Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Μύηση 1ου Βαθμού Ρέικι



Τετάρτη 7/3/12 Αχιλλέως 82, Π.Φάληρο 6.00 μ.μ


Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που όλοι οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι και να προσφέρουμε αλληλέγγυα ο Κύκλος  Φωτός διοργανώνει συχνά μυήσεις στο σύστημα  εναλλακτικής θεραπευτικής Ρέικι. 
Ειδικές τιμές για ανέργους. 
Δηλώστε συμμετοχή στο τηλέφωνο 6977 914300


Τι είναι το Ρέικι


Το ρέικι είναι ένα σύστημα φυσικής θεραπείας που εφαρμόζεται με γυμνά χέρια και χρησιμοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια. Είναι απλή και ευχάριστη θεραπευτική τεχνική που στηρίζεται στη μετάδοση της ζωτικής ενέργειας μέσω του απαλού αγγίγματος των χεριών πάνω στο σώμα.
Είμαστε ζωντανοί επειδή η ζωτική ενέργεια ρέει μέσα από κανάλια που ονομάζονται τσάκρας (ενεργειακά κέντρα), μεσημβρινοί και ναδίρ.
Η ζωτική ενέργεια υπάρχει γύρω μας μέσα σε ένα πεδίο ενέργειας που ονομάζεται αύρια. Η ζωτική ενέργεια θρέφει τα όργανα και τα κύτταρα του σώματός μας, καθώς τα βοηθάει στη λειτουργία τους. Όταν αυτή η ροή διακόπτεται, προκαλεί μειωμένη λειτουργία σε ένα ή περισσότερα όργανα και κύτταρα του φυσικού σώματος.Η ζωτική ενέργεια επηρεάζεται από σκέψεις και συναισθήματα. Διακόπτεται όταν δεχόμαστε συνειδητά ή ασυνείδητα αρνητικές σκέψεις ή συναισθήματα που μας αφορούν. Αυτές οι αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα προκαλλούνται από μόνες τους στο ενεργειακό πεδίο και παρεμποδίζουν την ροή της ζωτικής ενέργειας. Το ΡΕΙΚΙ θεραπεύει ρέοντας διαμέσου του ενεργειακού πεδίου και το ενδυναμώνει με θετική ενέργεια. Αυξάνει το επίπεδο δονήσεων του ενεργειακού πεδίου μέσα και γύρω από το φυσικό σώμα όπου οι αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα είναι προσκολλημένα. Αυτό σπάζει την αρνητική ενέργεια και την διαλύει. Το ΡΕΙΚΙ καθαρίζει, ευθυγραμμίζει και θεραπεύει τα ενεργειακά κανάλια, οπότε επιτρέπει στην ζωτική ενέργεια να ρέει με φυσικό τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου