Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Η Επταετία της Κάθαρσης της Θεραπείας και των Αλλαγών...


28/12/2012 έως 28/12/2019


Η Γη επίσημα εισχώρησε στην Ζώνη των Φωτονίων τον Μάιο του 1998, κατά την διάρκεια της πανσελήνου στον Ταύρο.
Η Ζώνη των Φωτονίων αποτελείται από 12 γιγάντιες πύλες έντονων δεσμών φωτός. Κάθε πύλη θα εκτελέσει την δική της συγκεκριμένη δράση στη Γη και στο ηλιακό μας σύστημα. Είναι μια ασφαλής διαδικασία, και δεν υπάρχει τίποτε να φοβηθείτε. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι το Φως της Ζώνης των Φωτονίων κατέχει τις υψηλές, λεπτές συχνότητες και ποιότητες της φλόγας της ανάβασης, μαζί με πολλές ιδιότητες.
Μέσα στα επόμενα 8 χρόνια η Γη θα εισέρχεται διαμέσου κάθε μιας από τις 12 πύλες των δεσμών Φωτός με την ένταση που απαιτείται για τον εξαγνισμό της.
Οι νέες ενέργειες είναι δεδομένες και τίποτε δεν μπορεί να τις αναχαιτίσει. Είναι ενέργειες που διαχέονται από κοσμικές πηγές και προωθούν το Πλανητικό και Ηλιακό σχέδιο.

Εντούτοις, δεν είναι καθόλου δεδομένη η στάση της Γήινης ανθρωπότητας .
Οι άνθρωποι έχουν ελεύθερη βούληση, δηλαδή ελεύθερη επιλογή. Μπορούν να συμπράξουν, να εναρμονιστούν και ν’ αφομοιώσουν τις νέες ενέργειες ή να μείνουν προσκολλημένοι στο παλιό. Η αναμενόμενη ευδαιμονία μπορεί να έρθει αλλά μπορεί και να γίνει στάχτη. Εδώ βρίσκονται το κρίσιμο σημείο και η τεράστια ευθύνη του ανθρώπου. Και γι’ αυτό χρειάζεται σωστή ενημέρωση και σωστή απόφαση.
Η ανθρωπότητα πρέπει να μάθει ότι βρισκόμαστε στο μεταίχμιο δύο εποχών.
Της απερχόμενης Μαύρης Εποχής και της επερχόμενηςΧρυσής Εποχής. Η χρονική περίοδος της μετάβασης από μια κατάσταση σε άλλη είναι πάντα αυτή που εγκυμονεί τους μεγαλύτερους κινδύνους και τη μεγαλύτερη πάλη των δυνάμεων που απέρχονται με τις επελαύνουσες δυνάμεις.
Ωσότου λοιπόν εγκαθιδρυθεί η νέα κατάσταση, η σύγκρουση θα είναι σφοδρή και η αναταραχή μεγάλη.
Εύκολα μπορεί κανείς να κατανοήσει ότι η Μαύρη Εποχή σημαδεύεται από την ευτέλεια και σκοτεινότητα, επικρατεί ο χονδροειδής υλισμός, τα κατώτερα υλικά στρώματα του φυσικού, αλλά και του Αστρικού Πεδίου που και αυτά είναι υλικά, πνίγουν τις Ανώτερες Πνευματικές εκδηλώσεις.
Αντίθετα από την πρώτη εποχή, η Χρυσή Εποχή αποκαλείται « Χρυσή Εποχή » της αλήθειας και της αγνότητας και είναι η εποχή του Καλού και του Φωτός και το επικρατέστερο στοιχείο είναι το Πυρ.
Το Πυρ όπως γνωρίζει ο καθένας είναι το στοιχείο που θερμαίνει, φωτίζει και εξαγνίζει. Η εξαγνιστική του ιδιότητα είναι η καταστρεπτική του όψη. Αυτή η καταστροφή του παλιού, του ξεπερασμένου, του ρυπαρού και μολυσματικού, του ακατάλληλου και αντιτιθεμένου στις νέες δομές, είναι απολύτως αναγκαία για να μπορέσει να κτιστεί ο νέος κόσμος.
Επομένως κάθε τι σάπιο, σαθρό, νοσηρό, θα γίνει παρανάλωμα του πυρός. Η όψη του Καταστροφέα προηγείται πάντα από την όψη του Δημιουργού στη φύση. Η φύση όμως καταστρέφει για να δομήσει κάτι τελειότερο. Ο βαθμός της καταστροφής και της επακόλουθης οδύνης σε ότι αφορά τη Γη μας, εξαρτάται από μας, τους ανθρώπους. Και κανείς δε δικαιούται να παραπονεθεί πως δεν ειδοποιήθηκε έγκαιρα.
Η χρήση ακτινών προς αφύπνιση της συνείδησης της ανθρωπότητας και το Ιερόν Ιόχρουν πυρ ετέθη εις ενέργεια.
Άλλη σπουδαία παραχώρησης, η σπουδαιότερη είναι ότι επέτρεψαν την ελεύθερη χρήση κοσμικών γνώσεων. Η δωρεά αυτή, μεγάλων διαστάσεων όπως ήταν ετέθη αμέσως σε εφαρμογή και Κοσμικές Υπάρξεις με μέλη της Πνευματικής Ιεραρχίας άρχισαν να δίνουν διαλέξεις και ομιλίας σε μαθητές και άλλους όσους θα ήθελαν να ακούσουν.
Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι το Σύμπαν ( το οποίο καλούμε Θεό ) δεν μας εγκαταλείπει ποτέ. Ένας από τους τρόπους που η Πηγή μοιράζεται την Αγάπη της είναι με το να παρέχει πληροφορίες από Ανώτερες Ευφυΐες μέσω Δασκάλων, οι οποίοι γεννιούνται σε ανθρώπινα σώματα. Ένας άλλος τρόπος είναι οι Δάσκαλοι να επικοινωνούν μέσω ενός διαμέσου γεμάτου Αγάπη.

urantiacenter πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου