Translate

Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΑ 7 ΣΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΥΡΑΣ


1.Το Αιθερικό Σώμα ( 1ο επίπεδο). Το αιθερικό σώμα ( από τον αιθέρα, την κατάσταση μεταξύ της ενέργειας & της ύλης). Έχει την ίδια δομή με το φυσικό σώμα, περιλαμβανομένων των ανατομικών μερών & όλων των οργάνων.
 2.Το Συγκινησιακό (Συναισθηματικό) Σώμα (2ο επίπεδο). Το 2ο αυρικό σώμα ή το αμέσως λεπτότερο μετά το αιθερικό, συνδέεται με τα συναισθήματα & ακολουθεί το περίγραμμα του φυσικού σώματος. Η δομή του είναι περισσότερο ρευστή από του αιθερικού & δεν είναι αντίγραφο του φυσικού σώματος.Το σώμα αυτό περιέχει όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου.
 3.Το Νοητικό Σώμα ( 3ο επίπεδο). Το 3ο αυρικό σώμα είναι το νοητικό. Αυτό εκτείνεται μετά το συναισθηματικό & αποτελείται από ακόμη λεπτότερες ουσίες, που όλες τους σχετίζονται με σκέψεις & νοητικές διεργασίες. Εκτείνεται από 7,5 εκ ως 20 εκατοστά από το σώμα. Πρόκειται για ένα συγκροτημένο σώμα & περιέχει τη δομή των ιδεών μας. Οι σκεπτομορφές είναι ορατές μέσα στο πεδίο αυτό. 
4.Το αστρικό σώμα, που σχετίζεται με το τσάκρα της καρδιάς, είναι η μεταμορφωτική χοάνη μέσα από την οποία πρέπει να περάσουν όλες οι ενέργειες όταν οδεύουν από τον ένα κόσμο στον άλλον. Βρίσκεται στο κέντρο των 7 σωμάτων. Αυτό σημαίνει ότι η πνευματική ενέργεια πρέπει να περάσει από τη φωτιά της καρδιάς για να μετασχηματιστεί στις κατώτερες φυσικές ενέργειες & αυτές πάλι (των τριών κατώτερων σωμάτων) πρέπει να περάσουν από την μεταμορφωτική φλόγα της καρδιάς για να γίνουν πνευματικές ενέργειες. Το 4ο σώμα συνδέεται με την αγάπη, είναι άμορφο & αποτελείται από νέφη χρωμάτων, πιο όμορφα από εκείνα του συναισθηματικού σώματος, με κυρίαρχο το ροζ φως της αγάπης. Το τσάκρα της καρδιάς ενός ανθρώπου γεμάτου αγάπη είναι όλο ροζ φως στο αστρικό επίπεδο. Όταν οι άνθρωποι ερωτεύονται, ωραία τόξα από ροζ φως μπορούν να φανούν ανάμεσα στις καρδιές τους. Όταν οι άνθρωποι δημιουργούν σχέσεις, αναπτύσσουν δεσμούς, σαν χορδές, από τα τσάκρας τους που τους ενώνουν. Όσο πιο μακροχρόνια είναι η σχέση τόσο περισσότερες & ισχυρότερες είναι οι χορδές. Όταν οι σχέσεις τελειώνουν, οι χορδές αυτές σπάζουν, προκαλώντας μεγάλο πόνο. Επίσης, η αλληλεπίδραση που πραγματοποιείται στο αστρικό επίπεδο ανάμεσα στους ανθρώπους είναι μεγάλη.
 5. Το Σώμα του Αιθερικού Προτύπου (5ο επίπεδο). Το 5ο σώμα της αύρας ονομάζεται αιθερικό πρότυπο, επειδή εμπεριέχει όλες τις μορφές που υπάρχουν στο φυσικό επίπεδο, με τη μορφή φωτοτυπημένου σχεδίου ή προτύπου. Φαίνεται σαν το αρνητικό μιας φωτογραφίας. Είναι το σχέδιο, για το αιθερικό σώμα, το οποίο είναι το μοντέλο για το φυσικό σώμα. Εκτείνεται από 45- 60 εκατοστά από το σώμα. Είναι το επίπεδο που ο ήχος παράγει ύλη, εκεί που η προβολή θεραπευτικών ήχων είναι πολύ αποτελεσματική.
 6. Το Ουράνιο Σώμα ( 6ο επίπεδο). Το 6ο επίπεδο είναι το συναισθηματικό επίπεδο του πνευματικού πεδίου & ονομάζεται ουράνιο σώμα. Εκτείνεται σε απόσταση 60-80 εκατοστά από το σώμα. Είναι το επίπεδο μέσα από το οποίο βιώνουμε την πνευματική έκσταση. Μπορούμε να το φτάσουμε μέσα από το διαλογισμό & από πολλών ειδών εργασίες μεταμόρφωσης. Όταν φτάνουμε σε αυτό το σημείο της ύπαρξης μας, όπου γνωρίζουμε τη σύνδεσή μας με ολόκληρο το σύμπαν, όταν βλέπουμε το φως & την αγάπη σε οτιδήποτε υπάρχει, όταν είμαστε λουσμένοι μέσα στο φως & αισθανόμαστε ότι είμαστε από φως, όταν αισθανόμαστε ένα με το Θεό, τότε έχουμε υψώσει τη συνειδητότητά μας στο έκτο επίπεδο της αύρας. Η άνευ όρων αγάπη ρέει όταν υπάρχει σύνδεση μεταξύ του ανοιχτού τσάκρα της καρδιάς & του ουράνιου σώματος.
 7. Το Κεθερικό πρότυπο ή Αιτιατό Σώμα (7ο επίπεδο). Είναι το νοητικό επίπεδο του πνευματικού πεδίου, ονομάζεται κεθερικό από την λέξη kether στέμμα ή κορώνα. Εκτείνεται σε απόσταση 75-105 εκατοστά από το φυσικό σώμα. Όταν φέρουμε τη συνειδητότητά μας στο 7ο επίπεδο της αύρας, γνωρίζουμε ότι είμαστε ένα με το δημιουργό μας. Η εξωτερική μορφή είναι το ωοειδές σχήμα της αύρας & περιέχει όλα τα αυρικά σώματα που συνδέονται με την τρέχουσα ενσάρκωση που περνά κάποιος. Και αυτό το σώμα είναι ένα άρτια συγκροτημένο πρότυπο. Μέσα στο κέλυφος του επιπέδου του κεθερικού προτύπου, υπάρχουν οι ζώνες των προηγούμενων ζωών. Το κεθερικό είναι το τελευταίο αυρικό σώμα στο πνευματικό πεδίο. Περιέχει το σχέδιο της ζωής & είναι άμεσα συνδεδεμένο με την παρούσα ενσάρκωση.


Barbara Ann Brennan Χέρια Όλο Φως ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΣΟΠΤΡΟΝ

1 σχόλιο:

  1. Ενδιαφέρον βιβλίο με πολλά στοιχεία ακατανόητα πως δηλ αφού κατά την θεωρία των κβάντα τα ηλεκτρόνια μετατρέπονται από κύματα ενέργειας σε σωματίδια όταν τα παρατηρούμε μπορούμε να δούμε τα κύματα της ενέργειας αφού εμείς οι ίδιοι παρεμβαλλόμαστε σ αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή