Translate

Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΞΕΛΙΞΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΟΧΩΝ - ΤΣΑΚΡΑΣ Τα Τσάκρας, είναι ενεργειακά κέντρα, που βρίσκονται στο αιθερικό σώμα του ανθρώπου, & ενεργούν ως κεραίες, που μεταφέρουν δονήσεις (πληροφορίες), συνδέοντας μας, με τα συμβάντα της φύσης, τον εξωτερικό κόσμο, τις ενέργειες όλων των υπόλοιπων αόρατων κόσμων, & κατά συνέπεια με όλο το Σύμπαν.

 Η λέξη "Τσάκρας" σημαίνει στα σανσκριτικά "τροχός", & δόθηκε το όνομα αυτό επειδή η κίνησή τους είναι περιστροφική, σχηματίζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο, ενεργειακές δύνες.Όλα τα προβλήματα υγείας του ανθρώπου, αφορούν εσωτερικές συγκρούσεις & διαταραχές, που οφείλονται σε σκέψεις (ενέργειες), φόβου, ανησυχίας, άγχους, κλπ, σε αντιστοιχία με τοξικά (κατώτερης δόνησης συναισθήματα), τα οποία ως αποτέλεσμα, φέρνουν την μη ορθή λειτουργία των Τσάκρας.Τιθέμεθα λοιπόν, να υποστούμε τα αποτελέσματα της μη ορθής αυτής λειτουργίας τους, εξαιτίας των ανισορροπιών, & των συγκρούσεων μας.

Τα Ενεργειακά Κέντρα, (Τσάκρας), είναι 7:


1ο  Κέντρο βάσης, ή ρίζας.

Βρίσκεται ανάμεσα στον πρωκτό και τα γεννητικά όργανα.2ο  Σπληνικό, Ιερό κέντρο, του Σταυρού, ή του Ηβικού Οστού.

Βρίσκεται λίγο πάνω από το ηβικό οστό στη μέση του σώματος.3ο  Κέντρο ηλιακού πλέγματος, ή Ύπαρξης.

Βρίσκεται στην περιοχή του ομφαλού, μια παλάμη κάτω από το σημείο που τελειώνει το στέρνο, στο κέντρο του σώματος.


4ο  Κέντρο της καρδιάς.

Βρίσκεται πάνω στο στέρνο, στη κεντρική γραμμή του σώματος, μια παλάμη κάτω από τις μασχάλες. 5ο  Κέντρο του λαιμού, ή της Αυτοέκφρασης.

Βρίσκεται σε απόσταση ίση με το φάρδος τριών δακτύλων κάτω από το λάρυγγα, στη μεσαία γραμμή του σώματος.6ο  Κέντρο του Τρίτου Ματιού, ή του Μετώπου

Βρίσκεται στο κέντρο του μετώπου, σε απόσταση ίση με το φάρδος ενός δακτύλου πάνω από τη γραμμή των φρυδιών, λίγο ψηλότερα από τα μάτια, στην περιοχή της υπόφυσης.7ο  Κέντρο της κεφαλής, της κορυφής, ή του Στέμματος.

Βρίσκεται σε απόσταση ίση με το φάρδος τριών δακτύλων πάνω από την κορυφή του κεφαλιού.Τα Τσάκρας, προσελκύουν & εκπέμπουν ενέργεια, λειτουργώντας είτε αυτόνομα, είτε συνεργαζόμενα μεταξύ τους, επηρεαζόμενο το ένα, από τη ροή ενέργειας του άλλου.
Όταν, όλα μας τα κέντρα είναι ισορροπημένα, βιώνουμε την απόλυτη ισορροπία σε όλα τα επίπεδα της Ύπαρξης μας, εδώ στο υλικό πεδίο, & ολοκληρώνουμε τον σκοπό μας ως Άνθρωποι!ΔΕΝ  ΠΑΙΖΟΥΜΕ  ΠΟΤΕ  ΜΕ  ΤΑ  ΤΣΑΚΡΑΣ.Είναι πάρα πολύ επικίνδυνο το να πειραχτούν.Από το να προκληθεί μια καρδιακή προσβολή, ή εγκεφαλικό επεισόδιο, μέχρι, & να επέλθει ακόμα & ο θάνατος.
Αυτό, λόγω των ενεργειών με υψηλές δονήσεις που μπορεί να περάσουν από αυτά, χωρίς το άτομο να είναι έτοιμο ώστε να τις δεχτεί & να τις απορροφήσει.Η κάθε είδους «επέμβαση» με τεχνικές πάνω στα Τσάκρας,  επιφέρουν μόνο μεγαλύτερη ζημιά από την ήδη υπάρχουσα στο σώμα, αν δεν αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο, αντιμετωπίζουμε τα πάντα. Αυτό, είναι και η εξέλιξη! Και η μόνη λύση.Όσο πιο πολύ εργαζόμαστε με τον εαυτό μας, και γινόμαστε συνειδητοί, τόσο περισσότερο επανακτούν την ομαλή λειτουργία τους, επιτρέποντας στις ενέργειες που τους αναλογούν να περάσουν αβίαστα, και να κάνουν τη δουλειά τους,  προσφέροντας μας τα βιώματα της ορθής τους ανάπτυξης.Έτσι μόνο μπορούμε να διατηρήσουμε σε κατάσταση ισορροπίας το ενεργειακό μας σύστημα, που είναι ένας μοναδικός συνδυασμός από διάφορα επίπεδα & ενέργειες,Σωματικό, Ψυχικό, Νοητικό, Πνευματικό.

Χρειάζεται η απαραίτητη φροντίδα σε όλα τα επίπεδα.Μας δίνεται η δυνατότητα να δούμε πιο βαθιά στον εαυτό μας, να κατανοήσουμε καταστάσεις & γεγονότα, να απελευθερωθούμε από αρνητικές πεποιθήσεις, & να προχωρήσουμε ελεύθεροι προς το καλύτερο που μπορούμε να εκφράσουμε, χωρίς όμως να κάνουμε εμείς κάτι ιδιαίτερο & συγκεκριμένο στα ίδια τα Τσάκρας.
Η ανάπτυξη και τέλεια λειτουργία τους, έρχεται ως αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα που φέρνει η λειτουργία ενός άρτιου φυσικού σώματος, ενός γαληνεμένου συναισθηματικού, & ενός ισορροπημένου νοητικού σώματος.Απλά αποφασίζουμε να εξελιχθούμε & στρέφουμε την προσοχή μας σε έναν Εσωτερικό δρόμο.Αυτό ενισχύεται, όταν παράλληλα με την εσωτερική μας εργασία, φροντίζουμε να ζούμε σε όσο γίνεται πιο αρμονικό περιβάλλον, ενώ στους  χώρους που περνάμε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μας, στο σπίτι μας, ή στα πράγματα μας, έχουμε διάφορα αντικείμενα που βοηθούν. Κρυστάλλους, πετρώματα φορτισμένα θετικά, μελωδούς, σιντριβανάκια, sticks, λιβάνι, αναμμένα κεριά,  αρωματικά έλαια, απαλές μελωδίες και χαλαρωτικά ακούσματα, κλπ-Ποια όμως είναι αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της αρμονικής &  ποια της δυσαρμονικής λειτουργίας του κάθε Τσάκρας χωριστά;

-Τι ασθένειες δημιουργούνται λόγω δυσλειτουργίας;

-Τι προκαλείται από την ανεπαρκή λειτουργία;

-Ποιος ο σκοπός του καθενός ως προς το μάθημα ζωής που δίνει;

-Ποια η θετική του δύναμη η οποία αναπτύσσεται, καθώς και η αρνητική;

-Πως λειτουργεί το καθένα;

-Ποια  αισθήματα δημιουργεί;

-Ποια αίσθηση;

-& τέλος, ποια η «λέξη κλειδί» για το καθένα;

1ο ΤΣΑΚΡΑΣ

ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ, Ή ΤΗΣ ΡΙΖΑΣ
ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΧΕΙ ΒΑΘΙΑ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΧΕΣΗ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗ ΓΗ.ΕΥΚΟΛΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΛΗ, ΕΝΩ ΓΕΝΙΚΑ, ΖΕΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΥΛΙΚΗ  ΖΩΗ. ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΙΑ ΑΡΧΕΓΟΝΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ  ΓΙΑ ΤΗ ΓΗ & ΤΗ ΖΩΗ, ΕΝΩ ΝΟΙΩΘΕΙ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ.
ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ, ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ.ΣΚΕΨΕΙΣ & ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ, ΜΟΝΟ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ.  

ΖΩΗ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ & ΤΙΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ. (ΜΕΣΩ ΦΑΓΗΤΟΥ, ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ, ΣΕΞ &  ΑΛΚΟΟΛ)ΜΗ  ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ. ΚΡΑΤΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, & ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ & ΝΑ ΠΑΡΕΙ. ΣΥΧΝΑ ΠΑΡΑΜΕΛΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. 

ΠΡΟΣΚΟΛΛΑΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ & ΣΤΑΣΕΙΣ ΖΩΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ.ΖΕΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΘΥΜΟ & ΜΑΝΙΕΣ.

ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΤΟΥ, & ΟΝΤΑΣ ΑΝΑΣΦΑΛΗΣ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΟΥΝ, ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΦΟΒΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ.Η ΓΗ ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΕΞΗΜΕΡΩΣΗ, ΥΠΟΤΑΓΗ & ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ.ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΑ ΣΤΟ 1ο ΤΣΑΚΡΑΣ, ΓΙ' ΑΥΤΌ & Η ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΗ  & ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ,  ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

(ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟ Ή ΚΛΕΙΣΤΟ.)ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΩΜΑΤΙΚΗ & ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ. 

ΕΧΕΙ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ, 

ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΥΝΑΜΗΣ & ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΑΚΟΜΑ & ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ, ΑΥΤΟΝΟΗΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ. 

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ, Ή ΖΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ, ΠΟΥ ΤΗ ΝΟΙΩΘΕΙ ΣΑΝ ΒΑΡΟΣ.
ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ 1ου ΤΣΑΚΡΑΣ

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ - ΥΛΙΚΟ ΠΕΔΙΟ. 

ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.

ΕΥΡΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ  ΜΕΣΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΣΕΞ, ΠΑΙΔΙΩΝ. (ΑΠΟΤΕΛΕΊ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ).
ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ

ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΗ  ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΓΗ & ΤΗΝ ΥΛΗ, ΤΗ  ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΥΝΑΜΗΣ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. 

ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ, ΤΗΝ ΑΡΧΕΓΟΝΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ & ΤΗΝ ΖΩΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.2ο ΤΣΑΚΡΑΣ

ΙΕΡΟ, ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ, Ή ΤΟΥ ΗΒΙΚΟΥ ΟΣΤΟΥ
ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΝΟΙΩΘΕΙ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΡΟΗ  ΤΗΣ ΖΩΗΣ & ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ. 

ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΕΝΙΚΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Η ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΆΛΛΟ ΦΥΛΟ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΦΥΣΗ. 

ΝΟΙΩΘΕΙ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΤΟΥ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ, & ΖΕΙ ΤΗ ΖΩΗ,  ΜΕ ΔΕΟΣ & ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ. ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΠΕΡΝΑ ΣΩΜΑ, ΨΥΧΗ, & ΝΟΥ.

ΝΟΙΩΘΕΙ ΓΝΗΣΙΑ & ΒΑΘΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ. 

Η ΑΙΣΘΗΣΗ  ΤΟΥ ΑΥΤΗ  ΔΙΑΧΕΕΤΑΙ & ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ & ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥΣ,  ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.
ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ  

ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΡΝΕΙΤΑΙ & ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΕΧΕΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ, ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ, & ΙΣΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΣΕΞ ΩΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ.

ΖΕΙ ΜΕΣ ΤΗΝ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ & ΝΟΙΩΘΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΆΛΛΟ ΦΥΛΟ.ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΝΗ  ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ  ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΣΧΕΣΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ. ΑΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΒΙΑΙΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΩΑΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ΤΟ ΓΙΝ & ΤΟ ΓΙΑΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ, ΚΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΑΣΤΙΚΟ ΔΕΟΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.ΖΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ
ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗΣ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΥΣΗ, ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΨΥΧΡΟΤΗΤΑ. ΒΙΩΝΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΙΑ ΘΛΙΒΕΡΗ ΖΩΗ.  

ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ 2ου ΤΣΑΚΡΑΣ

ΑΡΧΕΓΟΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ. Η ΘΗΛΥΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΒΙΩΝΕΤΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ.ΤΟ 2ο ΤΣΑΚΡΑΣ  ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ  ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ 2  ΦΥΛΩΝ.

-ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΩΘΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ ΖΩΗΣ.

-ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΩΣ ΤΑΣΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. (ΠΟΥ ΤΡΕΦΕΤΑΙ & ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ)
ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ

ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΑ ΑΡΧΕΓΟΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΕΡΩΤΙΣΜΟ,  ΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΤΟΥ.ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ, & ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗ ΡΟΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ  ΤΟ 2ο ΤΣΑΚΡΑΣ ΩΣ:

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΎΠΑΡΞΗΣ, 

ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, & ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ
3ο ΤΣΑΚΡΑΣ

ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ, Ή ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ
ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΓΑΛΗΝΗ, & ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΑΒΙΑΣΤΑ ΤΟΝ  ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ & ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΝΟΙΩΘΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ.

ΖΕΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΌ ΦΩΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ  

ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ Ή ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΣΚΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ & ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ, ΕΝΩ Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΑ.  ΝΟΙΩΘΕΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ & ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ. Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΛΎ ΠΙΘΑΝΌ ΝΑ ΒΙΩΘΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ & ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΙ & ΣΥΓΚΡΑΤΕΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΌΤΑΝ ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΝ, ΞΕΣΠΟΥΝ ΜΕ ΘΥΜΟ & ΕΚΡΗΞΕΙΣ.
ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

ΘΛΙΨΗ &  ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΣΗ. 

ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΒΛΕΠΕΙ ΕΜΠΟΔΙΑ. ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ, ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΖΗΣΕ ΜΕ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, ΛΟΓΩ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΔΑΣΚΑΛΩΝ.ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΖΗΤΑ ΑΚΟΜΑ & ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ.ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΖΩΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ & ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ. ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ, ΝΟΙΩΘΕΙ ΤΡΟΜΟ ΣΕ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, & ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ, ΑΚΟΜΑ & ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.
ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ 3ου ΤΣΑΚΡΑΣ

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΜΑΣ.ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΣΑΚΡΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.  (ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ  ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΩΜΑ, ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ).ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ. (ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΦΙΞΙΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ & ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ) ΤΟ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ & ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΚΑΘΩΣ & Η ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ.
ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ

ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. 

ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ. ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΝΑ  ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ & ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ, ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ, ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΤΗΝ ΙΣΧΥ, ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ & ΤΗ  ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ.

4ο ΤΣΑΚΡΑΣ

ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ
ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ. ΖΕΙ ΜΕ ΖΕΣΤΑΣΙΑ & ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ & ΣΥΜΠΟΝΙΑ. ΔΕΝ ΖΗΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ, & ΕΊΝΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΑΠΌ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ & ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ. Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ, & ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ,  ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ «ΟΛΟΝ». ΝΟΙΩΘΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ  ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ, ΜΕ ΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ  ΠΑΝΤΑ ΦΡΕΣΚΙΑ & ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΣΑ ΤΟΥ.ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ, ΜΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΘΕΪΚΗΣ ΑΓΑΠΗΣ & ΜΑΚΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙ ΑΥΤΟΥΣΙΑ, ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ
ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ  

ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΔΙΝΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ. ΕΤΣΙ ΠΛΗΓΩΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, & ΝΟΙΩΘΕΙ ΣΥΧΝΑ, ΒΑΘΥ ΠΟΝΟ & ΑΔΙΚΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ.ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΑΓΑΠΗ, ΑΛΛΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ & ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΠΩΣ "ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ" ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ. (ΩΣ ΠΑΝΟΠΛΙΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ, ΥΠΆΡΧΕΙ & ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΟΣ ΜΕ  ΜΕΓΑΛΟ ΘΩΡΑΚΑ)
ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ  & ΤΗ ΣΤΟΡΓΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.ΟΤΑΝ ΝΟΙΩΘΕΙ  ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΠΛΗΓΩΝΕΤΑΙ ΒΑΘΙΑ. ΝΟΙΩΘΕΙ ΛΥΠΗ & ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, ΕΝΩ ΣΥΧΝΑ ΚΛΕΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ.

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΓΑΠΗ ΜΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ.ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΤΣΑΚΡΑΣ , ΤΟΤΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΡΟ, ΑΔΙΑΦΟΡΟ, ΑΚΑΡΔΟ, & ΥΠΟΦ


ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ 4ου ΤΣΑΚΡΑΣ

ΤΕΛΕΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ ΑΓΑΠΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ, ΧΩΡΙΣ  ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΚΟΠΟΣ.ΤΟ 4ο ΤΣΑΚΡΑΣ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΑ ΚΑΤΩ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΩ, ΤΑ ΝΟΗΤΙΚΑ.  

ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ & ΕΝΩΝΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ. ΤΟ ΦΕΡΝΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗ  ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ (ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ & ΤΟ 6ο,)ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ, ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ, ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ & ΤΗΣ ΠΟΙΗΣΗΣ, ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ.ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ

ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ. ΤΗΝ ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑ, ΤΗΝ   ΣΥΜΠΟΝΙΑ, ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ, ΤΗΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ, ΤΗΝ ΑΦΟΣΙΩΣΗ, & ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.

5ο ΤΣΑΚΡΑΣ

ΤΟΥ ΛΑΙΜΟΥ, Ή ΤΗΣ ΑΥΤΟΕΚΦΡΑΣΗΣ
ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΗΣ, ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝΣ & ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ.  ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ & ΤΑ ΑΔΥΝΑΜΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ. ΜΙΛΑ, ΜΑ ΜΠΟΡΕΙ & "ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ" ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΜΙΛΟΥΝ.ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΠΌ ΚΑΝΕΝΑΝ, & ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΠΕΙ & ΟΧΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ, & ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ, “ΜΟΝΟ” ΑΠΟ "ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΤΟΥ ΦΩΝΗ. ΚΑΤΕΧΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΣΦΑΙΡΕΣ, (ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ), ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ & ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ, & ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΑΜΕΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ.
ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ  

ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΟΥ - ΣΩΜΑΤΟΣ.ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ &  ΔΡΑ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΑ, Ή ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΕΙ, ΚΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ. ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΤΑΙ & ΕΧΕΙ ΕΝΟΧΕΣ.ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΦΛΥΑΡΕΙ, Ή ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.

ΜΠΟΡΕΊ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΟΜΙΛΙΑΣ, & ΓΕΝΙΚΑ, ΜΙΑ ΧΟΝΔΡΟΕΙΔΗΣ ΣΤΑΣΗ ΣΥΝΔΙΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΨΥΧΡΟΤΗΤΑ. ΑΚΟΜΑ, ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΔΥΝΑΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑ & ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ. ΑΚΟΜΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ & ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΙ ΤΌΣΟ, ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΆ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΦΡΆΖΕΙ ΚΑΘΌΛΟΟΥ, ΜΑ ΤΟΥ ΒΡΊΣΚΕΙ ΔΙΈΞΟΔΟ, ΜΈΣΩ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗ.

ΣΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ, & ΓΕΝΙΚΌΤΕΡΑ ΤΟ ΓΡΆΨΙΜΟ, ΣΤΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ, ΤΗ ΓΛΥΠΤΙΚΉ, & ΣΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΊΑΣ ΜΕΝ, ΑΛΛΆ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ & ΤΗ ΜΟΝΑΞΙΑ.
ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

ΕΜΠΟΔΙΖΕΤΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ.ΑΤΟΜΟ ΝΤΡΟΠΑΛΟ, ΣΙΩΠΗΛΟ, ΑΠΟΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ. ΌΤΑΝ ΜΙΛΑ, ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΣΗΜΑΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΜΟΝΟ ΖΩΗΣ.  ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΚΟΜΠΟΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΒΑΘΥΤΕΡΑ. ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΣΥΧΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΆΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΑΚΟΜΑ & ΤΟ ΤΡΑΥΛΙΣΜΑ.ΕΧΕΙ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, & ΦΟΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ. ΣΥΧΝΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΟ, & ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΚΑΜΨΙΑΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΙΧΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΤΙΣΕΙ.ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ 5ου ΤΣΑΚΡΑΣ

ΤΣΑΚΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ.ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΤΣΑΚΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ. ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ, ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ, Ή ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ. (ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ & Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ, ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ, ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, & ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ).ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.ΟΣΟ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ, ΤΟΣΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ & ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΝΟΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑ, ΩΣΤΕ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, & ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ.ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΙ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ. ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΠΑΡΚΤΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ.
ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ

ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, & ΑΥΤΟΕΚΦΡΑΣΗ.ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ, ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΔΙΑΧΥΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗ, & ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΛΕΠΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΕΊΝΑΙ

6ο ΤΣΑΚΡΑΣ

ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ, Ή ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ
ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ.ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ, & ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΤΟΜΟ. ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΝΟΗΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ, ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΑ, ΕΧΕΙ ΝΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟ.ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΩΝ ΑΛΗΘΕΙΩΝ.ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ, ΕΝΩ ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ & Ο ΙΔΕΑΛΙΣΜΟΣ. ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΙ ΤΗ ΔΙΟΡΑΣΗ, ΕΧΕΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ & ΑΛΛΩΝ ΕΣΩΤΕΡΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ, ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΕΝΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ & ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ. ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΤΕΛΕΙΩΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΣΜΩΝ, ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ. ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΔΕΟΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΛΑΠΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ  

ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΔΙΝΕΙ ΕΜΦΑΣΗ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΝΟΗΤΙΚΗ ΣΦΑΙΡΑ. ΖΕΙ ΖΩΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΙ, & ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΑ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ( Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ), & ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ.ΑΠΟΡΥΠΤΕΙ  ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΡΑΣΗ. ΕΧΕΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΒΙΩΝΕΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΝΟΥ. ΑΛΛΗ ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ, ΝΑ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΟΝΤΑΙ,  & ΑΥΤΌ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, & ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΖΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΝΕΙΡΙΚΟ ΜΗ ΥΠΑΡΚΤΟ ΚΟΣΜΟ. 
ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΟΡΑΤΟ ΚΟΣΜΟ. ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΑΣΜΟΙ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ. ΓΙ' ΑΥΤΌΝ, ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΟΣΜΟΙ ΕΊΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ, ΠΡΟΪΟΝ  ΜΕΓΑΛΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ. ΖΕΙ ΜΙΑ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΥΛΙΚΗ ΖΩΗ, ΕΝΤΑΓΜΕΝΗ 100% ΣΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΤΑ ΧΑΝΕΙ ΌΤΑΝ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΕΝΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΞΕΧΝΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ.
ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ 6ου ΤΣΑΚΡΑΣ

ΕΔΡΑ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΝΟΗΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. 

ΔΙΑΚΡΙΣΗ, ΑΙΣΘΑΝΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ, ΘΕΛΗΣΗ.ΑΠΌ ΕΔΏ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΝΕΥΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.Η ΓΝΩΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΕΊΝΑΙ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΤΑΙ & ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΊΤΑΙ.ΕΔΡΑ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ, ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΝΕΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΠΡΩΤΑ, ΕΛΕΓΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ.ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ

ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ & ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ, & ΤΙΣ ΝΟΗΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ Η ΘΕΛΗΣΗ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ.

7ο ΤΣΑΚΡΑΣ

ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ, ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΗΣ, Ή ΤΟΥ ΣΤΕΜΑΤΟΣ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

ΥΠΟΧΩΡΕΙ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΑΥΤΟ, & ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ. ΒΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΛΗ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ.ΣΑΝ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΞΥΠΝΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΟΝΕΙΡΟ, & ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ & Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ, ΝΑ ΒΙΩΝΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΞΑΦΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ, ΜΕΧΡΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΊ. ΝΟΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΒΡΗΚΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ  ΕΝΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΕΓΩ. ΕΧΕΙ ΗΡΕΜΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ, ΑΝΟΙΧΤΗ, ΕΝΩ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΔΡΑΣΗ. ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙ  ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΙΚΟΙ  ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΪΚΟΥ. Η ΘΕΪΚΗ ΑΥΤΗ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΜΑΚΑΡΙΟΤΗΤΑ. ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ, ΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ  ΕΚΕΙ, & ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ Η ΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΗ ΣΚΕΨΗΣ, & ΟΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΤΑ ΜΩΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗ  ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ 7ο ΤΣΑΚΡΑΣ ΕΩΣ & ΤΟΝ  24ο ΜΗΝΑ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΔΙΑΙΡΕΤΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ.
ΚΛΕΙΣΤΟ

ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ.ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ 7ο ΤΣΑΚΡΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ & ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ, & ΦΥΣΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΟ.ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟ ΦΟΒΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ.  

ΑΥΤΟΣ Ο ΦΟΒΟΣ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗΜΑΤΑ & ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ & ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΣΑΚΡΑΣ.ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΖΕΙ ΜΕ  ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΚΟΠΟΥ, ΓΙ' ΑΥΤΟ & ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΤΟΥ.ΕΙΔΙΚΑ  ΑΠΟ ΤΑ 42 ΈΩΣ ΤΑ 49 ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ & ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΉΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ 7ου ΤΣΑΚΡΑΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ,  ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΟΤΙ & ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΝΟΙΩΘΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΦΕΛΟΣ &  ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ.ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΥΠΕΡ-ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ.ΤΕΛΙΚΑ, ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ  ΝΑ ΖΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ,  & ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ  ΤΟΥ.
ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ 7ου ΤΣΑΚΡΑΣ

ΕΙΝΑΙ Η ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑΣ.ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΥΤΟ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΜΕΝΕΣ ΜΟΡΦΕΣ & ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΆΘΕ ΑΤΟΜΟΥ, & ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΌΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ.ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΕΓΟΝΗ ΘΕΪΚΗ ΑΡΧΗ.Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΕΔΩ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, & ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ 6ου ΤΣΑΚΡΑΣ. ΤΟ ΣΩΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΑΥΤΗ, ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΪΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ & ΑΥΤΟ ΒΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΝΑΙ. ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΤΣΑΚΡΑΣ ΑΥΤΟ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ, ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ & ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ, ΕΚΠΕΜΠΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ

ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΌ ΤΟ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ ΩΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ, ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΕΊΝΑΙ, ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ

Νίκη Σλαύκου


Πηγή:http://magicalchemistis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου