Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

θεραπευτικοί κώδικες



 
Ανακαλύψτε ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ τους
Κώδικες Θεραπείας σε επίπεδο Κυτταρικής Μνήμης,
επεμβαίνοντας στην πρωταρχική αιτία της ασθένειας
και απελευθερωθείτε οριστικά από χρόνια σωματικά και ψυχικά προβλήματα.

Healing Codes
Το θεραπευτικό φαινόμενο που έχει περιγραφεί ως
“η μεγαλύτερη θεραπευτική ανακάλυψη του αιώνα”

Η πρωταρχική αιτία όλων σχεδόν των ζητημάτων που έχουν να κάνουν με ασθένειες, επίδοση και σχέσεις είναι το βαθύ συσσωρευμένο σωματικό στρες το οποίο διεισδύει σε κάθε κύτταρο.
Ενώ τα φάρμακα και πολλές διαδικασίες ενεργειακής θεραπείας αντιμετωπίζουν τα συμπτώματα, η μέθοδος Healing Codes απομακρύνει τις αιτίες και την Τοξική Κυτταρική Μνήμη από τα κύτταρα.

Το θεραπευτικό μοντέλο των Healing Codes
Κυτταρική Μνήμη
Πολλές έρευνες υποστηρίζουν την ύπαρξη της κυτταρικής μνήμης. Σύμφωνα με αυτή τη θεωρία, ο εγκέφαλος δεν είναι το μοναδικό όργανο όπου αποθηκεύονται αναμνήσεις ή στοιχεία της προσωπικότητας. Οι αναμνήσεις μπορούν να αποθηκεύονται στα ίδια τα κύτταρα, και συνεπώς σε ποικίλα όργανα όπως η καρδιά, με τον ίδιο τρόπο που αποθηκεύονται στον εγκέφαλο μέσα από την χημική ανταλλαγή μεταξύ των κυττάρων. Έτσι τα κύτταρα έχουν την ιδιότητα αποθήκευσης βιωμάτων, αισθήσεων, γεύσεων, συνηθειών όπως και άλλων θεμελιωδών στοιχείων της ταυτότητας.
Η κυτταρική μνήμη μπορεί να προέρχεται είτε από προσωπικά βιώματα ή να την έχουμε
«κληρονομήσει» από πολλές παλαιότερες γενιές.
Ο εγκέφαλος σε μια προσπάθεια να μας προστατέψει, «θάβει» τις πρώιμες αναμνήσεις, όταν αυτές είναι τραυματικές. Αργότερα, συγκεκριμένα γεγονότα στη ζωή μας ή λέξεις μπορεί να πυροδοτήσουν ακραίες καταστάσεις θυμού, κατάθλιψης ή κόπωσης, χωρίς εμφανή λόγο. Έρευνες σε ασθενείς που έχουν υποστεί μεταμόσχευση οργάνων έχουν επιβεβαιώσει ότι τα όργανα του δότη μεταφέρουν μνήμες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι δέκτες οργάνων έχουν αναφέρει αλλαγές στην προσωπικότητα. Η κυτταρική μνήμη υπάρχει ως δεδομένο. Η επιστήμη της Επιγενετικής τη διερευνά λεπτομερειακά.

Τα 4 κύρια Κέντρα Πρόσβασης στην Κυτταρική Μνήμη
Ο Dr Alex Loyd ανακάλυψε 4 Κέντρα Πρόσβασης στην περιοχή γύρω από το κεφάλι, τα οποία επηρεάζουν κάθε κύτταρο του σώματος.
Τα φυσικά συστήματα που δραστηριοποιούνται από τις θέσεις των χεριών είναι τα ακόλουθα:
  1. Γέφυρα της μύτης - Αδένες της υπόφυσης και επίφυσης.
  2. Μήλο του Αδάμ - Νωτιαίος μυελός, κεντρικό νευρικό σύστημα, θυρεοειδής.
  3. Σαγόνι - Αντιδραστικός συναισθηματικός εγκέφαλος, αμυγδαλή, ιππόκαμπος, νωτιαίος μυελός, κεντρικό νευρικό σύστημα.
  4. Κρόταφοι - Αριστερό και δεξί εγκεφαλικό ημισφαίριο ανωτέρων λειτουργιών, υποθάλαμος.

Στο μέλλον, τα τέσσερα ενεργειακά κέντρα μπορεί να αναγνωριστούν και να χρησιμοποιούνται τόσο ευρέως όσο οι ενεργειακοί μεσημβρινοί και τα τσάκρα. Από όλες τις μεθόδους ενεργειακής θεραπείας, όπως και από την αλλοπαθητική ιατρική, απουσιάζει η γνώση του πώς λειτουργούν στην πραγματικότητα συγκεκριμένες διαδικασίες (και φάρμακα).

Προσευχή και Πρόθεση
Ανεξάρτητα αν κάποιος πιστεύει στο Θεό ή σε μια ανώτερη δύναμη, έχει αποδειχθεί ότι η δύναμη της πίστης ή της εστιασμένης πρόθεσης μπορεί να ενεργοποιήσει τη θεραπεία (το λεγόμενο φαινόμενο placebo ή ψευδοφαρμάκου).
Ο Cleve Backster (επικεφαλής της διεύθυνσης ανίχνευσης ψεύδους της CIA) διαπίστωσε ότι η πρόθεση να βλάψει κανείς ένα φυτό (τα φύλλα ήταν “καλωδιωμένα” σε συσκευές καταγραφής) καταγράφονταν πολύ δυνατότερα από την πραγματική βλάβη στο φύλλο.
Ο Δρ. Masuro Emoto, ένας Ιάπωνας επιστήμονας, διαπίστωσε ότι οι κρύσταλλοι παγωμένου νερού παραμορφώνονται ή θρυμματίζονται όταν εκτεθούν σε αρνητικές σκέψεις ή λόγια. Αντιθέτως, όταν το νερό εκτέθηκε σε προσευχή ή θετικές σκέψεις, οι κρύσταλλοί του απέκτησαν συμμετρικά, όμορφα σχήματα (Αναλογιστείτε τη σημασία αυτής της διαπίστωσης αν λάβετε υπόψη ότι αποτελούμαστε κατά 80% από νερό).
Έτσι, η θεραπευτική διαδικασία επιτυγχάνεται μέσω της προσευχής και των δηλώσεων πρόθεσης.

Στρες
Γίνεται σταδιακά αποδεκτό ότι το στρες παίζει σημαντικό ρόλο σε κάθε ασθένεια ή ατύχημα. Οι συγγραφείς της διαδικασίας των “Healing Codes”, Alex Loyd και Ben Johnson, θεωρούν ότι το στρες είναι 100% υπεύθυνο για τις ασθένειες, σωματικές ή ψυχικές.
Αυτό ισχύει για το είδος του στρες το οποίο είναι βαθύ, αφορά ολόκληρο το σώμα και συχνά διακατέχει κάθε πλευρά της ζωή μας. Αυτού του είδους το στρες μπορεί να μετρηθεί. Η Μεταβλητότητα Καρδιακού Ρυθμού (ΜΚΡ) θεωρείται το “χρυσό κριτήριο” από τους γιατρούς όταν πρόκειται για τη μέτρηση των επιπέδων στρες. Δεν μπορεί κανείς να παραποιήσει ηθελημένα την ΜΚΡ του.
Το στρες στο οποίο αναφερόμαστε γίνεται βαθύτερο και επιδεινώνεται εξαιτίας των πεποιθήσεών μας και της κυτταρικής μνήμης. Λίγοι από μας συνειδητοποιούμε ότι έχουμε πεποιθήσεις όπως: “Είμαι άχρηστος”, “Δεν μπορώ να αγαπηθώ”, “Ο Θεός με έχει εγκαταλείψει” και “Δεν αξίζω την καλή υγεία”.  Ακόμα λιγότεροι γνωρίζουμε ότι οι πεποιθήσεις αυτές βρίσκονται στα κύτταρά μας εδώ και γενεές.
Οι Healing Codes λειτουργούν με βάση τη θεώρηση ότι το συνεχές, βαθύ στρες, που περιγράψαμε παραπάνω, οδηγεί ακόμα και σε βλάβη ή και καταστροφή των κυττάρων με αποτέλεσμα την εκδήλωση ποικίλων προβλημάτων. Επιπρόσθετα, αν έχουμε βαθιά ριζωμένες αρνητικές πεποιθήσεις οι οποίες καταγράφονται στα κύτταρά μας ως “τοξική” κυτταρική μνήμη, η κατάσταση της ψυχοσωματικής μας ισορροπίας θα χειροτερέψει.


Η λειτουργία της θεραπευτικής διαδικασίας των Healing Codes

Η βασική αρχή που διέπει το θεραπευτικό μοντέλο των Healing Codes είναι ότι η ενεργειακή συχνότητα ενός επαναλαμβανόμενου μοτίβου με αρνητικές επιπτώσεις στον οργανισμό, ακυρώνεται ή εξουδετερώνεται από την ενεργειακή συχνότητα της αγνής αγάπης.
Έτσι, οι Healing Codes μέσω της ενεργειακής συχνότητας της προσευχής και της ανιδιοτελούς αγάπης ενεργοποιούν τον εγγενή μηχανισμό ίασης του σώματος. Η μετάδοση ενέργειας στα 4 Κέντρα Πρόσβασης, φθάνει σε κάθε κύτταρο του σώματος, όπου απομακρύνει την τοξική κυτταρική μνήμη και μεταβάλλει το υπόβαθρο των αρνητικών πεποιθήσεων, και τα μορφογενετικά πεδία του οργανισμού. Με αυτόν τον τρόπο επιτρέπει στα κύτταρα να αναρρώσουν, να ιαθούν και εντέλει να αναζωογονηθεί ο οργανισμός ολιστικά.  Οι Healing Codes εξαφανίζουν εξ’ ολοκλήρου το εσωτερικό στρες που προκαλείται από τις κυτταρικές μνήμες.
Στις έρευνες του, ο Dr Loyd διαπίστωσε ότι όταν ο θεραπευτής τοποθετεί τα χέρια του με ένα συγκεκριμένο τρόπο δείχνοντας με τα δάχτυλα προς τα 4 Κέντρα Πρόσβασης σε συνδυασμό με έναν εστιασμό της προσοχής του πελάτη στην ανιδιοτελή αγάπη, τότε η ενέργεια που μεταδίδεται σε αυτά τα κέντρα επηρεάζει κάθε κύτταρο του σώματος και οδηγεί στην ακύρωση των καταστροφικών ενεργειακών συχνοτήτων, της «τοξικής» κυτταρικής μνήμης, και εντέλει στην εκ βάθους θεραπεία.
Οι μελέτες της Μεταβλητότητας Καρδιακού Ρυθμού πριν και μετά την εφαρμογή των Healing Codes έχουν δείξει ότι το άτομο επιστρέφει στην ισορροπία πιο γρήγορα και παραμένει σε κατάσταση ψυχοσωματικής ισορροπίας για περισσότερο διάστημα απ’ ό,τι με οποιαδήποτε άλλη θεραπευτική τεχνική. Πιο συγκεκριμένα, ο Dr Loyd εξετάζοντας τα αποτελέσματα της Μεταβλητότητας Καρδιακού Ρυθμού ανακάλυψε ότι το 80% των ατόμων, που εφάρμοσαν τους Healing Codes μόνοι τους στον εαυτό τους είχαν επαναφέρει σε φυσιολογικό επίπεδο τα αυξημένα επίπεδα στρες σε λιγότερο από 20 λεπτά!
Η άλλη απόδειξη της αποτελεσματικότητας των Healing Codes είναι οι χιλιάδες μαρτυρίες θεραπείας πελατών, οι οποίες καλύπτουν κάθε γνωστή κατάσταση από τον καρκίνο, την ασθένεια των κινητικών νευρώνων, την σκλήρυνση κατά πλάκας έως την κατάθλιψη και τις κρίσεις πανικού.

Πώς εφαρμόζεται
Παρακάτω περιγράφεται η διαδικασία που χρησιμοποιείται στη μέθοδο των Healing Codes για τον καθαρισμό των περιοριστικών πεποιθήσεων και των αρνητικών κυτταρικών μνημών και την αντικατάστασή τους με πεποιθήσεις ενδυνάμωσης και θετικές κυτταρικές μνήμες. Αυτή η διαδικασία είναι πολύ απλή, μαθαίνεται εύκολα, και μπορεί να γίνει πολύ γρήγορα και άμεσα. Ύστερα μπορείτε να το κάνετε και εσείς οι ίδιοι μόνοι σας.
  • Πρώτα, αναγνωρίζετε το τρέχον θέμα ή γεγονός το οποίο σας προκαλεί το περισσότερο στρες.
  • Έπειτα, απλώς φέρνετε το νου σας πίσω στην πηγή του πρωταρχικού στρες, ή σε μια στιγμή που αυτό ήταν πιο έντονο από ποτέ. Η διαδικασία συνδυάζεται με μια προσευχή (επειδή έχουμε πρόσβαση στη θεϊκή ενέργεια) και κρατάτε μία εικόνα, ένα συναίσθημα ή μια σκέψη η οποία απηχεί αγάπη άνευ όρων, δύναμη, ειρήνη, ηρεμία, εμπιστοσύνη κ.λ.π.
  •  Δείχνοντας με τα χέρια λίγο πιο πέρα από τα φρύδια σας, το μήλο του Αδάμ, το σαγόνι και τους κροτάφους, η ενέργεια που ρέει από τα δάχτυλα επηρεάζει αυτά τα κέντρα. Η στρεσσογόνα ανάμνηση ή πεποίθηση αντικαθίσταται με μία ενδυναμωτική. Είναι τόσο απλό.

Απελευθερωθείτε οριστικά επεμβαίνοντας στην πρωταρχική αιτία της ασθένειας και
θεραπευθείτε σε επίπεδο κυτταρικής μνήμης.


  • Φτάνετε στη πρωταρχική αιτία του “προβλήματος” υγείας, σχέσεων ή επαγγέλματος γρήγορα και αποτελεσματικά και να την απομακρύνετε.
  • Βοηθάτε ανθρώπους με σοβαρά προβλήματα υγείας, στα οποία περιλαμβάνονται ο καρκίνος, η κατάθλιψη, η ασθένεια κινητικών νευρώνων, ο αυτισμός, οι εθισμοί κ.λ.π.
  • Έχετε πρόσβαση και να αντλήσετε τη δύναμη της ανιδιοτελούς αγάπης
  • Αφήσετε πίσω σας ζητήματα μνησικακίας που διαρκούν μια ζωή.
  • Επιλύσετε το καταστασιακό άγχος.
  • Επιτύχετε την αφαίρεση αρνητικών και αυτο-περιοριστικών πεποιθήσεων (“Δεν μπορώ να αγαπηθώ”, “Είμαι άχρηστος”, “Δεν είμαι αρκετά καλός” κ.λ.π.)
  • Ενεργοποιήστε άμεσα το δικό σας μηχανισμό αυτοίασης για να προλαμβάνετε        μελλοντικές “ασθένειες”.
  • Απομυθοποιήσετε τις αιτίες των ασθενειών και της δυστυχίας
  • «Ξεκλειδώσετε» το δυναμικό σας και να δημιουργήσετε μια ζωή γεμάτη αγάπη, χαρά και ειρήνη.
  • Θεραπεύετε αρνητικές ενέργειες, ζώα καθώς και να θεραπεύετε από απόσταση.
  • Να διδάξετε τρίτους να χρησιμοποιούν μια θεραπευτική διαδικασία την οποία μπορεί κανείς να μάθει χωρίς προσπάθεια.

Μελέτες περιπτώσεων

1.       Στην ομιλία μας στις 26/7/2010, 11 άτομα πέρασαν από τη διαδικασία. Το πρώτο θέμα που αναγνώρισαν είχε μέσο όρο 8,6. Η 'αιτία' ή η πρώτη φορά που είχε εμφανιστεί αυτό το θέμα (και επί τη ευκαιρία, ένα άτομο ανίχνευσε την προέλευσή του έως πίσω στον καιρό της Βίβλου!) παρήγαγε επτά δεκάρια και τέσσερα εννιάρια (μέσος όρος 9,6).
Μετά από μια συνεδρία 6 λεπτών των Healing Codes, οι μέσες βαθμολογίες έπεσαν στο 3,3, με ένα άτομο να σημειώνει 0, και είχαμε δύο βαθμολογίες του 1.
Η Anne έκανε επίσης μια επίδειξη, και δεν χρειάζεται να πούμε ότι ένα θέμα με βαθμολογία 10 εξαφανίστηκε τελείως (μετά από οκτώ λεπτά) από τον εθελοντή.
Δεν μπορούμε να τονίσουμε αρκετά το πόσο απίστευτο είναι. Ο καθένας στην ομάδα δούλευε με ένα πολύ σοβαρό (παρακαλώ θυμηθείτε ότι το 10 είναι η ψηλότερη βαθμολογία) ζήτημα. Και χωρίς ατομική προσοχή, απλά με το να καθοδηγείστε μέσα στη διαδικασία των έξι λεπτών, απλά κοιτάξτε τι έγινε.

2.       Ένα ζευγάρι επαγγελματιών ήρθε να μας δει επειδή μια μανιακή γυναίκα που καταδίωκε τον σύζυγο, έκανε τη ζωή και των δύο δυστυχισμένη με τα ψέματά της. 'Καθαρίσαμε' την επιρροή που η γυναίκα αυτή είχε πάνω στο σύζυγο, και κάναμε το ίδιο με τη σύζυγό του. Μετά κάναμε τους Θεραπευτικούς Κώδικες και με τους δύο. Να πώς έχει η κατάσταση μετά από μία εβδομάδα:
“Είμαστε καλά και ανακτήσαμε μια φυσιολογική εγγύτητα. Ακόμη πιο κοντά από ό,τι πριν. Είμαστε ήρεμοι και ζούμε γαλήνια και δεν αισθάνομαι κανένα θυμό ή πόνο. Κανείς μας δεν έχει αρνητικά σωματικά συμπτώματα. Σας ευχαριστώ για όλα, αν και δεν προσποιούμαι ότι το καταλαβαίνω!'

3.       Η  Anne έκανε μια τηλεφωνική συνεδρία με μία νεαρή πελάτισσα στο Πανεπιστήμιο ο οποίος υπέφερε από ενοχή, άγχος και φόβο για την πιθανή αντίδραση της οικογένειάς της στις σκέψεις που είχε να εγκαταλείψει τις σπουδές της. Ήταν μία από τις πιο σημαντικές αποφάσεις στη ζωή της. Βαθμολόγησε την πίεση στην οποία υπόκεινταν τότε με 10. Η 'αιτία' γινόταν αντιληπτή ως μια αποτυχία στα μάτια των γονιών της. Άλλο ένα τεράστιο 10. Και τα δύο ζητήματα (μετά από 15 λεπτά) έπεσαν στο 0. Η φωνή της πελάτισσας είχε αλλάξει (όχι πια τρεμάμενη και κλονισμένη) , αισθανόταν 'γεμάτη με φως', και η αυτοπεποίθησή της είχε ξαναγυρίσει. Τηλεφώνησε ξανά μετά από δύο ημέρες. Είχε πάρει την απόφασή της, την είπε στην οικογένειά της και πήρε τον έλεγχο της ζωής της.

Σύνδεσμοι στο Ιντερνετ

Επίσημο Site του Healing Codes
http://thehealingcodes.com/

Επίσημο Site των Jack & Anne Stewart
http://www.thehealingcodes.co.uk/

Βίντεο Συνεδρία Healing Codes με την Anne Stewart στο youtube

Βίντεο Μαρτυρίες από συμμετέχοντες στο Healing Codes στο youtube

Fan Site του Healing Codes
http://www.healingcodesreview.org/



Διαβάστε περισσότερα: http://www.bodymindkinisis.com/%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CE%BA%CF%8E%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%82/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου