Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ.ΛΕΦΑΚΗ 


H ομιλία του Κ. Λεφάκη στο φόρουμ Αστρολογίας 2018.
Συμμεριζόμαστε την τοποθέτησή του επί των παγκοσμίων θεμάτων και απέχουμε από τις ερμηνείες επί προσώπων.


Αποτέλεσμα εικόνας για αστρα

ΦΟΡΟΥΜ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ 2018


ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΦΑΚΗΣ




Καλησπερίζω όλους εσάς που είσαστε φίλοι και πιστοί του αντικειμένου του πιο παλιού, των άστρων και θα σας πω με τη δική μου πλευρά, που γι αυτήν την εργασία μου πήρε δύο μήνες, γιατί ασχολούμαι πολύ με την πολιτική γενικότερα και τη γεωπολιτική και την παγκόσμια κατάσταση.

Πιστεύω πως διανύουμε μια δύσκολη εποχή, εξαιρετικά περίπλοκη και που έχει κυριαρχήσει πρώτα η εξαπάτηση των ισχυρών στους πολλούς και μετά η ψευδαίσθηση των πολλών για τους ισχυρούς.

Και μια και συμφωνώ με τους κυρίους που μιλήσανε και τις κυρίες, θέλω να τονίσω ότι το 2018 είναι ένα κομβικό σημείο, το οποίο δένει την περίοδο 1966, 2017, 2018, 2042.

Είναι ένα πέρασμα για το οποίο μας έχουνε προετοιμάσει πολύ καιρό πιο πριν και κυρίως έχουμε τη σφραγίδα, την επίδραση του Πλούτωνα, που οι αστροφυσικοί τον θεωρούν αστεροειδή.
Ενώ εμείς συμβολικά τον θεωρούμε πολύ βασικό παράγοντα στη διάγνωση και στην πρόβλεψη της ανθρώπινης μοίρας.
Είναι ο πλανήτης που ρυθμίζει τις συνθήκες ζωής και τις συνθήκες θανάτου και έχει εγκατασταθεί στον Αιγόκερω από το 2008 και θα φύγει στο τέλος του 2025.
Είχε ξαναπεράσει από αυτό το ζώδιο την περίοδο που ανακηρύχτηκαν ανεξάρτητες οι ΗΠΑ και ακολούθησε η Γαλλική Επανάσταση.
Είχε ξαναπεράσει και πιο πριν το 1520 με 1525 που συνέπεσε τότε να είναι ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς και τον Ουρανό στον Ταύρο, ο οποίος κατά τη γνώμη μου θα είναι ο πιο ενεργοποιημένος σε συνταρακτικά γεγονότα μόλις θα μπει τον Μάιο και θα κάτσει επτάμιση χρόνια.

Σας θυμίζω γυρίζοντας πάλι προς το μέλλον από το βαθύ παρελθόν ότι τελευταία φορά που πέρασε ο Ουρανός από τον Ταύρο ήταν το 1935 με 1942.
Από κει εκπορεύεται η σκέψη μου για να πω τη φράση απολυταρχικές αλλαγές.
Και εκείνο που έχω να πω επίσης είναι ότι η είσοδος του Κρόνου στον Αιγόκερω που είναι κυρίαρχος, είχε ξαναπεράσει το 1989 - 1990 - 1991 που είχαμε το τοίχος του Βερολίνου που έπεσε, τη διάλυση του Σοβιέτ και την ανακοίνωση της νέας τάξης πραγμάτων που μας είπε ο μπαμπάς Μπους τον Γενάρη του 1991.

Λοιπόν, πιστεύω ότι ο Πλούτωνας μαζί με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, θα προετοιμάσουν αυτή την περιβόητη μεγάλη σύνοδο, το stilium που θα γίνει μεταξύ 15 Φεβρουαρίου έως 31 Μαρτίου του 2020 και αυτό είναι άλλο κομβικό σημείο του χρόνου στην πορεία, δηλαδή, του χρόνου και το οποίο είναι μια ραγδαία σειρά εξελίξεων.
Θα αλλάξει, δηλαδή, η ζωή όλου του κόσμου.

Αυτή η εποχή έχει και μια άλλη περίεργη φάση τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς.
Συνήθως οι λάτρεις της αστρολογίας φοβούνται τον Κρόνο. Ο Κρόνος είναι ένα σύμβολο strait, direct και συγκεκριμένο και σου λέει ή θα πειθαρχήσεις ή θα σε βγάλω από την τάξη.

Το πιο επικίνδυνο κατά τη γνώμη μου και το έχουμε βιώσει και στη χώρα μας είναι ο Ποσειδώνας που είναι περίεργος, που είναι ύπουλος, που είναι υπόγειος και ο σχεδιασμός που θα γίνει το 2018, έχει τον Κρόνο και τον Δία και τον Κρόνο και τον Πλούτωνα μαζί στον Αιγόκερω.
Αυτό τι θα κάνει;
Θα σκληρύνει τη στάση των εξουσιαστών, γιατί στην παγκόσμια ιστορία, στην παγκόσμια ανθρωπολογία, στην παγκόσμια κατάσταση, δείτε τον ζωδιακό όχι πρώτο, δέκατο, δωδέκατο, φύγετε λίγο από τα σπίτια και τις συνήθειες.
Ο Αιγόκερως εκπροσωπεί τους εξουσιαστές. Εκπροσωπεί τις φράξιες των παγκοσμιοποιητών.
Είπαμε και θα σας πω στο τέλος, πέντε είναι οι μεγάλες φράξιες που κατευθύνουν τον πλανήτη. Αυτούς που λέμε επικυρίαρχους ή παγκοσμιοποιητές.

Πηγαίνοντας εκεί ο Κρόνος, τα πράγματα θα γίνουν πιο δύσκολα για τα μεσαία και λαϊκά στρώματα και σε σχέση με τον Ποσειδώνα θα γίνει αφορμή τα επόμενα δύο τρία χρόνια μέσα από την ύπουλη συμπεριφορά των ισχυρών, πολύ υγιείς επενδυτές να χάσουν χρήματα.
Η περίοδος που αυτοί οι δυο συναντιόνται στον Αιγόκερω, θα γίνει πιο σκληρή ή πιο έντονη αν θέλετε η θεοποίηση του χρήματος και ό,τι συνεπάγεται τους κινδύνους αυτή η θεοποίηση.

Δε θέλω να σας τρομάξω, απλώς θα πρέπει να ξέρουμε ότι έχουμε μια μεγάλη διαδρομή να διανύσουμε.
Σας είπα και πέρυσι ότι δώστε ραντεβού με τους φίλους σας την παραμονή του 2020 και όσοι έχετε επιβιώσει κυριολεκτικά και μεταφορικά να δώσει ο ένας στον άλλο ένα βραβείο.
Η πορεία θα συνεχιστεί και το 2021 - 2022 και θα φτάσει στο 2024.
Αλλά πηγαίνοντας, οι κύκλοι να κλείσουν πριν γίνει η σύνοδος και να ανοίξει μια καινούρια σειρά κύκλων. Καταλαβαίνετε ότι από το 2015 που έχει αρχίσει, φτάσαμε στο 2017 και έχουμε άλλη μια δεκαετία μέχρι το τέλος του 2019.

Και αφού γίνει η σύνοδος στον Αιγόκερω και προχωρήσει ο χρόνος και θα έχει βοηθηθεί και λίγο από κάποια τρίγωνα, τα έχουμε πει και τα ξέρετε οι περισσότεροι, θα αρχίσει μια καινούρια σειρά. Αλλά σε αυτό το κλείσιμο και το άνοιγμα πολλοί θα χάσουν πολλά ενδεχομένως και τη ζωή τους, λυπάμαι, θα αλλάζουνε οι κανόνες του παιχνιδιού στην παγκόσμια πολιτική σκακιέρα και θα αναγκαστούμε όλοι μας να αλλάξουμε τις συνθήκες ζωής.

Όσον αφορά στη χώρα μας, εκείνο το οποίο εγώ παρατηρώ και έχω πει με ένα τρόπο είναι ότι το 2018 θα έδινα το χαρακτηρισμό «έξοδος κινδύνου».
Η Ελλάδα σύμφωνα με την υπογραφή του πρωτοκόλλου στο κοινοβούλιο της Αγγλίας, γεννήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου 1830 και όλη αυτοί οι ελευθεροτέκτονες που ήταν οργανωμένοι για να την κάνουν ανεξάρτητη διάλεξαν και την ώρα της υπογραφής. Ήταν 18:15 το απόγευμα.
Όπως και για την Αμερική, υπόγραψαν την ανεξαρτησία τους στις 02:30 το πρωί.
Πάλι οι αδελφοί ελευθεροτέκτονες, μασόνοι.

Που σημαίνει ότι η Ελλάδα είναι Υδροχόος με τον Ουρανό. Έχει Σελήνη στους Διδύμους και έχει ωροσκόπο στην Παρθένο, ο οποίος σημαίνει, υπηρέτης σχεδίων.
Και έχει τον Ποσειδώνα και τον Δία στον Αιγόκερω πίσω από το ζώδιο σε αυτό που λέμε 1/12 που σημαίνει αυτό, ότι έχει υπόγειο πλούτο.
Μια Αφροδίτη στους Ιχθείς.
Έναν Άρη στον Τοξότη.
Και τον Κρόνο απέναντι από τον Ήλιο της στον Λέοντα.
Που σημαίνει ότι έχει συσταθεί ως ελεγχόμενο εργαστήρι θρησκευτικών, Αφροδίτη στους Ιχθείς και πολιτικοοικονομικών συστημάτων που αλλάζουν και αντικαθίστανται.
Για να ελέγχουν τον δρόμο του λαθρεμπορίου.
Και ποιοί την υποστήριξαν στη γέννησή της;
Ο βασιλικός οίκος των Αψβούργων και ο βασιλικός οίκος της Μεγάλης Βρετανίας.

Εν πάση περιπτώσει εκείνο που πιστεύω είναι ότι το 2018 έχει και ένα άλλο κοινό.
Έχει και μια άλλη σημειολογία.
Θα θυμίσει το 1999. Γιατί;
Αυτές οι τρείς εκλείψεις είναι πολύ σκληρές. Τρείς ηλιακές, δύο σεληνιακές.
Και σκεφτείτε το 2019 θα έχει έξι εκλείψεις.
Για να ξαναγυρίσουμε στην ισορροπία των τεσσάρων το 2020.

Οι εκλείψεις αυτές αλλάζουν τον κύκλο τους κάθε δεκαεννιά χρόνια.
1999 και 2019, 2018. Και έχουμε και πολλά κοινά στη διάρκεια της δεκαετίας που πάει να τελειώσει, με τη δεκαετία του μεσοπολέμου.
Για μένα μοιάζει πολύ με την παραμονή του 2ου παγκοσμίου πολέμου μόνο που δεν είχαμε την ανάγκη τώρα να πέσουνε οι σφαίρες και τα κανόνια.
Ο πόλεμος είναι καθαρά παγκόσμιος και οικονομικός και ο μοχλός ή το όπλο είναι το χαρτονόμισμα, γιατί ο πόλεμος δε θα γίνει μόνο για την οικονομία, θα γίνει και για το νόμισμα.

Σε εμάς, λοιπόν, που είμαστε Υδροχόοι με λαό Δίδυμο, τρελοί, εμπορικοί μεταπράτες, ανήσυχοι, πνευματώδεις και τα λοιπά, έχουμε να αντιμετωπίσουμε ορισμένα θέματα όπως και αυτά που αντιμετώπισε το 1999.

Πρώτον έχουμε το θέμα της ονομασίας της Fyrom, που οι Δυτικοί σύμμαχοι βιάζονται να εντάξουν στο ΝΑΤΟ και στη συνέχεια στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Γιατί γίνεται αυτό;
Γιατί το Fyrom κάθεται σε ένα μεγάλο κοίτασμα φυσικού αερίου το οποίο πάει και λίγο στην Αλβανία και κατεβαίνει προς την Ελλάδα και πιάνει Ιωάννινα, Γρεβενά και σβήνει κάπου στην Καρδίτσα. Γι αυτό ανακινούν κατά καιρό το περίφημο ζήτημα για τους τσάμηδες.

Το δεύτερο είναι η Τουρκία.
Οι ελληνοτουρκικές σχέσεις με αφορμή τους φυγάδες θα οξυνθούν και το επίκεντρο θα είναι το καλοκαίρι. Το ίδιο είχε γίνει και το 1999.
Ήταν έτοιμη η σύρραξη και προέκυψε ο σεισμός στην Κωνσταντινούπολη τον Αύγουστο και στην Αθήνα στις 7 Σεπτεμβρίου του 1999 και άλλαξε την ροή των πραγμάτων.

Το άλλο είναι η χρηματοδότηση και η διαχείριση.
Το θέμα της αυτοτέλειας στη χρηματοοικονομική διαχείριση της χώρας και το πόσο αυτό θα γίνει αποδεκτό ή με ποιους όρους θα γίνει αποδεκτό από τους δανειστές.
Οι δανειστές εκπροσωπούνται από τον Αιγόκερω.
Πάει και ο Κρόνος εκεί μαζί με τον Πλούτωνα και θα σκληρύνει ακόμα πιο πολύ τα πράγματα στη συμπεριφορά των δανειστών, γιατί είμαστε μια χώρα που συνηθίζονται να μπαίνουν οι εγκάθετες κυβερνήσεις, τα ελεγχόμενα κοινοβούλια και συχνά το πείραγμα στα εκλογικά αποτελέσματα.

Το τρίτο μετά από αυτό το οποίο θα συνεχίσει να είναι δύσκολο, δηλαδή και η οικονομία που είναι μια αστυνόμευση του χαρτονομίσματος που το λένε capital control τι σημαίνει;
Σου αστυνομεύω το χαρτί. Δεν μπορείς να έχεις τόσα χαρτιά όσα είχες πριν.
Και αυτό θα συνεχιστεί.
Και δεύτερο, δυσκολεύει την αύξηση της παραγωγής κάτω από την πίεση των δανειστών.
Το τρίτο είναι η εκκαθάριση του επιχειρηματικού συστήματος της μεταπολίτευσης.
Δηλαδή, αυτοί που έκαναν περιουσίες ή ανέπτυξαν επιχειρηματικότητα, θα δώσουν τη σκυτάλη σε καινούριους στο κομβικό αυτό πέρασμα από το 2018 μέχρι το 2020.
Το επόμενο είναι η ανάπτυξη παραγωγικού ιστού της χώρας για θέματα, δηλαδή, που είναι με ερωτηματικό και με πρόβλημα και που το 2018 δεν μπορεί να τα λύσει, να τα προωθήσει.

Μπορεί τα τρίγωνα, κάνω μια παρένθεση, να δίνουν ευκαιρίες, να τακτοποιήσουμε λίγο τα οικονομικά μας, τα χρέη μας ή να αγοράσουμε κάτι που χρειαζόμαστε, αλλά δεν υπάρχει φως στο τούνελ να βγούμε από την κρίση παρά τις δηλώσεις και τις υποσχέσεις, διότι αυτό το φώς είναι απατηλό.
Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς.

Η ανάπτυξη, λοιπόν, για τον υπόγειο πλούτο της χώρας που θα μπορούσε να εξελιχθεί, θα φρεναριστεί και αυτό θα κρατιέται ένα πολύ καλό χαρτί από τους επικυρίαρχους να το ενεργοποιήσουν τη στιγμή που αυτοί θέλουν.

Το επόμενο είναι η αλλαγή ή αυτό που λέμε πιο απλά η επικαιροποίηση του συντάγματος.
Πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα ξαναλλάξει το σύνταγμα της χώρας για να εξυπηρετήσει τις μεγάλες δυνάμεις.

Έχουμε επίσης τους μετανάστες. Μεγάλο θέμα αυτό.
Οι μετανάστες θα έχουν σειρά και ουρά και συνέχεια.
Είτε δουλεύουν είτε κάθονται είτε κατασκηνώνουν είτε οτιδήποτε.
Η εκπεφρασμένη μακροχρόνια βούληση των επικυρίαρχων δανειστών, είναι το ίδιο πράγμα, να έχουν την Ελλάδα σε καθεστώς καταστολής στα πλαίσια ενός σχεδίου αλλοίωσης της εθνικής ταυτότητας, προκειμένου να επιβάλλουν στον ελληνικό λαό αυτό που θέλουν, χρησιμοποιώντας για τον σκοπό αυτό το μεταναστευτικό.
Καθώς επίσης από ένα πλήρως και οριζόντια χειραγωγούμενο κοινοβούλιο.
Ποιοι το χειραγωγούν;
Οι επικυρίαρχοι, οι δανειστές.

Μέχρι μαγείρεμα στοιχείων όσον αφορά στο χρέος και στους δείκτες παραγωγής και παραγωγικότητας.
Μέχρι απαγόρευσης στην κυβέρνηση να αναζητά πηγές χρηματοδότησης πέρα από αυτές που οι επικυρίαρχοι θέλουν.
Δηλαδή, όσο και να θέλει η κυβέρνηση να βρει από αλλού λεφτά, από την Καπερναούμ, από τη Νέα Ζηλανδία, από τη Χιλή, της το απαγορεύουν οι δανειστές και οι επικυρίαρχοι και η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Και ο χάρτης τα λέει εύκολα.
Δηλαδή αν σκεφτείτε ότι ο Ουρανός θα κάτσει στον Ταύρο και θα κάνει τετράγωνο στον άξονα Ήλιου - Κρόνου, που σημαίνει ο Κρόνος απέναντι από το ζώδιό μου.
Είμαι υποτελής στους άλλους.
Οι άλλοι μπορεί να είναι η οικογένειά μου, μπορεί να είναι η γειτονιά μου, μπορεί να είναι ο νόμος, μπορεί να είναι το αφεντικό μου, μπορεί να είναι το σύστημα.
Σίγουρα, όμως, όταν έχεις τον Κρόνο απέναντι από το ζώδιό σου, αφήστε τους οίκους, δεν μπορείς να είσαι ανεξάρτητος και ελεύθερος.

Αποτέλεσμα εικόνας για αστρα

Με έναν Ουρανό που θα μπει στον Ταύρο και σας πάω στο 1935 - 1936 ήλθε ο Μεταξάς.
Δε λέω ότι θα έρθει ο στρατός και ο φασισμός, αλλά κάτι άλλο θα συμβεί με τον Ουρανό στο Ταύρο από το 2018 μέχρι το τέλος του 2025.

Και κάτι άλλο που θέλω να το σκεφτείτε είναι αυτός ο Άρης που μπαινοβγαίνει μεταξύ Αιγόκερω και Υδροχόου μπες - βγες.
Το να περνάει ο Άρης μαζί με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, να μπαίνει στον Υδροχόο, να ξαναγυρνάει πίσω και να ξαναπάει μπροστά, θα πιάσει από τον Μάιο μέχρι τον Νοέμβριο. Συν οι τρείς Ηλιακές εκλείψεις, ο Θεός να βάλει το χέρι του.

Δε θέλω να σας τρομοκρατήσω, αλλά θέλω να σας μιλήσω με ειλικρίνεια.
Διότι πρέπει αυτή την περίοδο να έχουμε καθαρό μυαλό, αντοχή και δικλείδες ασφάλειας, επάρκεια, υπομονή και λιτότητα με την έννοια, ότι η λιτότητα και ο περιορισμός των απαιτήσεων του εγώ, μας βοηθάει να συντηρηθούμε, άρα να επιβιώσουμε.
Λοιπόν, όλο αυτό θα θίξει αυτά τα θέματα που σας λέω.
Οι μετανάστες που είπα πριν θα παραμείνουν και θα είναι ένα αρκετό πρόβλημα για αρκετά χρόνια. Μέχρι το τέλος της διαδρομής του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω κατά τη δική μου ταπεινή γνώμη.

Μετά έχουμε την παρεμβολή των επιχειρηματιών που είναι κρατικοδίαιτοι.
Δηλαδή αυτοί που έχουν την εύνοια του συστήματος και της κυβέρνησης θα συνεχίσουν το μεγάλο αυτό φαγοπότι, όπως το 1999 έγινε το φαγοπότι και το πάρτι του χρηματιστηρίου. Μην ξεχνάμε. Και εκείνο που βλέπω είναι ότι η κυβέρνηση θα αδυνατίσει με όλα αυτά τα πλανητικά δεδομένα να δικαιολογήσει στον λαό τα αδικαιολόγητα, προκειμένου να αποφύγει την εξέγερση κάποιων κοινωνικών ομάδων.

Τι άλλο θα έχουμε;
Έλλειψη συμμαχιών όσον αφορά στα εθνικά θέματα.
Και εδώ θα σταθώ στον κύριο Σαρτζετάκη που είχε πει το 1986 ή το 1987, ότι είμαστε έθνος ανάδελφο. Επομένως εγώ ακράδαντα πιστεύω στα σαρανταπέντε χρόνια που υπηρετώ και όσο υπάρχω διαβάζω, ότι μπορεί να μας θαυμάζουν, αλλά κανείς δε μας έχει αγαπήσει σαν έθνος και εδώ και μια αρκετά μεγάλη χρονική περίοδο ζούμε ένα κύμα ανθελληνισμού.
Και πολύ ευθαρσώς κάποιο μεγάλο πολιτικό πρόσωπο της Αμερικής, στον ΟΗΕ στη δεκαετία του 1970 είχε πει ότι αν θέλετε να τους σκοτώσετε, πολεμήστε τη γλώσσα, τον πολιτισμό, την οικογένεια, τη θρησκεία, την πίστη.
Βέβαια αυτά πάντα κατά καιρούς υπήρχαν και η Ελλάδα δεν είναι μόνο κράτος είναι και ιδέα.
Θα το πούμε στην πορεία.

Λοιπόν έχουμε έλλειψη συμμαχιών όσον αφορά στα εθνικά θέματα.
Δηλαδή ου μη γένοιτο, κανείς δε θα μας βοηθήσει σε σύρραξη πολέμου.
Μετά, έχουμε την αδυναμία να βρεθούν καινούρια κεφάλαια ή αυτοί που έχουν κεφάλαια υγιή να έχουν άρνηση ή καθυστέρηση να κάνουν τις επενδύσεις, που θα αυξήσουν την παραγωγικότητα και θα μειώσουν την ανεργία.

Αποτέλεσμα εικόνας για ελεγχος
Το επόμενο θέμα, με ερωτηματικό είναι όλα αυτά τα θέματα, είναι ο πλήρης έλεγχος του τραπεζικού συστήματος του δημόσιου τομέα από τους δανειστές.
Το επόμενο η αδυναμία των κυβερνόντων όποιο και αν είναι να ξεφύγουν από τη στενή χρηματιστηριακή λογική της αποτίμησης του δημόσιου αγαθού που έχουνε επιβάλλει οι δανειστές. Αιγόκερως, Κρόνος, Πλούτωνας και περνάει και ο Άρης.
Που αυτοί οι τέσσερις μαζί με τον Δία θα κάνουν 15 Φεβρουαρίου με 30 Μαρτίου, τη τετραπλή σύνοδο, κάτι που συμβαίνει κάθε 248 χρόνια και είναι σα να αφυπνιστούν οι τέσσερις ιππότες της αποκάλυψης.
Συμβολικά, κυριολεκτικά, μεταφορικά.
Η αδυναμία των κυβερνόντων να ξεφύγουν από τη στενή χρηματιστηριακή λογική της αποτίμησης του δημοσίου αγαθού επαναλαμβάνω, που έχουνε επιβάλει οι δανειστές και σε συνδυασμό με την ανικανότητα και αδυναμία να κατανοήσουν το πόσο ο λαός βλέπει όσα συμβαίνουν και ποιες είναι οι ανάγκες του, μπορεί να συμβάλει στη πτώση τους από την εξουσία.

Τι περιμένω να συμβεί το 2018 για την Ευρωπαϊκή Ένωση που είμαστε μέλος της και είμαστε το πρώτο πειραματόζωο από το 2009 και θα κλείσει αυτό για μένα 2019 με 2021, αλλά δε θα είναι εύκολή διαδικασία.
Καταρχάς πιστεύω ότι η Ε. Ε. θα έχει μια μορφή σιωπηλής δύναμης στην αρχή.
Έχει, όμως, ένα μεγάλο αγκάθι από δω και πέρα μετά την ασυνεννοησία και την κρίση που βγήκε στις τελευταίες εκλογές στη Γερμανία. Γιατί σήμερα στην Ε. Ε. και μετά από το brexit, δεν ξέρει ποιος κάνει κουμάντο και που και αν είναι αποδεκτός.
Δηλαδή θα έχουμε μεταξύ των κρατών που απαρτίζουν την Ε. Ε., διαφωνίες, ασυμφωνίες, καυγάδες, φασαρίες.
Αυτό λιγάκι μπορεί να κρυφτεί, αλλά θα διαρρεύσει αρκετά.
Μετά έχουμε τις ντιρεκτίβες του διευθυντηρίου, δηλαδή άσχετα αν κάποιες χώρες δε συμφωνούν, επιβάλλεται από το διευθυντήριο, δηλαδή από την ομάδα η ντιρεκτίβα που αποφασίζουν, αυτό μοιάζει και λίγο φεουδαρχικό ή απολυταρχικό, εμείς αποφασίζουμε αυτά, σας αρέσει δε σας αρέσει, θα τα τηρήσετε, θα τα εκτελέσετε.

Και αν θέλετε πιστεύω λιγάκι ότι και αυτή η περιβόητη τρομοκρατία είναι λίγο φυτευτή.
Δεν είναι πάντα ουσιαστική. Δηλαδή γίνεται μια προβοκάτσια.
Βάζεις έναν μουσουλμάνο να τινάξει ένα μαγαζί και λες να οι μουσουλμάνοι φταίνε.
Για μένα, στο Βέλγιο, στο μετρό και στο αεροδρόμιο, εκείνη η τρομοκρατική ενέργεια ήταν μια πάλη μεταξύ των αγορών και των τραπεζιτών. Και είχε να κάνει πολύ η συμμετοχή εκεί και η Τουρκία και ο κος Σόρος, άσχετα αν αυτό δε βγαίνει προς τα έξω.

Η περίοδος πάντως για την Ευρώπη που θα αρχίσει να δυσκολεύει για την Ε. Ε., είναι από τον Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο.
Γενικότερα εγώ δε βλέπω παρά καλές μεμονωμένες στιγμές το 2018.
Και για αυτό θα πρέπει να ζήσουμε, θα σας δώσω μια εικόνα, ακροβάτες σε τεντωμένο σκοινί. Όπως ο ακροβάτης σε τεντωμένο σκοινί οφείλει να διατηρήσει την ισορροπία και την ψυχραιμία, γιατί δεν υπάρχει δίχτυ ασφάλειας, έτσι συμβολικά το λέω, κυριολεκτικά και μεταφορικά θα πρέπει να διανύσουμε προσεκτικά την πορεία του 2018.
Διότι και εμείς και οι πολλοί και οι άλλοι, έχουν πολλές δύσκολες αστρολογικές φάσεις.
Διότι δεν είναι μόνο οι εκλείψεις.
Είναι τα τετράγωνα, είναι οι συνδυασμοί, είναι το κλείσιμο της πορείας του κύκλου των δεκαεννιά ετών φεγγαριών.

Κάθε δεκαεννιά χρόνια επαναλαμβάνονται οι ίδιες φάσεις της Νέας Σελήνης και της Πανσελήνου. Πάντα σε αυτή την αλλαγή γίνονται γεγονότα.
Έτσι και εμείς θα πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε ψύχραιμοι.
Γιατί η ζωή είναι όμορφη και έχει ενδιαφέρον.
Διότι ζώντας βελτιωνόμαστε και μέσα από τις κακουχίες και τις δυσκολίες μπορούμε να γίνουμε πιο δυνατοί.

Αποτέλεσμα εικόνας για germany

Περιμένοντας την Ανατολή του Ήλιου, την περίοδο που επιτέλους θα φύγουν από τη γη και από το νερό οι μεγάλοι πλανήτες, δεν έχω τίποτα με τα ζώδια της γης και του νερού.
Αλλά συμβολικά σημαίνει ότι οι κακοί και οι ισχυροί, όσο οι μεγάλοι πλανήτες είναι στον Αιγόκερω και στον Ταύρο, θα έχουν τον πρώτο λόγο όπως τον είχε ο Χίτλερ και ο Στάλιν.
Είναι η εποχή 1938 - 1942.
Πότε άρχισε ο Γερμανός να χάνει; Το 1943.
Εγώ σας λέω ότι η Γερμανία θα πάψει να έχει τη δύναμη το 2028.
Και από το 2032 θα πέσει σε μεγάλη πτώση.

Επίσης θα φανεί η αποτυχία της πολιτικής Σόιμπλε.
Αλλά η παρασκηνιακή εξουσία θα επιμείνει στην εφαρμογή της πολιτικής αυτής, που σε συνδυασμό, αφενός με τη μη αποδοχή ρόλου, που οι διοικούντες από τα παρασκήνια θέλουν για την Ε. Ε. από τους εταίρους της, ΗΠΑ, Κίνα, Ρωσία, αλλά και αφετέρου με την ολοκληρωτική συμπεριφορά του διευθυντηρίου η ομάδα των φεουδαρχών προς τις ηγεσίες των χωρών μελών δημιουργεί τι;
Ένα σκηνικό μπλοκαρίσματος. Κυρίως όσον αφορά σε τι;
Χρηματοοικονομικές δυνατότητες, που θα ξεσπάσει σε αδύναμους κρίκους, ένας από τους οποίους είμαστε και εμείς, ο αδύναμος κρίκος της χρηματοδοτικής και οικονομικής δυνατότητας.
Και θα τεθούν πάντως κατά το ελάχιστο οι βάσεις για ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα λογαριασμών τρία χρόνια αργότερα, το 2021 και μετά.

Δύσκολος θα είναι ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος. Και για τον κόσμο όλο και για εμάς.
Σίγουρα είναι ο Φεβρουάριος με τις εκλείψεις και προσέξτε, έχουμε δύο μήνες με δύο φορές το μπλε φεγγάρι. Μία ο Ιανουάριος και μία ο Μάρτιος.
Όλα αυτά είναι πληροφορίες προκαταβολικές για ταλαιπωρίες που είναι αναπόφευκτες.
Δεν μπορούμε να τις αποφύγουμε.
Κάτι που δεν μπορούμε να το αποφύγουμε, πρέπει να βρούμε την τεχνική να προσαρμοστούμε, να αναπτύξουμε την αντίληψη και την πνευματικότητα, όσο διαθέτει ο καθένας, δε είναι θέμα χρημάτων.
Και να επιβιώσουμε όσο θα διαρκέσει η μπόρα που είναι είτε ένα τσουνάμι είτε δεκαπέντε χαρικέιν μαζί.

Για την Ελλάδα, σίγουρα η κυβέρνηση δουλεύει και θα συνεχίσει να δουλεύει στην κατεύθυνση της αναζήτησης υγιών επενδυτών και μάλιστα θα παρουσιαστούν ευκαιρίες το πρώτο τετράμηνο.
Και στη συνέχεια δεύτερες από τα μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι τον Νοέμβριο.
Οι ευκαιρίες αυτές θα αφορούν σε επενδύσεις, αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου, μεγάλη υπόθεση αυτό, μεγάλο μαρτύριο και μεγάλο μυστικό και των κλιματολογικών συνθηκών της χώρας για παραγωγή ενέργειας.
Πέρα από τον τουρισμό έχουμε τον ορυκτό πλούτο και τον καιρό.
Θα έρθει η στιγμή, σας είπα και πέρυσι, ο κίνδυνος του απώτερου μέλλοντος είναι το νερό.
Είναι ο κατακλυσμός. Είναι οι πλημμύρες.
Θα δείτε και θα τρομάξετε. Θα δείτε τους ισχυρούς και θα τους λυπηθείτε.

Προσπαθήστε να επιβιώσετε και περιμένετε την Ανατολή του 2026, αφού πρώτα γιορτάσετε, παρένθεση κάνω, την Πρωτοχρονιά του 2020.

Αποτέλεσμα εικόνας για 2020
Και επειδή αφενός οι επενδύσεις φαίνονται να έρχονται εκτός προδιαγεγραμμένου μνημονιακού πλαισίου, αλλά και αφετέρου είναι γεγονός πως ο πρωθυπουργός αντιλαμβάνεται πως τα περιθώρια στενεύουν και πρέπει να δείξει κάτι ουσιαστικό, θα θελήσει να προχωρήσει, αλλά δε θα τον αφήσουν οι δανειστές.
Και δύο δύσκολους μήνες, ο κος Τσίπρας να ξανακαταπιεστεί από τους δανειστές, αυτοί είναι ο Απρίλιος και ο Ιούνιος.

Είναι επίσης πολύ πιθανό ο πρωθυπουργός να θελήσει να μπλοφάρει και να συνεχίσει, και θα το κάνει, διότι έχει τον συνδυασμό του Λέοντα με τη σελήνη στον Σκορπιό.
Είναι θανατηφόρος συνδυασμός. Είναι άλλο η εικόνα και άλλο η ουσία.
Είναι σαν την ομορφιά ενός Αγγέλου που είναι δαίμονας, αλλά δε φαίνεται ότι είναι δαίμονας. Φαίνεται Άγγελος ξανθός με γαλάζια μάτια. Πλην, όμως, η αντίδρασή του αυτή θα προκαλέσει αντίμετρα από πλευράς δανειστών, γιατί είναι εκδικητικοί είπαμε.

Μην ξεχνάτε τη δυάδα Κρόνου Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Ο Αιγόκερως είναι οι εξουσιαστές.
Και όχι μόνο, που βέβαια θα τα πληρώσει ο λαός και ίσως τελικά αναγκαστεί ο πρωθυπουργός στη σεληνιακή έκλειψη του Ιουλίου, που είναι πολύ ισχυρή και αυτή που θυμίζει την αντίστοιχη έκλειψη του Ιουλίου του 2010.
Τι έγινε τότε; Ξεκίνησε ο χορός των μνημονίων.
Και άρχισε η ανακοίνωση της περικοπής των μισθών και των συντάξεων.

Και παρόλο που φίλοι και γνωστοί και μέσα από την πολιτική και μέσα από πολύ ισχυρές θέσεις, μου λένε να μην εκτίθεμαι για προβλέψεις περί του πρωθυπουργού, που δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο και με κανένα πολιτικό, γιατί δεν είμαι πολιτικοποιημένος, απλά είμαι ένας διανοούμενος σκεπτικιστής της Αστρολογίας που μέχρι σήμερα στα 45χρόνια που ολοκληρώνω τον Ιούνιο του 2018, δε με έχει προδώσει αυτό που αντιλαμβάνομαι και η γνώση που κουβαλάει η Αστρολογία.

Δηλαδή παρόλο που λένε, εμείς ότι και να γίνει θα το κρατήσουμε για πάντα, θα κινδυνέψει, έχει μια έκλειψη σε τρεις πλανήτες που έχει στον Καρκίνο τον Ιούλιο, έχει μια τραγική έκλειψη Ηλίου σαν εκείνη που έγινε, θυμάστε οι πιο παλιοί 11 Αυγούστου του 1999, γίνεται στα μέσα Αυγούστου του 2018, είναι το ίδιο ισχυρή και το ίδιο επιζήμια.

Λοιπόν και απέναντι από τον Ήλιο του σε αντίθεση με τους δεσμούς της Σελήνης και σε συζυγία με τον Άρη και σε όψη του τετραγώνου με τον Ουρανό στον Ταύρο, ενδέχεται μέσα από όλο αυτό τον πλανητικό ρημαγδό, σκεφτείτε το λιγάκι.
Άρης μπαινοβγαίνει Αιγόκερω Υδροχόο.

Γίνεται η πρώτη ηλιακή στον Καρκίνο. Δεύτερη ηλιακή τον Αύγουστο.
Εδώ θα κινδυνέψουν πάρα πολλοί άνθρωποι που κυβερνούν τον κόσμο.
Εγώ πιστεύω, κάνω μια παρένθεση πάλι, ότι το 2018 και το 2019 θα αλλάξουν πολλοί αρχηγοί σε πολλά σημεία του πλανήτη και ήδη οι παγκοσμιοποιητές, η ομάδα των λίγων αναζητά καινούρια πρόσωπα είτε να βάλει εγκάθετα είτε να τα προετοιμάσει πιο ελιτίστικα ίσως και μέσα από τους κόλπους της ίδιας της φράξιάς τους.

Εγώ πιστεύω ότι εκεί θα περάσει ένα κίνδυνο ο ίδιος ψυχολογικό και θα αναγκαστεί να αφήσει την πρωθυπουργία.
Πιθανόν αυτό να οφείλεται και στα εθνικά θέματα κυρίως στα Ελληνοτουρκικά. Διότι οι Τούρκοι θα μας πολεμήσουν πολύ στον τουρισμό το καλοκαίρι και θα κάνουν πιο επιθετικό το μεταναστευτικό.
Τελικά πολύ φοβάμαι πως οι επενδύσεις που προανέφερα θα γίνουν λέω υπό άλλη διοίκηση και προς τελείως άλλη κατεύθυνση αναδόχων από αυτή που σχεδίασε αρχικά το επιτελείο της σημερινής κυβέρνησης με όρους αποικιοκρατικούς. Άρα είμαστε μία αποικία των ισχυρών.

Στη συνέχεια υπάρχει και κάτι άλλο.
Υπάρχει το παρασκήνιο και πάλι θα πάμε στην Αστρολογία.
Η Ελλάδα είναι Υδροχόος. Το δωδέκατο που ξέρετε από τους οίκους είναι ο Αιγόκερως.
Τι είναι το δωδέκατο;
Ο θάνατος, η αρρώστια, ο άχρηστος, το παρασκήνιο, αυτός που υποθάλπει κινδύνους, αυτός που κάνει κακό, οι αθέατοι σκοπευτές.
Αυτό το παρασκήνιο το οποίο βυσσοδομεί όλο τον χρόνο, δηλαδή κάνει κακή υπόγεια δουλειά, έχει να κάνει με τους εχθρούς της χώρας και με τους εσωτερικούς και με τους εξωτερικούς.
Δηλαδή αυτό το παρασκήνιο είναι πάρα πολύ έντονο κυρίως το 2ο 6μηνο και θεωρώ αστρολογικά ότι η ένταση αυτού του παρασκηνίου είναι το μήνα Οκτώβριο.

Αυτό το παρασκήνιο είναι υπεύθυνο και για την υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου του λαού που δυστυχώς θα συνεχιστεί κάτω από αυτή τη θύελλα των σκληρών όψεων.
Μια άλλη διάσταση του παρασκηνίου έχει να κάνει με το ποιος είναι το πραγματικό αφεντικό της χώρας. Διότι μας διοικούν οι Γερμανοί, αλλά μας εξουσιάζουν οι Αμερικάνοι.
Είμαστε ιδιοκτησία των Αμερικάνων και σε περίπτωση που βγούμε από το ευρώ που αυτό θα κινδυνέψει στις αρχές του 2019.
Γιατί ο διελαύνων Πλούτωνας θα πάει πάνω στον γενέθλιο Ποσειδώνα της Ελλάδος που είναι στον Αιγόκερω και ο Ποσειδώνας εκπροσωπεί σα ρούλερ για την Ελλάδα της τράπεζες, την οικονομία και το χαρτονόμισμα, να πάμε σε ένα παράλληλο νόμισμα σε ισοτιμία με το δολάριο πλέον και όχι με το ευρώ.

Και αναφέρομαι βέβαια στο comeback των Αμερικανών, διότι οι Αμερικανοί θα ξαναγυρίσουν, οι οποίοι ψάχνουν μετά μανίας τον επόμενο ηγέτη της χώρας μέσα και έξω από την Ελλάδα και σαν προδιαγραφή, πρέπει να είναι ευρωσκεπτικιστής.
Το θέμα αυτό θα κριθεί πάντως από τη σταθερότητα της Αμερικανικής διοίκησης το 2018.
Γιατί και ο κος Τράμπ προς το τέλος του 2018 ή στις αρχές του 2019, εάν τα βάλει πολύ με τη Fed την τράπεζα που είναι ιδιοκτησία του κου Ροκφέλερ ή θα πιεστεί να παραιτηθεί για λόγους υγείας ή θα γίνει απόπειρα δολοφονίας εναντίον του.

Από την άλλη πλευρά έχουμε τον κο Πούτιν, ο οποίος ανεξάρτητα από τους Γερμανούς και από τους Αμερικάνους, από το 1913 και μετά που έγινε η άτυπη συμφωνία του Ομπάμα στην Αντάλια με τον Πούτιν στο τραπεζάκι που σκύψανε και μιλήσανε, του έχει δοθεί η άδεια να συμμετέχει στα Ελληνικά και έχει μια σταδιακή σταθερή σιωπηλή διείσδυση επιχειρηματικά στην Ελλάδα. Παράδειγμα κος Σαββίδης.
Και θα δούμε και άλλους να έρχονται να αγοράζουν παραγωγικά κέντρα, εφημερίδες, οτιδήποτε θέλετε, πάρα πολλά πράγματα ως επενδυτές και ως βοηθητές.

Ο λαός σε καθεστώς δυσφορίας θα είναι από τον Μάιο μέχρι τον Νοέμβριο.
Δηλαδή για το σύνολο του ελληνικού λαού το πραγματικά δύσκολο κομμάτι είναι από τον Μάιο μέχρι τον Νοέμβριο με δυσκολότερες περιόδους τον Μάιο και τον Οκτώβριο.
Δηλαδή ο Μάιος και ο Οκτώβριος θα είναι δύσκολοι μήνες για το πλήθος.
Υπάρχουν ενδείξεις πως η δυσφορία αυτή μπορεί να εκδηλωθεί με έντονο τρόπο.
Αλλά ό,τι και να κάνουν οι κοινωνικές ομάδες δεν υπάρχει περίπτωση να ανατρέψουν την κατάσταση που θα συντηρήσουν οι δανειστές, οι επικυρίαρχοι και το παγκόσμιο σύστημα.

Αποτέλεσμα εικόνας για πλειστηριασμοί
Οι πλειστηριασμοί θα πιεστούν και θα συνεχιστούν.
Και αυτούς τους υποβάλει και τους εντέλλεται, οι δανειστές τους εντέλλονται, δηλαδή η εντολή δίνεται από τους δανειστές.
Παρόλη την υλοποίηση μέτρων πλειστηριασμών και κατασχέσεων και παρόλες τις λαϊκές αντιδράσεις στα μέτρα αυτά, δε φαίνεται να ωφελείται το τραπεζικό σύστημα και το ταμειακό του κράτους. Αφού παρόλη την περί αντιθέτου προπαγάνδα ότι θα βγούμε από την κρίση, η τσέπη του στοχευόμενου κοινωνικού συνόλου, μεσαία τάξη και λαϊκά στρώματα, θα είναι ακόμα πιο πολύ άδεια.

Επιπλέον οι δανειστές έχουν αποθρασυνθεί, δύο πλανήτες στον Αιγόκερω και το μπες βγες του Άρη, και ζητάνε και άλλα μέτρα είτε ως διορθωτικά, επειδή το υφιστάμενο πρόγραμμα δεν προχωράει είτε και νέα πιθανά συνδεδεμένα με την ελάφρυνση του χρέους και καλά.
Δηλαδή στο μέσο του 2018 οι δανειστές θα επιστρέψουν και θα αλλάξουν γνώμη από αυτή που λένε ότι τον Αύγουστο θα βγούμε από την κρίση.
Αν είναι δυνατόν, τον χειρότερο μήνα με την ηλιακή έκλειψη.
Χειρότερη περίοδο από τα μέσα Φεβρουαρίου ως τον Ιούλιο από την πλευρά των πιέσεων των δανειστών.

Και εν πάση περιπτώσει δεν πιστεύω ότι θα βγει ο κόσμος στον δρόμο.
Αλλά δε θα είναι πλέον δικό του αυτό που έχει.
Πλειστηριασμός δε σημαίνει κάνω τέντα στην πλατεία του δήμου, γιατί με διώξανε από το διαμέρισμα. Σου αφήνουν το διαμέρισμα, αλλά πλέον υποχρεούσαι να δίνεις νοίκι γι αυτό που είναι δικό σου.
Κάπως έτσι πιστεύω ότι θα γίνει, διότι με οποιοδήποτε τρόπο οι πλειστηριασμοί και οι κατασχέσεις θα συνεχιστούν.

Και πάμε σε ένα άλλο θέμα τη δικαστική πλευρά.
Υπόθεση καθαρά χέρια και δικαστικής εκκαθάρισης της κόπρου της μεταπολίτευσης.
Διότι προσέξτε, αυτό το παραδικαστικό είναι σαν την κόπρο του Αυγεία, εγώ τη λέω η κόπρος της μεταπολίτευσης, των κυβερνήσεων που μεσολάβησαν από το 1974 μέχρι σήμερα.
Θα παίξει έντονα όλο τον χρόνο, αλλά δε θα είναι εύκολο.
Και αυτό γιατί όσοι έβαλαν το χέρι στο μέλι είχαν πλάτες τα παγκόσμια κέντρα αποφάσεων και κυρίως συμμαχίες με τους σημερινούς δανειστές.
Δηλαδή όποιος ακόμα δεν κάθεται στο σκαμνί, δε διώκεται, δε φυλακίζεται, είναι γνωστός φίλος και τον υποστηρίζει ο δανειστής ο ισχυρός.
Και έχει φιλική σχέση με τα παγκόσμια κέντρα.

Και φτάνουμε στο ΑΟΣ που σας είπα.
Εδώ μπορεί να παιχτεί μια επιτυχία της κυβέρνησης με το θέμα του Fyrom.
Δεν αποκλείεται να μην μπει η λέξη Μακεδονία. Υπάρχει δυνατότητα αστρολογικά.
Αλλά θα χρειαστεί πολλή δουλειά και πολύ κόπο.
Σας είπα και πριν για το θέμα με τον Βορρά και με το ΑΟΣ.
Δηλαδή με το μεγάλο κοίτασμα του φυσικού αερίου.
Πιστεύω ότι θα τακτοποιηθεί και θα αξιοποιηθεί περισσότερο αυτό το θέμα την επόμενη δεκαετία.

Από την άλλη φαίνεται πως η Τουρκία θα εξωθήσει τα πράγματα στα άκρα για να ρεφάρει και τις ήττες της σε άλλα μέτωπα, όπως αυτά στη Μέση Ανατολή, αλλά και για να κρύψει από τον λαό της τα τεράστια οικονομικά της προβλήματα. Διότι και εκεί υπάρχει ένα μεγάλο ψέμα.
Σας είπα πριν, ο Ποσειδώνας, προσέξτε το, είναι ο πιο επικίνδυνος πλανήτης.

Παρένθεση, Ποσειδώνας - Κρόνος είναι η όψη της μαύρης μαγείας.
Ποσειδώνας - Άρης τετράγωνο είναι ο σαδιστής, είναι ο ναζί, είναι ο serial killer και είναι ο εξολοθρευτής.
Δεν είναι το ίδιο κακό Κρόνος - Άρης τετράγωνο.
Δε σε αφήνει να γίνεις αυτό που θέλεις. Δε σου δίνει πλούτη. Δε σου δίνει αγάπη.
Δε σου φέρνει τον θάνατο, όμως, τον φέρνει με άσχημο τρόπο το τετράγωνο του Ποσειδώνα με τον Άρη.

Και μην ξεχνάτε ότι η προηγούμενη διετία 2016 - 2017, ο Κρόνος από τον Τοξότη έκανε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς και ήταν η περίοδος, το έλεγα όποτε μου δινόταν η ευκαιρία να βγω, γιατί είμαι κομμένος από τα κανάλια, είναι η εποχή της εξαπάτησης και της ψευδαίσθησης και της παραπλάνησης.
Αυτό είχε ξαναγίνει το 1978 - 1980 που μέσα από την εξαπάτηση και τα ψέματα βγήκε η εποχή του φιλελευθερισμού, ρηγκανισμός, τατσαϊσμός, τσαρισμός δεκαετία 1980 - 1990.
Και είχε γίνει από άλλη γωνία.
Ήταν τότε ο Κρόνος στην Παρθένο και ο Ποσειδώνας στον Τοξότη.
Την προηγούμενη διετία ήταν ο Κρόνος στον Τοξότη και ο Ποσειδώνας στην Παρθένο.
Μεγάλη ιστορία αυτό.

Εκείνο που θέλω να θίξω λίγο ότι το σκέφτηκα πάρα πολύ, διότι πολύ λένε δε θα γίνουν εκλογές. Έχω κάνει μια μελέτη από το 1974 μέχρι σήμερα για τις εκλογές που κάθε φορά έχουν γίνει.
Και θα εκτεθώ σε σας με μια ημερομηνία. 11 Νοεμβρίου 2018.
Σύμφωνα με το ωροσκόπιο της Ελλάδας, σύμφωνα με το ωροσκόπιο των εκλογών που έχουν προηγηθεί από το 1974 μέχρι σήμερα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, αν δεν έρθει ένας πικραμένος Παπαδήμας, σα μεταβατική κυβέρνηση προτού γίνουν εκλογές, και αυτό θα φανεί Αύγουστο με Οκτώβριο, να γίνουν οι εκλογές με επίκεντρο τον μήνα Νοέμβριο και είναι σίγουρο ότι θα μικρύνει η ψαλίδα μεταξύ Ν. Δημοκρατίας και Σύριζα.
Θα διαφοροποιηθεί ξανά το κοινοβούλιο, όπως διαφοροποιήθηκε το 2015.

Η γνώμη μου είναι ότι ο ΑΝΕΛ θα πληρώσει τη συμμαχία του με τον ΣΥΡΙΖΑ στην προτίμηση των ψηφοφόρων του, άρα δε θα έχει ποσοστό υψηλό.

Η Χρυσή Αυγή θα ταλανιστεί από δικά της εσωτερικά θέματα, αλλά και άλλο τόσο δυστυχώς θα μπορέσει να μπει στη Βουλή.

Το κόμμα του κου Βαρουφάκη δεν είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρει.
Μπορεί να είναι χαρισματικός ηγέτης πέρα από το ότι δεν μπορεί να βρει ο ίδιος χρηματοδότηση και την υποστήριξη από τα μεγάλα κέντρα.

Και το κόμμα της κας Κωνσταντοπούλου μπορεί να μπει στο παρά πέντε στη Βουλή και να γίνει ένα γνωστό καινούριο νταβαντούρι μέσα στο κοινοβούλιο, γνωρίζετε. Αλλά λόγω του ότι είναι αντιπαθής και δεν έχει την ευελιξία και τη διπλωματία, αυτή η νίκη δε θα είναι διαρκής, δηλαδή δε θα της κάτσει, θα λυγίσει, θα τσακίσει.

Το κόμμα των Κεντρώων δεν το βλέπω στη μελλοντική Βουλή. Εγώ πιστεύω περισσότερο ότι είναι δύσκολο αυτή τη φορά να έχει το ποσοστό που είχε.

Ο Βελόπουλος παρόλο που όλο τον συφερτό που κατοικοεδρεύει στη Βουλή καταλαβαίνει καλύτερα τα παγκόσμια δρώμενα, άσχετα αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε με τις επιλογές του, και παρόλο που είναι σε μια σχετικά καλή φάση της ζωής του, θα αντιμετωπίσει το 2018 μια σειρά από προσωπικά και επαγγελματικά θέματα, αλλά και θέματα που έχουν να κάνουν με τις πολιτικές του επιλογές που δε θα του επιτρέψουν να διαχειριστεί το θέμα της εισόδου του στη Βουλή. Δηλαδή είναι δύσκολο να μπει και ο Βελόπουλος.

Ο Καρατζαφέρης πάσχει από το σύνδρομο παροπλισμού που έπληξε τη μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων που γεννήθηκαν το 1945 με 1949 και δε νομίζω να έχει την τύχη να ξαναέχει δικό του κόμμα.

Επομένως μου μυρίζεται λίγο σενάριο οικουμενικής κυβέρνησης με αιχμή του δόρατος τα μονοπώλια, που ξεκίνησε στη χώρα το 1993 με τη συζυγία Ποσειδώνα και Ουρανού πάνω στον Ποσειδώνα της Ελλάδας.
Ενώ τώρα ο διελαύνων Πλούτωνας προσεγγίζει σε συζυγία με τον Ποσειδώνα που γίνεται ακρίβεια στο 2020 μαζί με τον διελαύνοντα Κρόνο και τον διελαύνοντα Δία.
Ενώ ο διελαύνοντας Ποσειδώνας θα έρθει σε όψη συζυγίας με τη γενέθλια Αφροδίτη σε όψη 60 μοιρών θετική με τον γενέθλιο Ποσειδώνα της χώρας μας.

Είναι προφανές πως μιλάμε για την εκμετάλλευση των ενεργειακών κοιτασμάτων και δυνατοτήτων παραγωγής εναλλακτικής ενέργειας, που με τη σειρά τους είναι θέματα που συνδέονται όχι μόνο με τον παραγωγικό ιστό της χώρας, αλλά και με τις χρηματοπιστωτικές δυνατότητες και νομισματικές επιλογές της. Αλλά και τις παγκόσμιες νομισματικές ισορροπίες και μάλιστα σε μία περίοδο που δρομολογείται ένα παγκόσμιο άυλο νόμισμα μέχρι το 2023.

Όσο και αν ακούγεται παράξενο η κυβέρνηση τεχνοκρατών με επικεφαλή ένα σχετικά νέο άνθρωπο των αγορών με σοσιαλιστικές απόψεις ή βαθύ γνώστη της χρήσης της τεχνολογίας της πληροφορικής στον εκσυγχρονισμό του δημοσίου τομέα, θα τα καταφέρει πολύ καλύτερα από τις πολιτικές κυβερνήσεις. Αλλά θα παραμείνουν αγκάθια που θα επιληφθούν με επώδυνο τρόπο αργότερα.
Δηλαδή μπορεί να έρθει ένας άνθρωπος να μας βγάλει από τα δύσκολα, αλλά τα κόμματα και οι ρίζες του θα είναι πάντα σε μία όχληση και μια ενόχληση.

Θα έχουμε κάποιο πρόβλημα με την Ε. Ε. έτσι κι αλλιώς και θα κριθεί αν θα βγούμε ή αν δε θα βγούμε. Αυτό θα κριθεί το 2021 με 2022.

Ανακεφαλαιώνοντας θα πούμε πως το 2018 με τίτλο έξοδος κινδύνου, δρομολογεί εξελίξεις τόσο όσον αφορά στα εθνικά όσο και στα τραπεζικά νομισματικά, αλλά και στα κοινοπολιτειακά θέματα της χώρας.
Εξελίξεις που το 2021 θα φανεί όχι μόνο αν οι θυσίες του Ελληνικού λαού έπιασαν τόπο, αλλά και αν μπορούμε να είμαστε μέλη της Ευρωπαϊκής πολιτείας και με ποιους όρους.

Όσον αφορά δε στο σημερινό πρωθυπουργό για εμένα, άσχετα αν αποχωρήσει ή παραμείνει ή δεν πέσει, δε θα είναι συνέχεια πρωθυπουργός.
Αλλά σαν πολιτική οντότητα έχει λαμπρό μέλλον σε ανώμαλο δρόμο.

Και σας κάνω μια τελευταία ανακεφαλαίωση για να σας θυμίσω τη σχετικότητα του 2018 με το 1999, που είχαμε την Ελληνοτουρκική παραλίγο σύρραξη και την υπόθεση Οτσαλάν.
Πιστεύω επίσης ότι κάποιο πολύ σημαντικό πολιτικό πρόσωπο ενεργό θα πεθάνει σε ατύχημα.
Το ατύχημα μπορεί να είναι φυτευτό ή του πεπρωμένου του. Δεν ξέρω.
Εσείς όταν ακούσετε ότι ο τάδε πέθανε, διότι είχαμε και τον θάνατο σε ατύχημα, που για μένα έχω δέκα ερωτηματικά, Κρανιδιώτη το 1999.
Το 1999 είχαμε την οριστικοποίηση μοιράσματος πίτας Ολυμπιακών Αγώνων με την κα Αγγελοπούλου από απλή βουλευτής να γίνει billioner. Και άλλων πολλών.
Άρα κάτι θα μοιραστεί το 2018.
Το 1999 είχαμε την απογείωση της απάτης του χρηματιστηρίου, Ποσειδώνας υπεύθυνος.
Το 1999 είχαμε τον σεισμό στην Αττική.
Και το 1999 είχαμε για πρώτη φορά το αίτημα των Σκοπίων για ένταξη στο ΝΑΤΟ, που μπλόκαρε η χώρα μας.

Όσον αφορά στο 2010 είχαμε την αρχή του πρώτου μνημονίου, όπως είπα και πριν, και το θίξιμο των ασφαλιστικών και την αρχή των περικοπών.
Πιστεύω ότι λίγο θα βοηθήσει το τρίγωνο του Πλούτωνα με τον Ουρανό.
Δηλαδή όσοι προσπαθήσουν και θυσιαστούν θα επιβιώσουν σα μαγαζιά μικρά, σαν οντότητες, σαν πολίτες, σαν οτιδήποτε.

Θα περάσουμε μετά στο 2019 που και εκεί θα δοθούν κάποιες σύντομες ευκαιρίες. Δηλαδή αυτό που βλέπω είναι πολύ σύντομα η ευκαιρία δίνεται και μετά να σταματά.
Άρα τι πρέπει να είμαστε;
Σε alert, σε εγρήγορση και να έχουμε ήδη διαχειριστεί έτσι τη ζωή μας, αναπτύσσοντας τεχνικές για τη δική μας επιβίωση.

Προχωρώντας στο 2020, κλείνει το μεγάλο θέμα των μνημονιακών κανόνων.
Και θέλω να πιστεύω ότι μεταξύ 2020 και 2021 θα γίνουν αρκετές αναθεωρήσεις των μνημονιακών κανόνων.
Εκεί φαίνεται να βγαίνουμε λίγο καλύτερα, γιατί έχει ολοκληρωθεί το stillium που ξεκινάει να ενεργοποιείται από τώρα, το παιχνίδι του Άρη και τα τετράγωνα, βοηθάει για λίγο, αλλά όχι πολύ. Γιατί ο Δίας στον Τοξότη θα ενεργοποιήσει πάλι το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα.
Δηλαδή τα ψέματα, η εξαπάτηση και η κλοπή θα συνεχίζει.
Η κλοπή των ισχυρών για τους πολλούς και η κλοπή των λωποδυτών για τους απλούς πολίτες.
Άρα λίγο πολύ χρειάζεται να είστε ασφαλείς από κάθε άποψη.

Και εκείνο που πιστεύω πολύ είναι ότι περνώντας ο Κρόνος και ο Δίας στον Υδροχόο, βέβαια θα σχηματίσουν τετράγωνο με τον Ουρανό, δίνουν μια καινούρια νότα.
Θα μαντέψω, όχι θα προβλέψω, θα κάνω μια μαντεψιά ότι θα μας εκπλήξει ένας μελλοντικός πρωθυπουργός που θα είναι εντελώς άγνωστος, αυτό θα συμβεί μετά το 2021 και ο οποίος θα είναι ο μίτος της Αριάδνης που θα μας οδηγήσει σταδιακά παρά τις απειλές, τα παρασκήνια και τις βυσσοδομήσεις στην καλή περίοδο που αρχίζει στο τέλος του 2025 και σκεφτείτε το αστρολογικά.

Φεύγει ο Πλούτωνας και μπαίνει στον Υδροχόο. Προηγείται ο Πλούτωνας. Εξακολουθεί ο Ουρανός στους Διδύμους και το 2026 την άνοιξη μπαίνει ο Ποσειδώνας στον Κριό. Δύο αέρηδες μία φωτιά.
Αρχίζει να βελτιώνεται το κλίμα και όπως είπε και ο προηγούμενος ομιλητής για τη Σέντνα και τους Διδύμους, από 2026 μέχρι 2042, γιατί αρκεί η διαδρομή περίπου του Πλούτωνα στον Υδροχόο πέρα από τη βελτίωση της χώρας μας και τις καλύτερες συνθήκες και την αναρρίχηση.
Δηλαδή τώρα ζούμε τον πυρήνα της κρίσης της οικονομικής.

Από το 2021 μέχρι το 2032 είναι η άνοδος οικονομίας και για μας και παγκοσμίως.
Θα μεσολαβούν, όμως, όσο ο Πλούτωνας είναι στον Αιγόκερω, δύσκολες στιγμές.
Αλλά με αυτά τα μετέπειτα, πιστεύω σε μια δεύτερη πνευματική επανάσταση, σε ένα καλύτερο κόσμο.

Θα πρέπει όλοι ανεξαρτήτως ζωδίου λίγο να μη γίνονται φανατικοί και νευρωτικοί με την αστρολογία και να τη δείτε πιο πλατιά.
Θέλω να βάλετε τη φαντασία, διότι εκείνο που έχει λείψει και εκείνο που θέλω να διδάξω είναι τη φαντασία και την ποίηση στην Αστρολογία.
Και θα έλεγα ότι πέρα από τα μαθηματικά, γιατί τα μαθηματικά κάνουν ξερή τη γλώσσα, ξύλινο λόγο, πρέπει να βάλουμε τη φαντασία.

Αν βάλετε τη φαντασία και δείτε το σύμβολο στο οποίο ανήκετε, αφήστε τους ωροσκόπους, ωροσκόπος είναι η σχέση με τη Γη.
Γιατί λέγεται ωροσκόπος; Είναι ένα νοητό σημείο.
Γιατί είναι όλοι οι πλανήτες και η Γη. Τι σχέση έχουμε.
Έχεις καλή ζωή στη Γη ή δεν έχεις; Από εκεί κρίνεται σε σχέση με τα υπόλοιπα.

Τέλος πάντων για να μη σας κουράζω, είναι ατέλειωτα αυτά, εκείνο που θέλω να σας πω προτού ολοκληρώσω, θέλω λίγο να αφήσετε τη φαντασία και να σκεφτείτε ότι ζούμε πάνω σε μια αιωρούμενη μπάλα που λέγεται Γη και περιγράφει και γράφει την τροχιά της γύρω από τον Ήλιο σε ένα γαλαζοπράσινο πλανήτη που αιωρείται στο κενό και ότι αυτό που διέπει το σύμπαν είναι σκληρό.

Αποτέλεσμα εικόνας για πνευματικοτητα
Το σύμπαν δεν έχει συναίσθημα.
Η σκληρή του όψη αντικατοπτρίζεται στους ωκεανούς.
Πρέπει να αναπτύξουμε την Πνευματικότητα, την ανοχή, την καλοσύνη, την κατανόηση και να σκεφτούμε ότι τα πάντα είναι παροδικά.
Και να δούμε με φαντασία την Αστρολογία και το Ζώδιο του καθενός.


Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω έδωσε δύναμη στους εξουσιαστές.
Στον Ζυγό που ήταν τη δεκαετία του 1970 έδωσε δύναμη στους διπλωμάτες.
Τη δεκαετία του 1930 που γεννήθηκαν οι πρόγονοί μας έδωσε δύναμη στους πατριώτες.
Και το 19ο αιώνα που ήταν στον Κριό, που τότε ανεξαρτητοποιηθήκαμε, έδωσε δύναμη στους πολεμιστές.

Δηλαδή ο Κριός είναι ο πολεμιστής.
Ο Καρκίνος ο πατριώτης.
Ο Ζυγός ο διπλωμάτης.
Και ο Αιγόκερως ο εξουσιαστής.

Εύχομαι να είστε γεροί, να γνωρίζετε περισσότερα από την Αστρολογία.
Εγώ αυτό που δούλεψα θα το δώσω στην Αθηνά που αγαπώ και εκτιμώ και με κατανοεί και με ανέχεται και θα το διαβάσετε στον ωροσκόπο, διότι είναι πολύ καθαρό, πολιτική ανάλυση.
Και θα θίξω και άλλα πράγματα για πρόσωπα παγκόσμιας εμβέλειας και λοιπά.

Λοιπόν, σκεφτείτε τα όλα αυτά και η Αστρολογία να γίνει μέσον της ανόδου της Πνευματικότητας και της αύξησης της φώτισής σας για μια καλύτερη καθημερινότητα απεξαρτημένη από τον υλισμό.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου