Τετάρτη 17 Απριλίου 2013


γράφει η Έλενα Έρα
Μέσα σε όλη την πληροφόρηση που ενισχύει την αφύπνιση, πολλές είναι οι ματιές των ανθρώπων που αρχίζουν να βλέπουν “υψηλή” και “χαμηλή” δόνηση στους άλλους θεούς-ανθρώπους που παίζουν μαζί μας το Παιχνίδι της ελεύθερης επιλογής. Φράσεις όπως… “αρνητικά συναισθήματα σαν το μίσος, η δολιοφθορά κτλ ανήκουν στην χαμηλή ενέργεια και το φως, η αγάπη στην υψηλή ενέργεια”, ενισχύουν την διττότητα και αρχίζουν να δημιουργούν κάστες ανθρώπων. Αλήθεια, πώς είναι δυνατόν, όταν όλοι είμαστε το ίδιο το Σύμπαν στην ποικιλόμορφη έκφραση της 3ης διάστασης, να βάζουμε τόσο εύκολα ταμπέλες στους άλλους προς αποφυγή ενός “κακού” παραδείγματος ανθρώπου; Δεν είπα να κάνεις παρέα με ανθρώπους που δε γουστάρεις στο κάτω-κάτω αλλά μη κρίνεις ποιος φέρνει “υψηλές” δονήσεις και ποιος “χαμηλές” δονήσεις.
Ξεκινώντας να αλλάξουμε τη Γη, το να αρχίζεις να βλέπεις τέτοιους διαχωρισμούς, μάλλον θα σε κάνει να τερματίσεις μόνος σου, περιμένοντας αιωνιότητες να έρθουν και οι άλλοι, της “χαμηλής” ενέργειας, στο κατώφλι που θα ανοίξει η πόρτα για την έξοδό μας στο Παιχνίδι. Κάπως έτσι ξεκίνησε και η καταστροφή στην Ατλαντίδα, αρχίζοντας να διαχωρίσουν τους “υψηλά πνευματικούς” από εκείνους που σκέφτονται περισσότερο με το νου. Η μόνη διαφορά μεταξύ των ανθρώπων, ορίζεται από το ποσοστό που χρησιμοποιούν το νου και την καρδιά. Για σένα λοιπόν που βρίσκεσαι στις “υψηλές” δονήσεις και δεν εκφράζεις αρνητικά συναισθήματα και θεωρείς τον εαυτό σου κάπως, είναι επειδή έχεις μάθει να χρησιμοποιείς περισσότερο την καρδιά και όχι το νου. Είναι κεκτημένο σου, τίμησέ το αλλά μη το συγκρίνεις με το τί κουβαλούν άλλοι. Δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις το δικό τους ταξίδι και τί τους κάνει να ενεργοποιήσουν μια δύσκολη συμπεριφορά, και με τον όρο “δύσκολη”, αντικαθιστώ την λέξη “χαμηλή δόνηση”.
Η σύγκριση και οι ταμπέλες σε κάνουν να αποσπάσαι από την ενότητα. Είσαι όλος ο κόσμος, με τα στραβά και τα καλά του και έχεις ολάκερη την ευθύνη του. Ένα αρνητικό συναίσθημα που βλέπεις σε κάποιον άλλον, είναι και δικό σου, όπως και ένα θετικό που κάποιος άλλος φέρει, ανήκει επίσης σε σένα. Επειδή τυχαίνει να ασχολείσαι με εναλλακτικές οπτικές και τις φέρεις σε δράση, δε σημαίνει πως απολαμβάνεις προνόμιο “υψηλών” δονήσεων. Μήπως εν τέλη, καταπιέζεις δικά σου, αρνητικά συναισθήματα ενώ ένας άλλος έχει την ντομπροσύνη να τα βγάλει έξω φόρα-παρτίδα; Μήπως λοιπόν ένας άλλος θεός που παίζει μαζί σου, εκφράζει αυτό που εσύ δεν καταδέχεσαι να δείξεις;
Όσο βρισκόμαστε στη Γη, το παιχνίδι της διττότητας λαμβάνει χώρα. Αυτό σημαίνει πως αντιθέσεις υπάρχουν και θα υπάρχουν για πολύ καιρό. Κάποια στιγμή, όταν το Σύμπαν γεμίσει λίγο περισσότερο τις καρδιές των ανθρώπων, θα αρχίσουν να υπάρχουν και γκρίζα τετράγωνα στη σκακιέρα. Αν το δωμάτιο που στέκεσαι γέμισε με λάσπη, μη προσπαθείς να ανέβεις σε καρέκλες και τραπέζια για να την αποφύγεις. Φόρεσε γαλότσες και ξεκίνα να καθαρίζεις, χωρίς να κρίνεις αν η λάσπη είναι “υψηλή” ή “χαμηλή” δόνηση ή αν λερώσεις το ατσαλάκωτο λευκό σου χιτώνα. Η λάσπη υπάρχει για κάποιον λόγο και αν δουλέψεις με ζήλο και χαρά, θα καταλήξεις να αλλάξεις την συμπεριφορά της, φτιάχνοντας λασπόπιτες και διασκεδάζοντας με άλλους. Οι αλλαγές στις συμπεριφορές των ανθρώπων, δεν γίνονται με την ξεκαθάριση – αυτό είναι δείγμα φόβου για κάτι που δε θέλουμε να μας αγγίζει. Ούτε με το απλά να την αποδεχόμαστε ως ύπαρξη. Οι αλλαγές γίνονται με το να βρεις τις κρυμμένες ευλογίες που έχει μια χαμηλή ενέργεια ενός ανθρώπου που παίζει το Παιχνίδι.
Για παράδειγμα, οι πολιτικοί του κόσμου που παίζουν με τη λάσπη και την απλώνουν ολόγυρα, προσπαθώντας να σε κάνουν να φοβηθείς και να μαζευτείς σε μια γωνιά ή να ανέβεις σε καρέκλες. Λες ότι έχουν “χαμηλή” ενέργεια, εγώ λέω πως σκέφτονται με το νου και όχι με την καρδιά και αυτό τους δίνει μια δύσκολη συμπεριφορά. Και θα μου πεις τώρα πως το να σκέφτεσαι με το νου, δεν χαμηλώνει την ενέργειά σου; Αυτό που θεωρείς ως “χαμηλή” ενέργεια, μοιάζει περισσότερο με μη-εκμετάλλευση των Συμπαντικών δυνατοτήτων. Όταν ο ίδιος ο νους μπορεί να εξελιχθεί σε ένα θαυμάσιο, πνευματικό εργαλείο, σημαίνει πως έχει τη Συμπαντική δυνατότητα να μετουσιωθεί. Οι πολιτικοί ή τέλος πάντων οι άνθρωποι που φέρουν “χαμηλές” ενέργειες, είναι εγώ κι εσύ, με τη διαφορά πως το δικό σου κομμάτι του παζλ, μαθαίνει να δουλεύει με το Σύμπαν. Μόνο συμπόνια μπορείς να νιώσεις για τους “χαμηλής” ενέργειας ανθρώπους, καθώς είσαι πολύ τυχερός που κατάφερες να έχεις τέτοια σκουντήματα για να μάθεις να ακούς την καρδιά σου. Και ποιος θα βοηθήσει αυτούς όταν ανεβαίνεις στην καρέκλα;
Επί του πρακτέου, άμεση βοήθεια δεν μπορείς να προσφέρεις σε έναν πολιτικό ή έναν δύσκολο άνθρωπο που απλά δε θέλει να ακούσει ή να βοηθηθεί. Αυτό που μπορείς όμως να κάνεις, είναι να αλλάξεις την οπτική σου απέναντι στους άλλους. Εκεί που πας να κρίνεις κάποιον ως “χαμηλή” ή “υψηλή” ενέργεια, να βλέπεις ένα κομμάτι του εαυτού σου που το εκφράζει κάποιος άλλος.
Έχεις την ευθύνη ολάκερης της Γης, νιώσε πως είσαι η κάθε νόηση και η κάθε καρδιά που χτυπάει στο στήθος των ανθρώπων. Η ανιδιοτελής αγάπη λαμβάνει χώρα μέσα σου όταν θεωρείς την ύπαρξη της λάσπης και δική σου έκφραση. Να νιώθεις συμπόνια αντί να απομακρύνεσαι. Να αφήσεις την αλήθειά σου να λάμψει σιωπηλά και γαλήνια, καθώς φοράς τις γαλότσες σου. Δεν χρειάζεται να κάνεις παρέα όλο τον κόσμο και είναι φυσικό να επιλέγεις πολύ προσεκτικά τους ανθρώπους με τους οποίους συνδιαλέγεσαι. Όμως, το να νιώθεις συμπόνια από το χαλάκι σου και όχι από την καρέκλα, είναι η ενέργεια που αν απλωθεί στην ανθρωπότητα, οι καρδιές θα ενεργοποιηθούν ακόμη περισσότερο. Να πρεσβεύεις την ενότητα με το να μην διαχωρίζεις… και δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα περισσότερο. Βοήθησε στην δημιουργία ενός εντυπώματος που θα απλωθεί στη Γη και σταδιακά, ακόμη και μια δύσκολη συμπεριφορά, θα προτιμήσει να σωπάσει παρά να εκδηλωθεί, μη θέλοντας να σκιάσει τον γαλάζιο ουρανό που τόσοι άνθρωποι, από το χαλάκι τους, δημιούργησαν …απλά επιλέγοντας να βλέπουν όλους τους ανθρώπους ως τον ίδιο τους τον εαυτό και να δουλέψουν συνειδητά με αυτόν.
Και όλα είναι μια χαρά στον κόσμο σου…

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις “Copyright © Έλενα Έρα,LightWorker.gr“.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου