Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

2ος ΒΑΘΜΟΣ

Εδώ ο δάσκαλος μεταβιβάζει και διδάσκει στους μαθητές τα τρία σύμβολα του Ρέικι. Οι ασκούμενοι στο 2Ο βαθμό μαθαίνουν ακόμη να στέλνουν Ρέικι από απόσταση σε οποιονδήποτε , οπουδήποτε στον κόσμο, πέρα απο το φυσικό άγγιγμα. Έμφαση δίνεται κυρίως στην επαναφορά του αιθερικού παρά του φυσικού σώματος και λέγεται ότι τα δυνητικά επίπεδα στο 2Ο βαθμό είναι τετραπλάσια σε ισχύ απ’ ότι στον 1Ο βαθμό.

Οι δευτεροβάθμιου θεραπευτές μπορούν να στείλουν Ρέικι στο παρελθόν (ειδικά σε τραυματικές εμπειρίες), ή σε μελλοντικά γεγονότα, με σκοπό μια ομαλή έκβαση για τα θέματα που τους απασχολούν και για το ανώτερο καλό όλων.

Τα σύμβολα του Ρέικι έχουν υπερβατική φύση. Λειτουργούν στον υποσυνείδητο νού και συνδέονται άμεσα με το υπερσυνείδητο. Κάθε φορά που χρησιμοποιούνται τα σύμβολα, το , <Ρέι> ανταποκρίνεται αλλάζοντας τον τρόπο λειτουργίας της άρχουσας ενέργειας. Αυτή η διαδικασία γίνεται με μια ιερή συμφωνία ανάμεσα στο θεό και τους θεραπευτές Ρέικι. Δεν είναι απαραίτητο να βρίσκεστε σε μια ορισμένη συνειδησιακή κατάσταση για να λειτουργήσουν τα σύμβολα, αφού λειτουργούν αυτόματα. Τα σύμβολα έχουν την δική τους συνείδηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου