυλλογή, σύνδεση με ανώτερες πνευματικές δυνάμεις, κατανόηση και αποδοχή όποιας αρνητικής κατάστασης.
Ο Απρίλιος μήνας 8 σε μια χρονιά 4 , είναι ο μήνας που θα διαχειριστούμε την ύλη και ύλη είναι το σώμα μας, τα χρήματα , οι επιχειρήσεις και οι περιουσίες , αλλά ύλη επίσης είναι και το κάρμα. Είναι ο μήνας που θα πληρώσουμε το γήινο κάρμα μας (αν φυσικά έχουμε) από την διαχείριση του φυσικού πλούτου του πλανήτη αλλά και από τις καταστροφικές μας συνήθειες που τον μολύνουν. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει έξαρση των κρουσμάτων τον μήνα αυτό αλλά ακόμα μπορεί να συμβεί και κάποιο απρόβλεπτο άλλο γεγονός.
Ο μήνας Απρίλιος μήνας 8, στις αρνητικές του δονήσεις φέρνει εκτός από την απονομή συμπαντικής δικαιοσύνης (κάρμα) , απώλεια χρημάτων, θέσεων εργασίας αλλά και κατάρρευση της οικονομίας κάποιων κρατών. Επίσης λόγω κάρματος μπορεί να συνεχιστούν οι ασθένειες , μολύνσεις, επιδημίες, θάνατοι και η συναισθηματική αστάθεια.
Ο μήνας Μάιος είναι 9 σε μια χρονιά 4 , ένας μήνας 9 στις αρνητικές του δονήσεις φέρνει το κλείσιμο της δύσκολης περιόδου με κόπο αγανάκτηση και πόνο .
Στις θετικές του όμως δονήσεις περιέχει τη θεραπεία όλων των λοιμώξεων και μολύνσεων ( θα βρεθούν φαρμακευτικά σκευάσματα που θα θεραπεύουν) κλείνοντας των κύκλο της αρνητικής επιρροής στον πλανήτη. Αυτό σημαίνει ότι θα κατανοήσουμε και θα γίνουμε πιο συνειδητοί πολίτες στην συμπεριφορά μας και θα προσπαθήσουμε να θεραπεύσουμε μόνοι μας τις συναισθηματικές τοξίνες .
Ο μήνας Ιούνιος είναι 1 σε μια χρονιά 4 , ένας μήνας 1 στις θετικές του δονήσεις είναι ο μήνας της αισιόδοξης ανάκαμψης και της προσπάθειας μας για επανεκκίνηση της ζωής στη χώρα μας .
Είναι ο μήνας της δημιουργίας, των νέων ξεκινημάτων, της υλοποίησης όλων των χρήσιμων ιδεών και της συναισθηματικής ανάγκης για νέες οικονομικές επιτυχίες που θα φέρουν σταθερότητα και θα αυξήσουν τα θετικά μας συναισθήματα που τόσο τα έχουμε ανάγκη.
Σημειώστε ότι κάθε μήνας μπορεί για κάποιο διάστημα να επηρεάζει τον επόμενο ανάλογα με τις ενέργειες του συλλογικού υποσυνείδητου.
Αν δεν γίνει κάποιο άλλο γεγονός που θα μας επηρεάσει αρνητικά πρέπει όλοι να παίρνουμε τις προφυλάξεις στην ύλη σύμφωνα με τις οδηγίες αλλά και τις ενεργειακές προστασίες που είπαμε σε προηγούμενη ανάρτηση.
Και μην ξεχνάτε όλα γίνονται για κάποιο λόγο στη σωστή στιγμή και είναι πάντα για το ανώτερο καλό μας.
Σας στέλνω την θετική μου ενέργεια, το φως και την αγάπη μου, να είστε όλοι και όλες υγιείς, να κάνετε υπομονή και να αυξήσετε τις δονήσεις και την συνειδητότητα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου