Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012



Οι νέες ενέργειες της Γης: Ιανουάριος 2011!


Οι συχνότητες φωτός για το 2011!




Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ δια μέσου της Celia Fenn



Αγαπημένη Οικογένεια του Φωτός, πόσο χαρούμενο και υπέροχο είναι ότι η Γη έχει ολοκληρώσει τη μετάβαση που άρχισε κατά τη στιγμή της ευθυγράμμισης του Μεγάλου σταυρού το 2010. Εκείνη τη στιγμή, ξέρατε ότι οι μεγάλες αλλαγές που συμβαίνουν στον κόσμο σας, όπως ο πλανήτης άρχισε να επαναπροσδιορίζεται για την τελική φάση της στροφής του στην πέμπτη διάσταση και το νέο χρονοδιάγραμμα. Μέχρι την ώρα που θα γίνει έκλειψη ηλίου στις 4 Ιανουαρίου, η Γη θα πρέπει να εναρμονιστεί πλήρως με τη νέα πορεία της και την νέα συχνότητα της, η οποία θα εξασφαλίσει ότι αυτή θα φτάσει στην ώρα της, τον Δεκέμβριο του 2012 για το ραντεβού της με τη Γαλαξιακή χρονοπύλη και τη είσοδο της σε "no time" ή στην "συχνότητα του απείρου".

Πράγματι, Πολυαγαπημένοι, η στροφή που έχει σημειωθεί τους τελευταίους μήνες του 2010 ήταν κατά κύριο λόγο για το χρόνο και την αντίληψή του χρόνου σε σχέση με τις ζωές σας στον πλανήτη Γη. Η στροφή στην πέμπτη διάσταση του φωτός είναι η στροφή σε μια υψηλότερη συχνότητα  Συνείδησης. Η ενέργεια σε αυτό το επίπεδο δονείται σε υψηλότερο και πιο επιταχυνόμενο ρυθμό από ό, τι κατά τη Τρίτη Διάσταση. Αλλά, και εδώ ζητάμε για την προσοχή σας, διότι υπάρχει ένα παράδοξο εδώ που είναι σημαντικό για την εμπειρία σας από τη Νέα Πραγματικότητα. Στην πέμπτη διάσταση του Φωτός, η επιταχυνόμενη συχνότητα βιώνεται σε πιο αργό χρόνο! Στην τρίτη διάσταση, η νέα συχνότητα βιώνεται σε ταχύτερο χρόνο και τα πράγματα φαίνεται να κινούνται πολύ γρήγορα.

Η Γη η ίδια έχει πλέον μετατοπιστεί πλήρως στο νέο πέμπτο διαστάσεων Timeline, αλλά ως πράξη Χάριτος, αυτή είναι που επιτρέπει στην τρίτη διαστάσεων Timeline να συνεχίσει και να συνυπάρχει με το νέο χρονοδιάγραμμα μέχρι το 2012. Ο πληθυσμός της Γης έχει επομένως καιρό να προσαρμοστεί στη νέα συχνότητα και χρονοδιάγραμμα. Και οι δύο θα είναι διαθέσιμες ως επιλογές μέχρι τα μέσα του 2012, όταν το παλιό Τρίτο διαστάσεων timeline θα καταρρεύσει καθώς η Γη ξεκινά το ταξίδι της μέσω της χρόνο πύλης 2012 στο το "No Time/συχνότητα του απείρου" ή στη ζώνη της Άπειρης Συνείδησης. Αυτή τη στιγμή, όλοι στη γη θα αρχίσουν την προετοιμασία για το μεγάλο άλμα της «συνειδητής εξέλιξης" στην Νέα Εποχή του Φωτός και της Ειρήνης.

Πολυαγαπημένοι, ήσασταν οι πρωτεργάτες αυτής της μεταστροφής, και τώρα πρέπει να σας ζητήσουμε να λάβετε γνώση για το πώς η αντίληψή σας για τον χρόνο θα είναι ζωτικής σημασίας για την προσωπική στροφή σας στους επόμενους δεκαοκτώ μήνες. Θα μάθετε να γνωρίζετε πότε είστε στο παλιό πρότυπο χρόνου που οδεύει προς ένα αδιέξοδο, και πότε είστε στο νέο πρότυπο του χρόνου και στην πορεία προς τα εμπρός. Από το παλιό χρονοδιάγραμμα, θα βιώσετε την επιτάχυνση της συχνότητας ως αίσθηση του χρόνου να περνά πολύ γρήγορα, και θα έχετε στρες, θα είστε βιαστικοί, και ανήσυχοι, με πάρα πολλά να κάνετε.

Με τη νέα πέμπτη διαστάσεων timeline θα νιώσετε σαν ο χρόνος να έχει επιβραδυνθεί και ότι υπάρχει αρκετός χρόνος για να ολοκληρώσετε ό, τι είναι αναγκαίο. Θα αισθανθείτε ήρεμοι και γαλήνια, και θα ξέρετε ότι όλα είναι σε θεία τάξη στη ζωή σας. Θα νιώσετε μια αίσθηση αφθονίας και Ευεξίας, και δεν έχει σημασία η οικονομική σας κατάσταση. Και, θα έχετε την αίσθηση της δυνατότητας να υπάρξουν θαύματα στη ζωή σας καθώς κινείστε προς τα εμπρός για την περιπέτεια της ζωής στη Γη.


Γείωση στο νέο χρονοδιάγραμμα

Αγαπημένοι, είναι σημαντικό ότι εσείς οι ίδιοι θα γειωθείτε σε αυτό το νέο χρονοδιάγραμμα και θα επιτρέψετε στο φωτινό σώμα σας και το υλικό σώμα σας να συνηθίσει σε αυτές τις νέες συχνότητες και κραδασμούς. Γιατί, το σώμα σας θα δονείται δραστήρια σε αυξημένο ρυθμό, αλλά θα ζήσετε τη ζωή πιο αργά.

Αρχικά, μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια εσωτερική σύγχυση, το σώμα σας μπορεί να αισθανθεί αποπροσανατολισμένο και βαρύ, μπορείτε να αισθανθείτε αδέξια και εκτός συγχρονισμού με τον εαυτό σας. Ενδέχεται επίσης να αντιμετωπίσετε το άγχος, διαταραχές του ύπνου, εξάντληση, ζαλάδα και ναυτία, καθώς πραγματεύεται το σώμα σας με της νέες συχνότητες του χρόνου. Τα προσωρινά αυτά συμπτώματα είναι αυτό που θα ονομάζαμε «αρρώστια κίνησης" καθώς το σώμα σας προσαρμόζεται και γίνετε επαναβαθμονόμηση σχετικά με τις νέες συχνότητες.

Γνωρίστε επίσης, αγαπημένοι, ότι το φυσικό σώμα σας είναι επίσης σε αυτή τη διαδικασία της αλλαγής και στην ευθυγράμμιση για να περάσει μέσα από την 2012 χρόνο πύλη στον άπειρο χρόνο. Έτσι, σας προτείνουμε να γαλουχήσετε το σώμα σας με αγάπη και φροντίδα και να βεβαιωθείτε ότι ζείτε μια ισορροπημένη ζωή. Αφήστε κάθε παλιό δράμα που παραμένει από το παρελθόν και  αφεθείτε πλήρως στην ενέργεια της Αγάπης και της Συγχώρεσης. Και, σε καθημερινή βάση, βεβαιωθείτε ότι το υλικό σώμα σας και το φωτεινό σώμα σας έχουν εναρμονιστεί με τη Θεία Θέληση.

Για να επιτευχθεί αυτό, θα προσφέρουμε εδώ μια καθημερινή ενεργοποίηση και διαλογισμό που θα είναι χρήσιμα. Αυτό είναι παρόμοιο με το τελευταίο διαλογισμό που προσφέραμε, αλλά έχει αναβαθμιστεί για να προσαρμοστεί στις νέες αλλαγές ενέργειας που θα συνεργαστείτε από την ολοκλήρωση της έκλειψης ηλίου στις 4 Ιανουαρίου.

Ξεκινήστε απλά εστιάζοντας την ενέργειά σας στην καρδιά και αναπνέοντας βαθιά. Να ξέρετε ότι στην πέμπτη διάσταση, η συνείδησή σας είναι αγκυροβολημένη στην καρδιά σας. Φανταστείτε αυτή την πραγματικότητα ως μια βαθιά αίσθηση της Ανιδιοτελούς Αγάπης και της σύνδεσης με όλα αυτά που είναι. Νιώστε επίσης τη βαθιά Ειρήνη που είναι μέρος αυτής της συνείδησης.

Στη συνέχεια, επιτρέψτε σε αυτή την ενέργεια για να μετακινηθεί προς τα κάτω, μέσα από το ηλιακό πλέγμα, το ιερό και τα τσάκρα βάσης και προς τα κάτω στο Earth Star Τσάκρα, που βρίσκετε εντός της Γης ακριβώς κάτω από τα πόδια σας. Νιώστε πώς η ενέργεια σας είναι αγκυροβόλημένη τώρα στη Γη, στα νέα κρυσταλλικά πλέγματα της Πέμπτης Διάστασης, καθώς επικοινωνείτε με το Earth Star Τσάκρα. Τώρα, αφήστε την ενέργεια να κινηθεί πιο κάτω για να επικοινωνήσετε με την Κρυστάλλινη Καρδιά στο κέντρο της Γης. Εδώ νιώθεις τη βαθιά και ανεπιφύλακτη Shekinah αγάπη της Μητέρας Γης να έρχεται σε σας, μέσα από το Earth Star Τσάκρα  στην καρδιά σας. Κρατήστε την αγάπη στην καρδιά σας, και να ξέρετε ότι είστε βαθιά αγάπημενοι  από τη Μητέρα Γη, και ότι είστε σε ευθυγράμμιση με τη Θεία Θέληση για τη Γη, όπως εκφράζεται μέσα από την εξέλιξη του Πλανήτη στη πολυδύναμη Πραγματικότητα.

Τώρα, αφήστε την ενέργεια να κινηθεί προς τα επάνω στο σώμα σας, μέσα από το λαιμό, Brow και Crown τσάκρα, και μέχρι το Soul Star Chakra που βρίσκεται ακριβώς πάνω από το κεφάλι σας. Εδώ μπορείτε επικοινωνήσετε με την ψυχή σας και τον Ανώτερο Εαυτό σας, την παρουσία σας που αγκυροβολεί στη φυσική σας μορφή. Εδώ μπορείτε επίσης να συνδεθείτε με το σκοπό σας που είστε εδώ σήμερα, και με τη Θεία Ουσία σας. Νιώστε την απεριόριστη αγάπη και την ομορφιά της ψυχής σας καθώς ευθυγραμμίζεστε με τον υψηλότερο σκοπό σας για αυτή τη ζωή. Αισθάνεστε υπέροχα και γεμάτοι με λαμπρό και λαμπερό φως. Τώρα,αφήστε την ενέργεια να κινηθεί προς τα πάνω μέσω της Διάστασης του Φωτός στη Μεγάλη Κοσμική Καρδιά του Όλα Όσα Είναι. Εδώ μπορείτε να νιώσετε την άπειρη αγάπη της πηγής για όλα όσα είναι. Τραβήξτε αυτό το παλλόμενο και λαμπερό φως πίσω κάτω στην καρδιά σας και κρατήστε το εκεί.

Τώρα - έχετε εναρμονιστεί με τη Θεία Θέληση, για τον εαυτό σας και για τη Γη. Όταν είστε σε αυτή την ευθυγράμμιση, θα βρείτε απλό το θέμα να εδράζεται στην πέμπτη διαστάσεων Γραμμή χρόνου και να βιώσετε τις ενέργειες της Ειρήνης, Ηρεμίας και Αφθονίας. Η ζωή θα γίνει πιο απλή και σαφής αν ακολουθείτε την θεία καθοδήγηση που θα έρθει σε σας σε αυτό το νέο χρονοδιάγραμμα της Χάριτος και της Αγάπης.

Εκδήλωση ειρήνης στο Νέο Χρονοδιάγραμμα της Γης

Αγαπημένη Οικογένεια του Φωτός, θα σας μιλήσω τώρα λίγο για την ενέργεια της Ειρήνης που είναι τόσο σημαντική αυτή τη στιγμή.

Η ειρήνη δεν είναι μόνο η απουσία πολέμου και συγκρούσεων. Η ειρήνη είναι μια ξεχωριστή ενέργεια που ακτινοβολεί Ανιδιοτελής Αγάπη και Συμπόνια και την αποδοχή όλων. Είναι μια εσωτερική ενέργεια που πρέπει να καλλιεργηθεί στην καρδιά, προτού να μπορέσει να βγει στην εξωτερική πραγματικότητα.

Πολυαγαπημένοι, ξέρουμε ότι έχετε εργαστεί σκληρά τα τελευταία χρόνια για να θεραπεύσετε όλες τις εσωτερικές συγκρούσεις που προκαλούν οργή που σας εμπόδιζαν να έχετε την εμπειρία της εσωτερικής ειρήνης, και τώρα πολλοί από εσάς ζουν σε αυτή την εσωτερική χαρά και την ειρήνη και έτσι μπορούν να λάβουν τα σημεία αγκύρωσης για τις εν λόγω ενέργειες στη Νέα Γη.

Ζητάμε, Πολυαγαπημένοι, να εξακολουθείτε να εργάζεστε για αυτή την όμορφη κατάσταση εσωτερικής ειρήνης και της ελαφρότητας, που θα μπορείτε να μοιράζεται αυτές τις ενέργειες με άλλους. Το κλειδί για αυτή την κατάσταση της εσωτερικής ειρήνης είναι να έχετε τη συνείδησή σας αγκυροβολημένη στην καρδιά, και να ζήτε πάντα σε μια κατάσταση συνείδησης και συγχώρεσης. Να είστε έτοιμος να συγχωρήσετε και να απελευθερώσετε ανά πάσα στιγμή, και να καταλαβαίνετε  το πότε και πώς θα πέσετε έξω από την κατάσταση της εσωτερικής ειρήνης. Σε αυτήν την συνειδητή κατάσταση, θα είστε σε θέση να διατηρήσετε την εσωτερική ειρήνη σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, και έτσι να δημιουργηθεί η ενέργεια της Ειρήνης και της Αγάπης γύρω σας. Αυτή η ενέργεια θα είναι ένα σημείο σπόρων για την εκδήλωση της Νέας Γης και το Νέο Χρονοδιάγραμμα της Γης. Κάθε πρόσωπο που επιτυγχάνει αυτό γίνεται Master of Light και είναι σε θέση να αρχίσει να εκδηλώνει τη Νέα Γη για το νέο χρονοδιάγραμμα για τη ζωή τους τώρα.

Πολυαγαπημένοι, από τη στιγμή που μπαίνετε μέσα στη 2012 χρόνο πύλη, θα υπάρξουν πολλοί από εσάς που θα είναι Δάσκαλοι του Φωτός και του χρόνου, και θα είστε οι οδηγοί που θα καθοδηγήσουν την ανθρωπότητα μέσα από την χρόνο πύλη στη Νέα Πραγματικότητα. Τώρα είναι που θα σας ζητηθεί να αρχίσετε να εργάζεστε εντατικά με αυτές τις δεξιότητες και ικανότητες, έτσι ώστε να μπορέσετε να εκπληρώσετε πραγματικά τον σκοπό για τον οποίο ήρθε στη Γη αυτή τη στιγμή.


Ζώντας μια αυθεντική και Πλήρης ζωή

Πολυαγαπημένοι, μπορείτε να αναρωτηθείτε, τι σημαίνει αυτό όσον αφορά την ημέρα μου με τη μέρα η ζωή; Και θα απαντήσουμε ότι σε αυτό το νέο χρονοδιάγραμμα η ζωή σας θα γίνει πιο «αυθεντική» και θα γεμίσει με την ενέργεια και το φως της ψυχής σας και την Θεϊκή σας παρουσία.

Θα συνειδητοποιήσετε τη ροή του Φωτός της Ψυχής σας στην καθημερινή σας ζωή, και θα ακούσετε τις κατευθύνσεις και τις προτάσεις που έρχονται από τις Ανώτερες Πηγές. Θα μάθετε να εμπιστεύεστε αυτές τις κατευθύνσεις και να ρέετε με τις συγχρονικότητες και τις επιθυμίες και τα θαύματα που συμβαίνουν σχετικά με τη ροή της δημιουργικής συνεργασίας μεταξύ του Ανώτερου Εαυτού, και του Εαυτού σας ως Δάσκαλος του Φωτός. Αυτό σημαίνει να ζεις μια «ψυχή-πλήρη" ζωή, όπου κάθε μέρα είναι γεμάτη με το πάθος και το φως της καθοδήγησης της ψυχής και του Ανώτερου Εαυτού.

Όταν ζείτε με αυτόν τον τρόπο, Πολυαγαπημένοι, τότε η ζωή σας γίνεται και αυθεντική έκφραση του ποιοι είστε σε όλα τα επίπεδα. Ο Ανώτερος Εαυτός, και ο Εαυτός σας, εργάζονται μαζί σε μια θαυμάσια συνεργασία που να εξασφαλίζει ότι έχετε την ειρήνη και χαρά σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξής σας δεδομένου ότι αρχίζετε να εκδηλώνετε τη πραγματικότητα της Νέας Γης στη δική σας ζωή.

Και έτσι, Αγαπημένη Οικογένεια του Φωτός, σε αυτό το έτος που βρίσκεται μπροστά μας, θα μαθαίνετε και θα πέρνετε εμπειρίες με έναν θαυμάσιο τρόπο. Η πιο σημαντική ημερομηνία για εσάς σε αυτό το έτος θα είναι η 11 Νοέμβρη, όταν η 11/11/11 Αστρική Πύλη θα δώσει τις τελικές αναβαθμονομήσεις της Γης για το ταξίδι της προς την ευθυγράμμιση του γαλαξιακού επιπέδου σχετικά με την 12/12/12 και το ταξίδι μέσω της Χρόνο πύλης για την 21/12/12.

Έτσι, Πολυαγαπημένοι, σας ευχόμαστε καλή χαρά και αγάπη, όπως το ταξίδι σας συνεχίζεται κατά το έτος του 2011.



© 2011- Celia Fenn and Starchildglobal.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου