Τρίτη 6 Μαΐου 2014


ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΜΑΙΟΥ

ΘΕΜΑ : ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑ – ΖΕΥΓΟΣ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΜΑΙΟΥ ΩΡΑ 12.00 ΛΗΞΗ 19.00

Οι φίλοι μας λένε,  σε αυτήν την περίπτωση δεν χειρίστηκες καλά το θέμα, δεν έπρεπε να πεις ή να κάνεις αυτό.. Θα σου άρεσε να αντιδρούσε έτσι ο Μήτσος; (στην Καίτη) ..Από την άλλη μεριά οι φίλοι του Μήτσου , … Α κακώς δεν μπήκες καθόλου στην θέση της Καίτης…Οι ειδικοί μας λένε…Θα πάρεις δύο πάπιες Πεκίνου θα τις βάλεις στο Ανατολικό σημείο του σπιτιού και η μία θα κοιτάζει την άλλη …και πάει λέγοντας. Και δεν λέω,  ότι και οι συμβουλές από ανθρώπους που μας ξέρουν είναι χρήσιμες και υπάρχει μια λογική σε διάφορες μεθόδους που μπλοκάρουν ή ελευθερώνουν την ενέργεια ορισμένων καταστάσεων αλλά , οι συντροφικές σχέσεις είναι κάτι πιο περίπλοκο από αυτό. Όταν δύο άνθρωποι συναντιούνται δύο ολόκληροι κόσμοι συναντιούνται. Στην Συστημική Αναπαράσταση θα λέγαμε ότι συναντιούνται δύο πεδία. Τα πρώτα δύο πεδία είναι τα ενεργειακά σώματα των συντρόφων, τα δεύτερα είναι των Προγονικών τους γραμμών.
Συνήθως εμείς οι άνθρωποι διατηρούμε τα ενεργειακά μας πεδία διαστρεβλωμένα με έλλειψη ροής για πολλούς λόγους.  Μερικοί από αυτούς είναι η έλλειψη συγχώρεσης, οι πεποιθήσεις που έχουν διαμορφωθεί από τις πρωταρχικές μας σχέσεις, τα πρότυπα μας και τον τρόπο που μάθαμε να σχετιζόμαστε λειτουργικό ή μη λειτουργικό για εμάς.
Κάθε σκέψη αλλά και κάθε απόφαση επηρεάζει όχι μόνο το προσωπικό ενεργειακό μας πεδίο αλλά και τα πεδία εκείνων με τους οποίους έχουμε καρμικούς δεσμούς και τα ευρύτερα πεδία στα οποία ο καθένας ανήκει, μέχρι το συμπαντικό ενεργειακό πεδίο.
Καθώς καθαρίζουμε και εναρμονίζουμε την δική μας ενέργεια, εναρμονίζουμε το πρότυπο του άντρα – γυναίκας με το υγιή Πρότυπο, έλκουμε τον κατάλληλο σύντροφο για εμάς ή λύνουμε τις εμπλοκές με τον ήδη υπάρχων.
Κατά αυτόν τον τρόπο η ζωτική ενέργεια ρέει ανεμπόδιστα και φυσικά και στο δικό μας Φυσικό Πεδίο και του Συστηματός μας,         αλλά της Σχέσης μας.
Σας περιμένω να κάνουμε  ένα ταξίδι αυτοανακάλυψης με φροντίδα και αγάπη και πολύ σεβασμό για την οντότητα μας και τις ψυχικές μας επιλογές.
Κλείνοντας θυμάμαι τα λόγια του δασκάλου μου Bert Hellinger, «υπάρχει μια δεύτερη ευκαιρία και αυτή είναι τώρα!»

Τοπος Συνάντησης
Δ/νση  : Ιωνιας 99, Αλιμος. Στάση μετρό Αλιμος.
Τηλέφωνα Επικοινωνίας
6977 914300 - 210 9965570

Ελενα Αθανασογιαννοπούλου
Συντονίστρια Συστημικών Οικογενειακών Αναπαραστάσεων
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας
Ενεργειακή Θεραπεύτρια

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθότι θα δουλευτούν εως 6 αιτήματα. Παρακαλώ επικοινωνήστε έγκαιρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου