Translate

Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017
Ο Βραζιλιάνος θεραπευτής Edmar Luciano στην Αθήνα  


Μας είχατε αφήσει το email σας για να σας ενημερώσουμε πότε θα είναι ξανά στην Αθήνα, Βραζιλιάνος θεραπευτής.

Φέτος θα βρεθεί ξανά κοντά μας  ο Βραζιλιάνος θεραπευτής Εντμάρ Λουσιάνο (Edmar Luciano).

Ημερομηνία : 8 Οκτωβρίου 2017    (ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ)

Ημέρα :
ΚΥΡΙΑΚΗ

Ώρες : 11 - 1 μ.μ.     4- 6 μ.μ.

Τόπος : Oι συναντήσεις θα γίνουν στο ξενοδοχείο
GOLDEN AGE 
Οδός Μιχαλακοπούλου 57, Αθήνα, 
Στάση Μετρό : Μέγαρο Μουσικής

Τιμή εισόδου: 15 ευρώ.

Δεν θα γίνει προπώληση προσκλήσεων.
Η προμήθεια προσκλήσεων θα γίνει στο ξενοδοχείο GOLDEN AGE, 30 λεπτά πριν την έναρξη κάθε θεραπευτικής περιόδου.


Προτείνουμε να φοράτε ανοικτόχρωμα -άνετα ρούχα και να έχετε μαζί σας ένα  μπουκαλάκι νερό το οποίο θα κρατήσετε σφραγισμένο έως το τέλος της δίωρης θεραπευτικής περιόδου. 


Ευχαριστούμε,

Σ.Ε.ΔΙ.Π.Ε.Θ.
Σύλλογος Έρευνας και Διοργάνωσης Πνευματικών και Εναλλακτικών ΘεραπειώνΠαρακαλούμε κοινοποιήστε το μήνυμα σε φίλους  και γνωστούς, και σε όσους πιστεύετε ότι έχουν ανάγκη 
να λάβουν πνευματική θεραπεία


Tι είναι οι πνευματικές θεραπείες;

Οι ενεργειακές/πνευματικές θεραπείες λειτουργούν μέσω της ενέργειας της Συμπόνιας και της Ανιδιοτελούς Αγάπης, με φως από το χέρι του θεραπευτή στο αιθερικό σώμα του θεραπευόμενου.

Στη Βραζιλία οι άνθρωποι που έχουν αυτό το δώρο θεωρούνται γέφυρες φωτός μεταξύ ουρανού και γης. Όντα ευλογημένα από το Θεό, οι άνθρωποι αυτοί είναι βαθιά ριζωμένοι σ’αυτόν τον πλανήτη και με ιερή απλότητα γνωρίζουν και καταλαβαίνουν τη γλώσσα του ουρανού. Σήμερα, ο Edmar Luciano είναι ένας ενδιάμεσος που φέρνει τις ευλογίες του Πατέρα μας και κάνει ενεργειακές θεραπείες με μια πολύ γρήγορη και ανώδυνη λειτουργία.

Η θεραπεία διαρκεί λίγα λεπτά, δεν δημιουργεί πόνο και εκτελείται στο πνευματικό σώμα των ανθρώπων. Οι ενέργειες του θεραπευτή δεν γίνονται αντιληπτές στην όρασή μας, αλλά στη γλώσσα της ψυχής, με την οποία και συνεργεί. Αυτός ο διάλογος με την ψυχή μας, ενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία της ίασης σε πολλά επίπεδα.


Πληροφορίες – οδηγίες

Οι ομαδικές συνεδρίες διαρκούν συνολικά περίπου μιάμιση ώρα. Πριν από τη θεραπεία θα δοθούν λεπτομερώς πληροφορίες και οδηγίες προετοιμασίας στους συμμετέχοντες. Κατά τη διάρκεια της αναμονής ο καθένας μπορεί να συμβάλλει ενεργά δίνοντας στήριξη και αγάπη. Με τη βοήθεια του κάθε ατόμου και τη δύναμη της ανιδιοτελούς αγάπης, που ο Edmar Luciano ως μεσάζων είναι σε θέση να μεταδώσει, θα λάβει χώρα μια μεταμόρφωση που ενεργά θα μεταφέρει αρμονία, ισορροπία και υγεία σε όλους τους συμμετέχοντες.

Μερικοί άνθρωποι αισθάνονται μια αλλαγή στις αμέσως επόμενες ημέρες μετά τη θεραπεία, ενώ άλλοι πολύ αργότερα. Σε κάθε περίπτωση, ένας σπόρος έχει ήδη τοποθετηθεί για να δημιουργήσει μια αλλαγή στην δόνηση της εσωτερικής μας ενέργειας και τις προϋποθέσεις για μια νέα ισορροπία ψυχής και σώματος. Η ενέργεια που διοχετεύεται από τον Edmar Luciano και διαχέεται στον θεραπευόμενο, στοχεύει στα βαθύτερα αίτια που προκαλούν μια σωματική ασθένεια, κατευθυνόμενη όπου ο καθένας μας έχει πραγματικά ανάγκη, και δεν περιορίζεται μόνο στην θεραπεία των συμπτωμάτων της. Γι’αυτό μετά την πνευματική θεραπεία, παρατηρείται στο άτομο μια γενικότερη βελτίωση της υγείας και της διάθεσής του και όχι μόνο της πάσχουσας περιοχής που δέχτηκε την θεραπεία. Δρα συνολικά σε ψυχικό και σωματικό επίπεδο θεραπεύοντας ακόμα και ασθένειες που δημιουργούνται χωρίς να έχουν ακόμα εκδηλώσει συμπτώματα στο φυσικό σώμα.


Σημαντικές διευκρινίσεις

Διευκρινίζουμε ρητά ότι το είδος της ενεργειακής θεραπείας δεν αποκαθιστά την επιστημονική θεραπευτική ιατρική. 

Ο Edmar Luciano και οι βοηθοί του, καθώς και οι εθελοντές στην Ελλάδα, προσφέρουν αυτή τη θεραπεία ως δώρο σε όλους μας. Ωστόσο, αυτή η συνάντηση θα απαιτήσει τη συμβολή των 15 ευρώ για τη στήριξη του ταξιδιού από την Βραζιλία και τα έξοδα διοργάνωσης. Τυχόν υπόλοιπο ποσό διατίθεται, όπως κάθε χρόνο, για στήριξη φιλανθρωπικών σκοπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου